Snelle levering, volgende dag al in de brievenbus.
Half sterretje minder omdat ze geen 7 dagen per week orders verwerken en versturen. Verder is alles goed: Goede prijs en betrouwbaar.
Precies wat ik had verwacht. Prima webshop.
Dat valt echt tegen, dat het glijmiddel Pjur Woman Nude vrij snel na gebruik gaat plakken. Dat lijkt me nou niet de bedoeling van glijmiddel. Dit zou eigenlijk niet in het assortiment opgenomen moeten worden.
Beste Gert-Jan, Wat jammer dat het product niet bevalt. Het klopt dat veel waterbasis glijmiddelen na een tijdje plakkerig kunnen worden. Eerlijk gezegd, valt dit bij de Pjur glijmiddelen juist erg mee. Maar ik geloof u onmiddellijk dat het bij u anders uitpakte. U zou kunnen overwegen om over te stappen op een siliconen glijmiddel. (Als u ons mailt, dan kunnen we u een sample toesturen). De Pjur Nude zit in ons assortiment omdat het een prettige optie is voor mensen die een glijmiddel zoeken zonder glycerine en zonder parabenen. Met vriendelijke groeten, Team Condomerie
Al vaker besteld. Alleen de verpakking was deze keer anders dan voorgaande keren.
Geen vwrbeter punten
Makkelijk besteld, snel verzonden en met een meetlint omdat ik voor het eerst condooms in een andere formaat heb gekocht zodat ik nog zelf kan meten mocht het nodig zijn. Zeer attent en kom hier zeker terug.
I placed the order very quickly without any problems and from my point of view the delivery was quite fast.
Leuke kerstcondoom!!! Werkt prima!!
Er was wat verkeerd gegaan met de levering, maar dat werd snel en eenvoudig opgelost. Snelle levering, netjes verpakt als brievenbus pakketje. Daarnaast ook goed adviezen via de website.
De Condomerie is tot nu toe snel, goedkoop, anoniem en gratis bezorgd.
Op mijn verzoek kon ik de bestelde condooms bij een plaatselijke pakketafhaalpunt afhalen. Ik moest hier wel verzendkosten voor betalen, maar dat is in dit geval logisch.
De Londen condooms hebben een goede prijs en worden steevast binnen enkele dagen geleverd als je in het weekend bestelt. Door de week gaat het misschien nog wat sneller, maar daar heb ik nog geen ervaring mee.
Prima en snelle levering
Good selection, well designed internet pages and reliable service
Goede en snelle service. Goede producten. Handig en fijn dat gratis verzending mogelijk is door producten indien mogelijk in een envelop te versturen.
Zeer deskundig, zorgvuldig en snel
Ruim aanbod, handige maattabel, levering is snel && discreet.
Voldoende keus en duidelijk omschreven. Levering in een anonieme doos zodat niemand in huis zich ongemakkelijk kan voelen.
Na bestelling werd het artikel binnen 2 werkdagen keurig afgeleverd in een blanco verpakking. Het artikel voldoet volledig aan de wensen.
prima advies en service
Toen ik online bij ze besteld had en mijn pakje zoek was geraakt, hebben ze me heel klantvriendelijk tegemoet gekomen doordat ik alsnog het product kon ophalen in de winkel. Ze zijn specialisitisch, kleinschalig, lokaal en persoonlijk, dat vind ik heel waardevol!
I had real-time email updates on the shipment until delivery to destination. The packaging was discrete, and this is very important. Thank you for the good customer services!
I really recommended!!!
Er valt veel te kiezen en snelle levering!
Warmoesstraat 141
1012JB Amsterdam
De Condomerie is 's werelds eerste condoomspeciaalzaak, opgericht in 1987 te Amsterdam.