Super snel en goed!

Levering goed, spullen goed, mooi gemaakt! Top...

Netjes en snel

Ik had hoesjes besteld en ice pods. De hoesjes passen perfect en de caafs liggen er heerlijk tegenaan. Ik had maandag besteld woensdag waren ze al binnen.

Super leuke spullen, snel verzonden, goede communicatie

Onze cavia's zijn helemaal blij met de geweldige hangmatjes, loopbrug en hooizak. Handgemaakt en het ziet er super mooi en vakkundig uit. We zouden in de toekomst hier zeker nogmaals bestellen.

Zeer snelle levering

Heel snel geleverd de goede kleuren en mijn chinchillas vinden ze geweldig

Super goed, snelle verzending en goede levering. Heel blij!

Hele goede ervaring. Aantal keren besteld en steeds een top ervaring!

Snel en mooi

Al meerdere keren besteld, altijd vriendelijke en snelle service. Onze cavia's genieten iedere dag van hun mooie hangmatjes!

Ik kon snel vinden wat in zocht en een bestelling was makkelijk te doen. Ik wist wanneer mn product verzonden zou worden en kon het volgen. Het product werd stevig verpakt verstuurd. Ik was erg blij om te zien dat dit gedaan werd in een verpakking van wat anders, ik houd van recyclen.

Gewoon het artikel zal het beschreven os

Uitstekende webshop

Huisje voor mijn cavia's kwam op tijd en ziet er mooi uit.

De bestelling liet wel op zich wachten !!een week

Altijd goed

Meerdere keren besteld, snelle levering

Super leuke dingen voor cavia's

Ik heb een tipi tent en hangmat gekocht. Tipitent is wel wat groot voor in een kooi, maar erg leuk! De bestelling werd snel geleverd en de Caafjes zijn er dolgelukkig mee!

Mooie hooizakjes. Leuk gemaakt! Mijn cavia's gaan er blij mee zijn

Goede kwaliteit en snelle verzending

Ik heb de kruiden van eigen merk besteld en hangmatjes. De kwaliteit is goed en de levering was snel

Nette en snelle levering.

Voor het eerst besteld. Goed spul. Snelle levering en goed verpakt. Ik blij...caafs blij

MIjn ervaring met deze winkel is prima. Ik kreeg mijn bestelling op tijd geleverd en het zat netjes verpakt. We zijn er erg blij mee, de caafjes en ik.

Alles top ingepakt en een goede snelle levering.

Goed,blij

Goede service, producten van goede kwaliteit en zorgvuldig ingepakt.

Ik bestel vaker bij karina's dierenwebshop en ben altijd zeeer tevreden!

Fijne producten en service

Zowel de zelfgemaakte producten als de kruiden zijn van fijne kwaliteit. Ook de levering is prima.

Leuk hangmatje voor onze cavia’s

Snelle levering en nette terugbetaling van aanvankelijk teveel berekende leveringskosten

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Prima product. Snel geleverd.

Ruime keuze, goed geprijsd, snelle levering!

Ruime keuze, goed geprijsd, snelle levering!

Super snelle levering En wat leuk dat dit bestaat voor de cavia’s ze gebruiken het hier nog als schuilplaats Erg leuk om te zien hoe ze samen er onder liggen!

Goede service snelle verzending

Snelle verzending en een mooie overzichtelijke website.

Mooie producten, snel geleverd

Ik had nieuwe hoesjes voor de caviahangmat besteld en daarbij ook een hooizak. De artikelen zien er mooi uit en ik had ze binnen een paar dagen in huis. Ook leuk dat er een presentje bij zat.

Engelberterweg 65

9723 ek Groningen