Ik had een bestelling geplaatst net voor kerst, en 2 dagen na kerst had ik mijn bestelling al binnen. Super snel en enorm tevreden

Snelle bezorging met een leuke eetbare verassing

Goed ingepakt en snel geleverd

Echt top!

Een hele mooie Bunny bed ontvangen. Was snel gemaakt en verstuurd! Zeer fijne communicatie en tevens een zakje met snoepjes voor het konijn! Echt ontzettend leuke spulletjes maakt ze voor je knaagdier. Ik zal zeker hier weer wat bestellen!

Snelle levering, goede kwaliteit, leuke spullen.

Voor de derde keer spullen besteld. Wat is het allemaal leuk. De cavia's genieten er volop van. Mooie spullen, goede kwaliteit en perfecte service. Een aanrader!

Netjes en beleefd

Snelle en nette reactie op mijn bericht,

Goede kwaliteit

Ze heeft goede kwaliteit producten en ook goede prijzen levering is ook zeer snel

Mooie knusse theemuts

Mooie knusse theemuts Leuke verassing met de kleine attentie

Netjes verpakt en snel bezorgd

Helemaal tevreden!

Leuk en bijzonder assortiment producten, snel geleverd en super klantvriendelijk!

Super leuke producten en snelle levering

Erg goed en snel bezorgd

Het product was geheel naar mijn verwachting. Ook de levering was snel

Snel actie en levering

Super snelle levering, binnen 1 dag

Mijn cavia’s zijn weer helemaal blij met hun mooie wasstraat

Leuke artikelen, snelle verzending

Hele leuke spullen ontvangen en erg snel binnen

Op maat gemaakte kleedjes voor in de cavia flat. Enorm goed meegedacht en info gegeven zou hier zeker weer opnieuw bestellen!

Dikke prima, goede service!

Zoals gezegd; prima service.

in een woord geweldig!

Snelle antwoorden en mijn naar wens gemaakte bestelling was binnen 3 dagen in huis ipv de gestelde 2 weken! En van uitstekende kwaliteit

Fantastsich

Super snelle en vriendelijke service! Super mooi afgewerkte fleeceliner ontvangen met wat lekkers voor de caviaatjes

Super ervaring

Hele goede ervaring. Vriendelijk en heel goed geholpen! Erg blij met het product! (Cavia snoepjes in potje)

Prima spullen voor betaalbare prijs, snel geleverd.

Veel variatie in de cavia spullen. Goed en fijn veel variatie in kruiden ed.

Blije konijnen

Prima producten, duidelijke communicatie en goede levering. Hier zitten 6 hele blije konijnen.

Erg leuk cadootje!

Heel fijn dat het pakje alsnog dezelfde dag verstuurd werd!

Leuk bedrijf, met goeie service

Snel geleverd, leuke prijzen. Een cadeautje erbij. Goede kwaliteit.

Goede kwaliteit en service

Karina maakt hele mooie spulletjes. Alles is mooi strak zodat er geen nageltjes tussen de naden komen. Als ik weer een idee heb dan maakt ze dat! De levering is supersnel, wat heel knap is bij handgemaakte producten!. Ook op de mail reageert ze altijd snel.

Engelberterweg 65

9723 ek Groningen