Snelle bezorging, leuke spullen!

Snelle bezorging, leuke spullen! L

Top dierenwebshop met uitstekende service

Groot assortiment voor mijn konijn. En mocht er onverhoopt iets fout gaan wordt het direct geregeld door Karina. Bobbie is dol op de snackjes en knabbel sticks. Heb bij diverse webshops spulletjes gehaald maar daar trekt hij zijn neus voor op. Vooral de gekleurde ringetjes die je als cadeautje krijgt vind hij te gek. Terwijl ik die ook van een andere shop heb, maar daar holt hij hard voor weg. En wat ook top is de plasmat past precies in het ikea bedje. Al met al een top winkel.

Altijd top spullen en een top service!

Altijd top spullen en een top service!

Super snelle levering

Goede service, netjes verpakt. Heel vriendelijk.

Overzichtelijke website, duidelijke omschrijving van producten. Zeker voor herhaling.

Alles op één site

Zo blij met deze webwinkel. Altijd alles wat we nodig hebben voor onze beestjes, 100% natuurlijk als het om voeding gaat, en 100% origineel met hun zelfgemaakte mandjes en dergelijke. De enige webwinkel die we nodig hebben voor dierbenodigdheden!

Super webshop!

Ik kreeg heel snel mijn grote bestelling binnen en het was echt een feestje om uit te pakken! Zeker een aanrader!

Ik had speciale wensen,maar dat was totaal geen probleem . Snel geleverd.

in één zin.. geweldig!

Heel blij met alle mooie cavia-spulletjes :D ziet er kwalitatief goed uit (nog niet gebruikt), blij met het junglestofje en super snelle levering! En ook nog een prachtig, persoonlijk kaartje erbij gekregen, waar mijn dochtertje heel blij mee is. Ik kom zeker terug voor meer :) groetjes!

Zelf met mail contact en telefoon was super

Het product is kapot aangeleverd

Mijn ervaring is dat het aan mij geleverde product niet aan mijn verwachtingen voldoet. Het gaat om een cavia pin van € 4,95. De pin is van plastic en daarbij zat het metalen gedeelte los van het plastic plaatje. Kortom het product is nog geen € 1,- waard. De bestelling is wel snel geleverd.

snelle levering.

Goede service en snelle levering. Producten naar verwachting.

Een echt aanrader

Goede en snelle levering. Karinas houdt zich aan de afspraak met wat betreft de verzendkosten. Alles wat je teveel betaald wordt het teveel betaalde bedrag terug gestort op je rekening. Kan iedereen dit bedrijf aanraden.

Aparte, schattige cavia huisjes

2 slaapzakken en een theemuts gekocht voor mijn cavia’s en ze vinden het heerlijk! Zien er leuk uit. En snelle levering

Alles netjes ontvangen

Geen slechte ervaring! Tot nu toe 1x besteld en alles netjes ontvangen. Ik kreeg vlug de track en trace en kon het na een aantal dagen al ophalen!

Heel fijn!!

Leuke artikelen, voor een mooie prijs. Leuk contact en heel makkelijk te bestellen.

Snelle levering, en mijn bestelde artikel zag er netjes uit

Snelle service, goed product

Goed en snelle service. Mijn zoon is erg blij met zijn cavia wasstraat.

Goede en snelle levering van het leuke complete caviahangmatje

Cavia's zijn er erg blij mee, zitten erop en er onder. Ook erg stevig. Goede aankoop geweest

Fijne webwinkel

Overzichtelijke en duidelijke website. Persoonlijk mailcontact met de verkoper was erg prettig. Snelle verzending en de bestelling was goed verpakt. Ook een lekker extraatje voor de konijnen ontvangen, erg attent!

goed en snel

goed product snel geleverd helemaal top en eerlijk

Ontzettend leuk assortiment, goede kwaliteit en keurige levering!

Top webshop!

Wat een leuke spulletjes! Snelle levering, prima communicatie over de status van het pakket. Uitgebreid assortiment, ik kon heel moeilijk kiezen wat ik het liefst wilde hebben, maar dat is een luxe-probleempje. :) Ik ga heel gauw weer iets bestellen.

Super tevreden.

De hangmatten zijn super. Mijn cavia's liggen er veel in. Super snel geleverd en niet duur.

Engelberterweg 65

9723 ek Groningen