Pluspunten

Alles snel en in éen keer geleverd.

Eén verpakking was verkreukeld en leek oud en een beetje vies. Misschien kan het op een hoge plank bewaard worden als het op de grond gelegen heeft. En als tweede verbeterpunt iets minder plastic in de doos, maar het is wel goed voor breekbare spullen.

Pluspunten

Top bedrijf. Snelle en persoonlijke service. Groot assortiment met unieke dingen voor cavia en konijn

ga vooral zo door

Pluspunten

Product is als omschreven. Netjes verpakt, goede instructie

Pluspunten

Pluspunten

Prima kontakt en supersnelle levering,echt top !

Pluspunten

Karina's dierenwebshop/winkel is een mooie en goede winkel. Er word kwaliteit geleverd voor een goede prijs, daarnaast heeft Karina ook hele leuke producten voor je huisdier. Verder levert Karina ook nog goede nazorg nadat je je aankoop hebt gedaan. Top!

Pluspunten

Wordt goed met de klant meegedacht en Karina is altijd bereikbaar voor vragen, heel fijn!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi aanbod, snelle levering

Het tentje wat ik had besteld voor mijn konijnen rook sterk naar dierengeur, waardoor mijn konijnen deze meteen hebben ondergeplast om hun territorium te markeren. Dat vond ik wel erg jammer. Heb ik ook gemaild naar Karinas Dierenwebshop maar geen compensatie voor gekregen en van een dierengeur wist eigenaresse ook niks af helaas.

Pluspunten

Karina is heel aardig en vriendelijk! Ze denkt mee met de klant! Ze heeft leuke spulletjes in de webshop voor een kleine prijs! Snelle verzending! En voor vragen kan ik haar altijd bellen / mailen! Een super bedrijf! En ook een heel groot compliment aan Karina!

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Eigenaresse bijzonder dierenliefhebster. Zeer vriendelijk en denkt met de klant mee. Opvang in vakanties super goed geregeld. Kortom kan niet beter

Heb ik niet

Pluspunten

Karina heeft veel verstand van dieren. Met vragen over mijn konijnen kan ik altijd bij haar terecht en ze adviseert mij goed. Er is een breed assortiment en er wordt tijd voor je gemaakt. Het is een bedrijf dat gerund wordt door echte dierenliefhebber(s)!

Pluspunten

Altijd vriendelijk en behulpzaam

Pluspunten

Goede adviezen en ondanks dat er iets vergeten was in het pakket, snelle reactie en snel nageleverd.

Pluspunten

Heel veel kennis van zaken. Een grote klantvriendelijkheid

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik had een hangmatje besteld en daar stond bij ook geschikt voor dwerg konijn. Het hangmatje is veel te klein en ik heb het maar weggeven aan iemand met een cavia....erg jammer!

Pluspunten

Altijd bereikbaar voor vragen en vakkundig advies. Kortom super klantvriendelijk.

Pluspunten

We maken niet gebruik van de webshop, omdat we redelijk in de buurt wonen. positieve punten: - goede producten voor een nette prijs - eigenares is altijd vriendelijk en hartelijk - er wordt altijd snel gereageerd op onze berichten, zeer flexibel - we hebben onze cavia's regelmatig in de opvang en ze worden echt goed en met liefde verzorgd. Echte aanrader!

Geen eigenlijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Je word heel goed geholpen genoeg informatie en een vriendelijke vrouw!

Misschien het hooi op een andere plek zetten... bij thuiskomst ondervonden dat het een beetje vochtig was.

Pluspunten

Snel, goede service.

Pluspunten

Vriendelijke service

Pluspunten

Erg klantvriendelijk, kan er altijd snel terecht

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Prima service, snel contact na aanleiding van vragen! Ik ben keurig geholpen!

Pluspunten

Aardig. Goede opvang cavia's in de vakanties.

Wat rommelig.

Engelberterweg 65