Mooi

Ziet er prachtig uit, terwijl de afdruk niet echt heel duidelijk was is het op de ketting mooi.

heel positieve ervaring met names4ever

We bestelden belofteringen, gegraveerd. De gravures waren perfect in orde. Bij ons liep het mis met de maten. Misschien handig om online een afprintbare meter voor ringen te voorzien. Dit werd heel goed opgelost achteraf. We hadden dus verkeerde maten doorgegeven en konden nadien opnieuw bestellen met 50 procent korting. Het was allemaal snel geregeld en de 2de set ringen paste perfect. Ze zijn alvast heel mooi! Bedankt

mooi!

Snelle levering en namen mooi op het hartje gezet. Ben er erg blij mee!

Product goed ontvangen en naar wens en ook nog een snelle levering ook

Geen gedoe & vlotte verzending

Naamketting voor mijn dochter besteld, keuze uit snelle verzending of normaal. Pakketje kwam keurig op tijd binnen. Mooie ketting, afwachten hoe lang het mooi van kwaliteit blijft. Al met al tevreden over het bestel en verzendproces en het kettinkje.

Super snelle levering en een goed product.

Top winkel

Een mooi "aandenken-sierraad" besteld, was zò mooi dat de tweede in de maak is.

J'aime tout, je voudrai tout acheter malheureusement je ne peux pas mais ce que j'ai reçu jusque là me plaît beaucoup. Bien conçus, les bijoux tiennent bien! (J'ai plusieurs charms, tous en argent)

Je zou een eigen lettertype moeten kunnen kiezen!

Mooie kwaliteit

Makkelijk te bestellen, duidelijk omschrijving en toch een snelle levering binnen 3 a 4 dagen.

Prima service en mooie oorbellen

Het was zoals beloofd en/of beschreven.

Vlotte service

Mooi resultaat!

Geweldig!

Zeer vriendelijk, snel antwoord op vragen en gepersonaliseerde bestelling zeer snel in huis. Mooi resultaat!

Supersnel geleverd

2 hangertjes besteld met op elk 2 namen zien er heel mooi uit en zeer snel geleverd

Goede kwaliteit en Prima service

Had een sterrenbeeld met naam besteld echter de spelling was niet goed genoeg. De klantenservice gebeld en er werd prima meegedacht voor een oplossing. Heel tevreden

Goede levering

Snelle levering, alleen de hartjes vind ik een beetje klein uitgevallen, twee jaar geleden heb ik ook een zelfde bestelling geplaats en die hartjes waren groter

Mooi man plaatje

Mooi plaatje dochter was er erg blij mee. Vonden de letters wel heel klein

Zeer positief

Het product (ringen) was precies zoals verwacht en op de foto te zien. Goede kwaliteit en uitstekende service. Mooi verpakt en snel geleverd! Zeer tevreden

Fantastisch! Hele snelle levering en mooi gegraveerd

Ik ben erg tevreden met hoe de ketting met de naam van mijn hond is binnengekomen. Ik had de ketting besteld als aandenken aan mijn overleden hondje met zijn naam gegraveerd op het bedeltje. Ik ben erg tevreden en ga hier zeker nog eens bestellen.

Prachtig

Snel geleverd en precies zoals afgebeeld en met de datum en namen die ik heb doorgegeven.

Mooie producten voor een eerlijke prijs

Goede en duidelijke communicatie en de leveringen zijn erg snel.

Geweldige service!

Ik had een ring besteld en deze bleek na levering helaas toch niet te passen en dit hebben ze netjes opgelost door zonder extra kosten de ring opnieuw te laten bedrukken op een grotere maat ring!

Aanrader

Opmerkingen worden echt goed gelezen. Snelle afwikkeling en mooi betaalbaar.

Goede en snelle service en levering

310 Opaal

Dordrecht 3316 LE