Super mooi en snel verzonden

De klantenservice probeert er alles aan te doen om tot een oplossing te komen met de klant.

Mijn bestelde naamring was niet helemaal zoals het hoorde te zijn, naar mijn inzien, maar de klantenservice bood een passende oplossing.

Redelijk voor die prijs

De levering was sneller dan verwacht en goed op de hoogte gehouden daarvan. Jammer dat de namen zo licht gegraveerd zijn dat het bijna niet te zien is.

Zou het niet aanbevelen

Ik heb de naam van m'n overleden kat Billie laten maken. Maar bij levering was het uiteinde van de B lelijk afgewerkt en het lijkt meer op een P dan op een B dus niemand herkent de naam van Billie. Daarnaast erg licht materiaal.

Goed product en een super service!

Mooie kwaliteit , snelle levering! Ik ben heel tevreden

Snelle en goede levering

Na het aanleveren van de duimafdruk van mij overleden echtgenoot direct de andere dag contact en daarna zeer snel het hartje met datum, naam en duimafdruk afgeleverd tegen een zeer schappelijke prijs

Weinig voor veel geld

Waarom zit er niet een beschermlaagje over het medaillon? Er zitten al krasjes op!!

Formidabel

Van het begin af aan was de begeleiding voor het maken van een ring met familiewapen fantastisch. Binnen 10 dagen had ik de ring in mijn bezit. Chapeau!!!

Een sieraad en snel ontvangen.

Ja en dan is de kleine geboren, een dochtertje. Je ziet al die knuffels en denkt moeten wij er nog één bij kopen. Dus niet. Even zoeken op internet waarbij wij op deze site kwamen en zeiden "dit is het". Polskettinkje besteld met naam. Een paar dagen later ontvangen. Het kettinkje zat in een mooi doosje en de naam mooi in het plaatje gegrafeerd. Wij hebben het in een cadeau zakje gedaan met een mooi lintje en aan de ouders van de kleine gegeven. Die waren daar heel blij mee en vonden het een mooi blijvend cadeau. Dus bedankt "Names4ever"

Prachtige hanger met twee vinger afdrukken.

Prachtige hanger met twee vinger afdrukken.

Alles ging naar wens

Eerst telefonisch contact gehad , daarna bestelling geplaatst en die is geheel naar wens keurig en snel thuisbezorgd

gekregen wat ik besteld heb voor mijn kleindochter

en op tijd

Super goede service

Na een foutje van mijn kant mbt het graveren, hebben ze dit supernetjes opgelost. Mijn vrouw is er ontzettend blij mee. Dank jullie wel

Ontzettend dankbaar

Mn vader was overleden en net voor het weekend We hadden als zussen dit besproken als er wat gebeurt met m'n vader een ketting voor m'n moeder te kopen. Zondag besteld en had geschreven of het mogelijk was dat we de ketting voor vrijdag zouden krijgen.. Want donderdagavond zouden we de kist sluiten om dan de ketting te geven aan onze mams.. We wisten dat het 5 werkdagen zou duren en zou krap aan zijn.. Maar het was er die donderdag en oh wat was het mooi de foto op de ketting.. M'n moeder heeft erg gehuild zo mooi vond ze het dat ze nu vlak bij haar hart deze foto van m'n vader droeg.. Het was een kleine troots maar oh zo waardevol nu.. Dank jullie wel uit de grond van ons hart.. Gr 5 zussen..

Het zou erg krap worden om de ring op tijd voor de diplomauitreiking af te krijgen. Ze hebben er alles aan gedaan om op tijd de ring bij mij te krijgen en dat is ruimschoots gelukt.

mooi ketting en snel geleverd

hele mooie ktting en ook nog een snel geleverd. wel vaker iets gekocht

Mooie zwarte ring met mijn eigen naam, prachtig gegraveerd en redelijk snel binnen.

Snel en mooi

Mijn foto hanger is snel geleverd. Ik vind de hanger mooi en de foto's duidelijk. Alleen wat kleiner uitgevallen dan ik me had voorgesteld.

Precies zoal ik het voor ogen had

Heel snel en behulpzaam. Mooie ketting, mooie kleur goud.

Echte aanrader, heel behulpzaam en snelle levering. Kan iedereen aanraden

Mooie sieraden

Ik heb een zilveren herenring met vingerafdruk en 2 zilveren kinderarmbandjes besteld. Elk gegraveerd. Alle artikelen kwamen keurig verpakt in een eigen doosje. Het ziet er super uit. Ik ben er erg blij mee.

TOP snel én flexibel!!!

Ik had 2 ringen besteld met gravering. Maar 1 gravering was te lang waardoor ik hem moest inkorten. Ik had in de opmerkingen gevraagd of de hele tekst er in gegraveerd kon worden ipv de aangegeven tekens. Niet alleen hebben ze dit voor elkaar gekregen, ze waren ook nog eens een aantal dagen eerder geleverd dan de aangegeven levertijd! Alleen maar goede ervaringen, zeker een aanrader. Prijs kwaliteit verhouding is van uiterst niveau!!

Super snelle klantvriendelijke service

Heel mooi en snelle levering!

Opaal 310

3316 LE Dordrecht