Laden reviews...
94 Bewertungen in den letzten 12 Monaten
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Kundinnen und Kunden loben in der Regel die zügige Lieferung und die Qualität der Schmuckstücke. Der Service wird als freundlich und hilfsbereit beschrieben. Preis-Leistung wird positiv bewertet. Insgesamt erscheint Names4Ever als zuverlässiger Anbieter für personalisierte Schmuckstücke.
Wederom een mooie zegelring van Names4ever. Snel en netjes geleverd.
28 June 2026
Ruud Kemerink
Almere
Mooie naamplaatjes, goede kwaliteit, en toch wel snel geleverd!
22 June 2026
Gerard Schenau
Gorinchem
Helaas, helaas kreeg mijn dochter jullie cadeau toegestuurd maar inclusief de factuur met mijn naam en het aankoopbedrag. ik vind dat niet echt zorgvuldig.
5 June 2026
Wil Werkman
Warffum
We hadden iets redelijk snel nodig en hierover gebeld. Vriendelijk aan de telefoon geholpen en alles werd direct in gang gezet en op tijd binnen gekregen zelfs. Het plaatje is mooi gegraveerd en de communicatie is erg goed en vriendelijk. Bedankt voor deze service!
4 June 2026
Corine
Z
Mooie armband voor baby met naam zeer snel geleverd
2 June 2026
Ilse Hertroys
Amsterdam
Een mooie hanger en mooi afgewerkt.Ook een snelle levering.
8 May 2026
Maria Maas
Spijkenisse
Mooi produkt, snelle levering.
6 May 2026
Martin de Kleijn
Doesburg
Ik raad deze webshop aan, goede ervaring mee
6 May 2026
Ymie De Vries
Bolsward
De ring ziet eruit als op de afbeelding. Ik ben er heel blij mee. Snel geleverd, geen gedoe. Veel keus op de website.
4 May 2026
S van Gameren
Roermond
Netjes en mooi afgeleverd
2 May 2026
Inge Pattje
Dronten
Het is zo mooi als ik verwacht had! Vingerafdruk is precies hetzelfde! Bijzonder was dat deze in twee dagen binnen kwam. Precies op tijd! Geweldig!
1 May 2026
Beatrice Wentink
Winterswijk
Ik verwachte 9 bedeltjes met naam gegraveerd en een armband. Ik kreeg een armband met alle 9 bedeltjes er al aan. Perfect gepositioneerd. Ze rinkelen zo leuk! Kan perfect aangevuld worden met andere hangertjes waar een slotje aangezet kan worden, wat ze overigens voor me willen doen met nog 8 plaatjes! Service!
28 April 2026
Tessa Van Stratum
Koog aan de Zaan
Ring komt niet overeen met foto op website. Is aanzienlijk fragieler uitgevoerd.
Beveelt niet aan
28 April 2026
Carolien Koopman
Enschede
Dank je wel voor je feedback. Wat jammer om te lezen dat de ring voor jou ieliger oogt dan verwacht. We begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn. De ring wordt door ons gemaakt zoals deze op de website staat afgebeeld en bij de specificaties staan de afmetingen en het materiaal duidelijk vermeld, zodat je vooraf een goed beeld kunt krijgen van het sieraad. Mocht er toch iets niet duidelijk zijn of wil je dat we even met je meekijken, dan helpen we je natuurlijk graag verder.
Nvt
24 April 2026
Nico de Jong
Aardenburg
Snel geleverd .Kwaliteit ziet er goed uit
21 April 2026
Emelie Van Criekingen
Hoensbroek
Vlotte levering netjes verpakt, vriendelijke klantenservice
21 April 2026
Monique Schenk
Rotterdam
Gewoon goed
20 April 2026
Peter Coumans
Limburg
Een armband en ketting besteld met vingerafdruk. Heel snel werden ze geleverd en wat een prachtige kwaliteit
17 April 2026
Anja
Nieuwlande
Ik had weinig tijd voor deze bestelling vanwege een aankomende doop. Dus het sieraad moest dan de volgende dag al verzonden worden, wat bijna niet haalbaar was omdat het gepersonaliseerd werd met naam en datum. Toch waren ze bereid dit te proberen en is nog gelukt ook! Ik kreeg het op tijd. Dus mijn complimenten voor de fantastische service en daarnaast wat een prachtig kadootje om uit te pakken en de ketting met naam en datum ziet er zo mooi uit! We hebben ons zoon heel blij mogen maken! Bedankt!!
13 April 2026
Avanthika Da Conceicao da Silva
Harlingen
Nette producten, snel verzonden en ontvangen. Helaas geen 10% korting ontvangen na aanmelden van de nieuwsbrief. Verder zou ik het aanbevelen
24 March 2026
Dylan
Nederland
Dank je wel voor je mooie woorden, dat doet ons goed om te lezen. Fijn dat je tevreden bent over het product en de snelle levering.
De 10% korting is toegepast op je bestelling en verwerkt in het totaalbedrag dat je hebt betaald.
Mocht er toch iets onduidelijk zijn, kijken we natuurlijk graag even met je mee. Bedankt voor je vertrouwen en je aanbeveling.
Snel verzonden en op tijd binnen om als een cadeautje te geven. Een mooi doosje eromheen maakt het compleet.
17 March 2026
Gerard
Ede
Netjes gemaakt en geleverd
17 March 2026
Wil Snoeck
Rotterdam
Er werd fijn meegedacht en daardoor kreeg ik een hanger geheel naar wens.
13 March 2026
Greet Bijsterbosch
HEERDE
Er wordt snel gereageerd en denken mee om een goede oplossing te vinden. Er is meer mogelijk als de standaard bestelling. Vriendelijke en zeer tevreden geholpen
6 March 2026
Monic
Nijmegen
Uitstekende communicatie via mail en telefoon. Bestelling precies zoals gevraagd.
5 March 2026
Hennie