Prima artikelen voor je knaagdier

Snelle levering, bestelling was compleet en producten voldeden aan aan de verwachting

Aan te bevelen

Leuke website; erg leuke- en mooie producten en snelle levering. Ik kom zeker terug. Veel dank.

Fijne kwaliteit plasmat

De bananen plas mat is echt perfect, ook makkelijk weer schoon te krijgen! De doos waarin de mat zat rook alleen wel naar sigarettenrook van binnen, hierdoor heb ik de mat eerst een dag laten luchten voordat ik hem kon gebruiken... Qua bezoring kreeg ik hem zelfs eerder dan verwacht, top dus!

Snelle bezorging, nette afhandeling

Snelle bezorging, nette afhandeling

Optijd gelverd, goede producten.

snelle verzending, goed verpakt, zat alleen in een lege stofzuigerdoos, ik dacht eerst, dat het een fout was, door de verpakking, maar alles zat er netjes in;

Supersnelle levering

Binnen een dag onze bestelling binnen

De cavia is blij!

Onlangs is Nugget helaas haar maatje Vlekkie verloren. Om haar te troosten leek het ons leuk om iets nieuws in haar kooi neer te zetten. Al gauw klom ze bovenop de hangmat en ging ze lekker chillen! Omdat cavia's groepsdieren zijn gaan wij binnenkort ook twee nieuwe vriendinnetjes voor Nugget ophalen. Miep en Muffin krijgen gedurende de gewenningsperiode uiteraard ook een eigen hangmatje, hopelijk valt deze ook bij hen in de smaak :)

Caviahuis snel geleverd

Het caviahuis is snel en goed geleverd

Komt afspraken goed na. Fijn plasdeken voor cavia Doet wat het moet doen.

Goede kwaliteit, snelle levering. De doos waar het in kwam was zichtbaar gerecycled.

Zeer betrouwbaar. Goede kwaliteit en fijn contact.

Ik zocht al langer hangmatten, nu ik deze voor mijn chinchilla’s heb besteld ben ik zo blij! Het contact was ook als zeer fijn te benoemen en ik ga binnenkort alweer een bestelling doen! Ik raad Karina’s dierenwebshop zeker aan! Ik heb ook mijn vrienden hierover verteld en zij willen ook bestellen!

geweldige service

de producten zijn super en voldoen aan de verwachting. Zelf ben ik erg tevreden hierover maar het belangrijkste is dat mijn hamster Elmo genaamd met de producten die ik als baasje zijnde bestel erg tevreden is. bij elke nieuwe bestelling krijg ik dan ook een gewaardeerd kusje van hem.

Prima verzorgd!

Al eerder een bestelling geplaatst bij Karinas webshop. Toen heel tevreden en nu zeker weer. Producten komen overeen met de foto's op de website. Binnen 1 dag de artikelen ontvangen, netjes verpakt! Goede service, zeker aan te raden!!

Fijne webshop

Fijnw overzichtelijke webshop met snelle verzending.

Snelle levering, ondanks drukte bij post

Prima online gewinkeld. Overzichtelijk. En niemand had meer wat ik wilde, uitverkocht. Maar ze hadden t wel. Heel fijn.

goeie service

snel geleverd!

De productomschrijving is minimaal

De producten die ik heb afgenomen zijn veel kleiner dan verwacht. Er zijn geen maten te vinden. Alles is beter dan niets op dit moment. Maar ik zou in de toekomst niet zo snel nogmaals iets bestellen.

een snelle en correcte levering

zeer tevreden

Het is prima

Het is aanbevelings waardig.

Goed en snel geleverd

En ook nog eens erg leuke producten

Prima zeer snel

Erg tevreden over deze webshop. Vanaf bestellen, betalen en levering. Top!

Gewoon goed

Bestelling, ondanks alle drukte bij de bezorgdiensten, snel binnen gekregen. De hangmatjes zien er degelijk en goed gemaakt uit. Ik weet een paar caafjes die hier heel blij mee zullen zijn.

Leuke producten, snelle levering, prijs soms aan de hoge kant.

Leuke producten, snelle levering, sommige producten qua prijs aan de hoge kant.

Engelberterweg 65

9723 ek Groningen