Snelle reactie en snelle levering!

Paar dagen voor kerst pas besteld en ondanks de kerst drukte toch nog voor de kerst in huis.

Prettig en zorgvuldig.

Snelle verwerking en verzending. Fijne communicatie.

uistekend

snelle levering goed verpakt

Tevreden

Ik ben erg tevreden met mijn producten voor mijn cavia's. Levering was fijn dat ik voor de pakket automaat kon kiezen aangezien ik niet precies wist wanneer het pakket verzonden zou worden.

super goede service

Ik ben heel erg blij met mijn bestelling

Heel goed!

Zeer nette en snelle verzending en alles keurig verpakt!

Snelle verzending, goede producten.

Leuke produkten voor een goede prijs

Leuke website en veel cavia spulletjes te vinden. Goed contact met Karina. Levering was snel. Alleen jammer dat het mondmasker na 1 dag al kapot ging (cavia opdruk laat los). Maar ik ga er zeker vaker bestellen. Groetjes Ilse

Snelle levering, goed verpakt, prima kwaliteit

Snel persoonlijk contact en goede service

Vragen via de mail werden heel snel beantwoord, goede service en snelle verzending

Super snelle service

Ik heb twee hooizakken besteld. De levering was wat vertraagd door de kerst maar dat is logisch. De caafs zijn helemaal weg van de zakken en lijken nog meer hooi te eten dan ze al deden. Dus al met al super tevreden!

Zoals altijd prima sevice

Prima . Snelle en goede levering. Toppie website

Snelle levering, leuk product

Ik heb een aardbei-huisje besteld voor mijn cavia’s. Snel ontvangen en de beestjes vinden het een fijn schuilplekje.

Volgens verwachting

Snelle levering, duidelijke communicatie, producten voldoen aan verwachting

Leuke artikelen tegen schappelijke prijzen. De artikelen zijn goed verpakt en ook de verzending ging vlot.

Leuke spullen voor dieren

Klantenservice is erg vriendelijk. Door een fout in de webshop had ik iets besteld wat niet meer beschikbaar was. Kreeg hier snel een mail over met de optie om iets anders te bestellen of geld terug te krijgen. Ik had ook het verrassingspakket besteld. Zal helemaal vol met leuke producten. We gaan de komende maanden uittesten wat mijn cavia's lekker vinden. Erg leuk! Ga het verrassingspakket volgend jaar weer bestellen

Keurig en snel

Ondanks de drukte bij de post snel geleverd en datgene wat we besteld hadden. Keurig!!

Snelle levering van mooie praktische producten

Praktische producten voor cavia’s, mooie vrijstaande hangmatjes

Nvt

geweldig

Ondanks de drukte bij de post. Super goed verzorgt en bezorgt.

Snelle service,eerlijke prijzen,mooie producten!

Prima kwaliteit, mooi prijsje

Keurig afgehandeld. Geleverd zoals beloofd. De hangmat ziet eruit als op de foto en lijkt stevig te zijn.

Heel goed!

Snelle levering, mooie producten.

Niets op aan te merken, alles prima verzonden.

De bestelling makkelijk te doen op de website. Hij werd snel verzonden.

Prettige ervaring

Wat onduidelijkheid bij het bestellen maar dat was snel opgelost door Karina. Teveel betaalde porto is in no-time terug gestort en de bestelling was er op dag twee na het weekend. Cavia's moeten er nog even aan wennen maar producten zien er top uit.

Engelberterweg 65

9723 ek Groningen