De namen mochten er iets groter in staan zoda ze ook duidelijk zichtbaar zijn

Pluspunten

Goede en snelle communicatie! Mooi product!

Pluspunten

Super!! prachtige mama armband met twee babykopjes. Heel blij mee! En wat een service nadat ik een bedel was verloren door een oogje wat niet goed was dichtgelast, kreeg ik zonder moeite van jullie een nieuwe bedel en poetsten jullie m'n hele armband weer op als nieuw!! Super bedankt! Een volgende keer zal ik zeker weer bij jullie bestellen:)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nou ik ben er niet zo blij mee Je ziet amper dat er wat staat Om dat het er staat en nog te klein is maar dat maakt niet uit

Als je de letters zwart maakt dan komt het beter tot zijn recht ik weet niet of ik ja of nee in moet drukken

Pluspunten

Snel opgestuurd in een mooie cadeauverpakking. Keurig verpakt.

Pluspunten

Ik had mijn fotosieraad gewonnen en ben er superblij mee. Via email contact gehad en ik ben goed geholpen mbt de verschillende mogelijkheden. Ik was een beetje bang dat mijn foto wellicht niet heel duidelijk zou worden, maar het is echt heel duidelijk en ook echt mooi. Een juweeltje van een sieraad!

Pluspunten

Heel snel geleverd en keurig verpakt

Pluspunten

Snelle levering, product ziet er mooi uit!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

de ketting die ik besteld heb ziet er op de foto veel mooier uit.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle service,en de naam ketting die ik had besteld is echt prachtig.echt een aan rader en zal in de toekomst zeker weer wat bestellen

Geen ga zo door

Pluspunten

Snelle en goede levering

Pluspunten

Ruim aanbod, mooie kwaliteit en snelle service

Pluspunten

Snelle antwoorden op je vdragen. Snelle levertijd

Pluspunten

Wat ik besteld had werd in een redelijke korte tijd bezorgd!

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt, duidelijke site, mooi gegraveerd.... Kortom fantastisch!!

Pluspunten

Ik vond het geweldig. Ik had een verkeerde maat besteld van een hangertje en na direct een mailtje en een belletje werd dit gelijk aangepast en kreeg de nadere dag bericht dat ik deze keer niets extra hoefde te betalen. EEN GEWELDIGE SERVICE.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geachte heer/ mevrouw, Ik heb allergie door de ketting gekregen en dat heb ik nooit gehad ik draag altijd zilver sierraden zonder problemen maar helaas door deze ketting allargie gehad. Alvast Bedankt, Met vriendelijke groet, Rania

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Namen hadden een beetje groter gemogen . Maar voor de rest alles super goed.

Pluspunten

Goed contact met de klantenservice. Speciale wensen worden goed behandeld. Snelle levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering perfect op maar

Dat ze ook lijntekeningen kunnen maken, dan had ik namelijk gekozen voor de tekst van een tatoo. Jullie hebben nl perfect een zeester gemaakt dus dat was geen probleem geweest. Ik denk dat je met de pols tatoo heel veel bussines kan genereren. Veel succes!

Pluspunten

Super tevreden met onze ringen

Geen verbeter punten

Pluspunten

Alles naar wens verlopen! Top

Opaal 310

3316 LE Dordrecht