Antwort des Geschäftsinhabers
Hartelijk dank voor uw review. Het spijt ons om te lezen dat uw ervaring met ons niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.
U heeft gelijk dat de levertijd in uw geval langer was dan normaal gesproken het geval is. We begrijpen goed dat dit teleurstellend was, zeker gezien de emotionele waarde van het cadeau. Tegelijkertijd hebben wij hier vanaf het eerste moment open en transparant over gecommuniceerd, en zijn we in nauw contact met u gebleven om u op de hoogte te houden van de status van uw bestelling.
De korting van 10% is inmiddels aan u terugbetaald, zoals we samen hebben afgesproken. De hanger is door ons in goud gemaakt, precies zoals besteld. Ons goud wordt bovendien gecontroleerd door Waarborg Holland, zodat u zeker weet dat het om echt en gekeurd goud gaat. Het heeft een mooie, warme kleur en natuurlijke glans. We hebben na ontvangst van de hanger helaas niets van u vernomen over de kleur. Als dat wel het geval was geweest, hadden we hier uiteraard samen naar gekeken.
We vinden het oprecht jammer dat u de ervaring als negatief heeft beleefd, ondanks onze inzet om tot een passende oplossing te komen.