Verpakking was niet echt netjes, geeft slechte indruk als je het cadeau wil geven.
Beste Danielle, Dank dat u het ons laat weten. Wij zijn ons aan het beraden hoe we dit in de toekomst anders zouden kunnen doen /proberen te voorkomen. We hebben u een mail gestuurd. Groet! Team Condomerie
Onlangs ben ik bij De Condomerie langs geweest. Ik werd daar door een medewerkster bijzonder goed geholpen. Naast de (ultradunne) condooms waar ik voor kwam, deed ze ook suggesties voor andere merken condooms die ook aan mijn wensen zouden kunnen voldoen. En inderdaad, een daarvan zit werkelijk fantastisch! In de Condomerie voel je je - anders dan bij de meeste drogisterijen op je gemak omdat het personeel het heel normaal vindt dat je condooms koopt en gebruikt. De Condomerie is dus echt een aanrader. Door de zeer grote collectie vind je hier altijd een passend en comfortabel condoom. En als je het perfekte condoom heb gevonden en later omhebt dan voel je nauwelijks dat je hem draagt! Het condoom is een prima uitvinding!
Beste Andre, Bedankt voor uw uitgebreide en lovende beoordeling! We staan in de condomerie inderdaad niet te kijken van iemand die om condooms komt, shampoo of neusspray zou pas gek zijn ;) Gelukkig heeft het advies geleid tot een prettig condoom. We zijn het roerend met u eens dat een goed passend condoom een prima uitvinding is! Groet! Team Condomerie
Geen verkeerde ervaringen. Je word aan de telefoon goed geholpen, en alles wordt snel geleverd.
Beste Niek, Bedankt voor uw beoordeling. Een 7, daar is ook niks mis mee! Goed dat u ook telefonisch goed geholpen bent, soms is advies of extra wegwijs in het grote assortiment prettig. Zeker als u daarna tevreden bent over het aangeraden product. Gelukkig heeft um et de levering dus ook geen last gehad van feestdagen drukte! Dat is dan een compliment dat we delen met PostNL. Groet! Team Condomerie
Goede en snelle levering
Beste Jaco, Dank voor uw geweldige beoordeling! Een goed begin van het nieuwe jaar. Wellicht kan u in de toekomst ook nog kennis nemen van ons "vakmanschap", als u het bijvoorbeeld fijn zou vinden dat we meekijken naar een goedkoper alternatief (Dit gebaseerd op de 4/5 sterren, geïnterpreteerd als ruimte voor verbetering). Hoe dan ook een goed 2020! Team Condomerie
Blij met het telefonische advies en de snelle levering. Maar ik had begrepen dat er 2 a 3 condooms in passen. Dat verschilt wel per merk, de durex zijn groter waardoor ik toch een beetje moest proppen, zelfs met twee condooms. Dat geeft een minder veilig gevoel, en ik had het juist gekocht omdat het veiliger is dan los in mijn tas;). Bij aanbevelen had ik daarom het liefs weet ik niet aangevinkt.
Beste Nathalie, We hadden dat inderdaad in ons telefonische advies mee moeten nemen. Jammer dat het zo liep. Hopelijk is de beschermhouder die we hebben nagestuurd ook snel en goed aangekomen en werkt die beter. Groet! Team Condomerie
Duidelijk antwoord op vragen en goed advies. Mijn vragen werden goed begrepen en ik goed geholpen.
Beste Arnoud, Mooie beoordeling zo op het eind van het jaar! Een mooie opsteker voor 2020, dan gaan we gewoon door met zo goed mogelijk advies geven ;) Ook voor u alle goeds voor dit nieuwe jaar! Team Condomerie
Online besteld en pakket was verkeerd bezorgd. Telefon. contact opgenomen en het werd meteen geregeld. Ook aan de telefoon goed advies gekregen.
Beste Nadine, Bedankt voor uw goede beoordeling en bijgevoegd commentaar! Het kan natuurlijk wel eens gebeuren dat het adres niet helemaal klopt, of de bezorging om andere redenen niet goed gaat. Het blijft allemaal mensenwerk natuurlijk. We denken uiteraard graag mee om tot oplossingen te komen, ook op gebied van product advies. Fijn dat het uiteindelijk alsnog goed is gekomen. Jammer dat dat natuurlijk net wat meer tijd kost, dan wanneer het allemaal in 1x goed gaat. Wie weet een volgende keer? Een goed nieuw jaar! Team condomerie
Snelle levering in goede verpakking.
Beste R, Dank voor deze super beoordeling. Gelukkig dus geen last gehad van feestdagen drukte bij de post! Mocht u willen dat we meedenken of het door u bestelde ook nog iets goedkoper kan, mag u altijd contact met ons opnemen (gezien de beoordeling over de prijs). Fijne feestdagen! Team Condomerie
Ruim aanbod en snelle reactie. Toen mijn condooms niet leverbaar waren werd ik netjes op de hoogte gehouden van het bestel proces en kwamen ze daarna snel naar mij toe.
Beste Bram, Dank voor deze goede beoordeling ondanks wat leveringsproblemen. Altijd leuk om extra toegevoegde feedback erbij te lezen. We doen uiteraard altijd wat we kunnen en gelukkig was uw probleem snel opgelost. Voor ons dus ook leuk dat dat met een 10 gewaardeerd wordt ;) Fijne feestdagen! Team Condomerie
Een gros condooms besteld. Dat gaat allemaal prima. Maar er zat een kaartje bij waarmee we een gratis glow condoom mee konden ophalen in de zaak én 10 procent korting krijgen. Hartstikke leuk, echter is het kaartje maar drie weken geldig (tot 2020). We zullen ons best doen in de kerstvakantie maar ik denk dat we daarna nog niet door de 144 condooms heen zijn.
Beste Carin, Bedankt voor uw goede beoordeling en de kritische noot. De actie was in principe maar voor 1 jaar bedoeld en ik kan me voorstellen dat deze, met nog een grote voorraad in huis, wellicht aan uw neus voorbij was gegaan. Mede door uw bericht hebben we besloten dat we de actie zullen verlengen. De kaartjes zijn inmiddels gedrukt en binnen, dus we zullen u een kaartje voor het nieuwe jaar toesturen. Hopelijk ziet u in 2020 kans om nog eens langs te komen. Hoe dan ook een gelukkig nieuw jaar gewenst! Groet! Team Condomerie
Na 30 jaar kwakkelen heb ik door de handige tooL op de site en de CAS index eindelijk condooms die passen. Tip: de algemeen bij drogisten verkrijgbare XL en condooms zijn geen XL, maar een krappe L. Laat je dus adviseren door de Condomerie!
Beste Dennis, Dank voor uw geweldige beoordeling en mooie feedback! Jammer dat het voor u 30 jaar heeft geduurd om ermee voort te kwakkelen. Laat het een schrale troost zijn dat lang niet alle maten er 30 jaar geleden al waren, dat heeft ook even geduurd. De tool heeft iig gelukkig nu voor u z'n dienst bewezen. Zeker een aanrader als u er zelf niet uitkomt, dus dank voor de tip aan anderen! Wat betreft de XL die soms op pakjes staat, maar niet altijd voor iedereen XL genoeg blijkt.. Het klopt vaak binnen de maten van het merk zelf wel dat het het grootste condoms van dat bepaalde merk is. Elk merk heeft echter weer een andere kijk op wat XL is, soms zit het 'm in de lengte soms in de breedte. Er is geen afgesproken standaard maatvoering wereldwijd. Wij liepen daar ook tegenaan, waardoor we besloten alle condooms van alle merken langs een en dezelfde meetlat te leggen. Hierdoor is ons eigen maten-systeem ontwikkeld, waarmee je alle merken met elkaar kan vergelijken op dezelfde manier. Het is dus niet zo dat het helemaal niet waar is wat ze op sommige pakjes zetten, maar dat wil dus niks zeggen over alle beschikbare condooms. Tja, 't is een vak apart, blijk maar weer ;) (Misschien kunnen we zelfs nog meedenken over een iets goedkoper alternatief. Neemt u gerust contact met ons op als u daar nog behoefte aan heeft.) Groet! Team Condomerie
Allereerst: tijdens het bestellen van de condooms moet je handmatig nog het aantal op '1' zetten. Dit vergeet ik vaak, waardoor ik steeds gefrustreerd met een leeg winkelmandje zit. Niemand drukt op 'in winkelmandje', als ze er 0 willen kopen, toch? Helaas werden de condooms niet als brievenbuspost (zoals vermeld staat op de website), maar als pakketje bezorgd en lag het dus al een dag bij de buren, terwijl ik steeds mijn brievenbus checkte. Ook erg vervelend! Al met al ben ik blij met de condooms, maar ik weet niet of ik hier nogmaals ga bestellen.
Beste Laura, Dank voor de beoordeling en de heldere feedback! Och ja, dat winkelmandje grrrr. Dat is iets wat we met de komst van de nieuwe website (al kan dat nog even duren) zullen meenemen, of dus juist NIET eigenlijk. U bent niet de enige die hier tegenaan loopt. We begrijpen de frustratie en hopen in de toekomst die te kunnen voorkomen. Wat betreft de bestelling die toch in een doosje werd verstuurd. Wij streven ernaar zoveel mogelijk "brievenbus-vriendelijk" te versturen. Echter, soms zijn bestellingen te groot voor een enveloppe en er zijn een paar uitzonderingen waarbij we denken dat de klant het bestelt vanwege de originele, toffe verpakking. Dan voelt het als heel erg zonde om deze al plat/open te maken waardoor het speciale effect meteen weg is. Een afweging die we dus op voorhand voor de klant maken. Een goed idee om het bij de betreffende verpakkingen erbij te zetten, dat ze in tegenstelling tot de meeste verpakkingen, dus in een doosje verstuurd worden. Ik geef het door aan degene die erover gaat. Vervelend dat u uw pakje bij de buren moest halen!! Mocht u toch nog in de toekomst nog een keer bij ons bestellen, mail dan gerust dat u uw bestelling alsnog plat gemaakt wil ontvangen. Weliswaar een extra handeling, maar dat kan wat gedoe schelen voor u en is voor ons een kleine moeite... Excuses voor de frustratie en teleurstelling! Team Condomerie
Als 10+ jaar mijn favoriet.
Beste Klant, Dank voor het vertrouwen al die 10 jaren. En uiteraard voor de 10 als beoordeling! U heeft dan al heel wat ontwikkelingen mee mogen maken van onze winkel/webshop ;) Fijn dat we ondanks of juist dankzij veranderingen hier en daar favoriet zijn gebleven! Dank, Team Condomerie
het duurde beetje lang met bezorgen
Beste Wout, Wat jammer dat u het zo ervaren heeft! Bestellingen die 's avonds binnenkomen kunnen we de volgende dag pas verwerken. Volgens de tracking code van postNL was het er de dag nadat wij het verzonden hebben. Ik weet dus niet precies waar het mis is gegaan dat uw bestelling er dan alsnog lang over gedaan heeft om u te bereiken en helaas hebben we daar geen invloed meer op zodra het bij ons de deur uit is. Vanwege de vele bestellingen die wij krijgen, sturen we een tracking code binnen Nederland alleen op als de klant ernaar informeert. Wellicht had dat gevoelsmatig voor u gescheeld, zodat u de bestelling had kunnen volgen? Gelukkig is hetgeen waar wij wel wat aan kunnen doen en ook altijd hard aan werken, onze betrouwbaarheid en kennis/vakmanschap, door u wel goed beoordeeld. Dank daarvoor. Groet! Team Condomerie
Alles was top
Beste Tetiana, Dank voor de geweldige beoordeling! Super en Top horen we maar wat graag. En met een 10 als beoordeling, hebben we geen aanbeveling meer nodig ;) Groet! Team Condomerie
Snelle levering, goede prijs kwaliteit.
Beste Anissa, Dank voor uw goede beoordeling! U heeft waarschijnlijk alles zelf kunnen vinden, waardoor service, communicatie en kennis/vakmanschap niet van toepassing zijn geweest. Dat is mooi! Al helpen we uiteraard graag als er wel een keer vragen zouden zijn. Groet! Team Condomerie
Twee verschillende adressen en toch even bellen of het klopt,, Fijn.
Beste Paul, Fijn is ook uw beoordeling! Dank daarvoor. Er gaat wel eens wat mis bij de post (en ook heel veel goed natuurlijk). Zodra de post bij ons de winkel verlaat hebben we daar geen invloed meer op. Als we daarvóór nog misverstanden kunnen voorkomen, door onzekerheid over een adres op te helderen, doen we dat graag. Zonde als een levering onnodig vertraging op zou lopen. "Better be safe then sorry", is op een of andere manier wel een thema dat bij ons past ;) Groet! Team Condomerie
Mijn bestelling heb ik snel en goed verpakt obtvangen
Beste Klant, Dank voor deze sterrenregen! We verpakken de bestellingen zo, dat het niet duidelijk wordt dat het afkomstig is van de Condomerie. Anoniem, met enkel een postbus als afzender. De postbezorger of de buren hoeven immers niet te weten wat u waar koopt. Fijn dat het er ook snel was.. Groet! Team Condomerie
snel en discreet geleverd, originele verpakking maar toch door de brievenbus. top. gratis verzending ook
Beste Berik Irgebayev, Dank voor uw goede beoordeling! Wanneer wij de originele verpakking op een nette mannier plat kunnen maken sturen we hem altijd mee i.d.d, zodat het thuis nog gebruikt kan worden. Zolang een bestelling door de brievenbus kan, laten we de eigenlijke verzendkosten weg (binnen Nederland), dat scheelt al weer iets in prijs voor de klant. Mocht u willen dat we meekijken of er ook een goedkoper alternatief voor het door u bestelde product, neem gerust contact met ons op. Prijs zegt namelijk niks over de kwaliteit van het product.. Groet! Team Condomerie
Altijd goed, snel en makkelijk.
Beste Alex, Dank voor uw beoordeling, een 10 is pas super! Er valt nog wel winst te behalen op gebied van communicatie en kennis/vakmanschap aan de "sterretjes" te zien, daar zijn wij het hoe dan ook altijd mee eens! Wij blijven ons graag ontwikkelen en leren dagelijks nog op alle vlakken nieuwe dingen bij. Mocht u suggesties of concrete voorbeelden hebben waar u tegenaan gelopen bent, schroom niet ons te mailen, dan kunnen we kijken wat we kunnen doen om verder te groeien. Stilstaan is ook maar saai ;) Groet, Team Condomerie
Weten waarover ze het hebben, en hebben zeer brede collectie.
Beste TJ, Bedankt voor deze mooie beoordeling! En voor de extra erkenning voor onze deskundigheid. Wij maken er met plezier veel werk van, om van ons brede assortiment en nieuwe ontwikkelingen, goed op de hoogte zijn. Altijd fijn als dat gewaardeerd wordt! We zouden misschien nog mee kunnen kijken naar een goedkoper alternatief voor het door u aangeschafte product (aangezien dat punt net ietsje minder scoort), maar misschien hebben we dat al gedaan? Producten die uniek zijn in maat/ pasvorm of om andere kenmerken, hebben helaas soms de neiging om wat prijziger te zijn... Groet! Team Condomerie
Ik ken de condomerie als fysieke winkel al lang. Ze hebben een uitgebreid aanbod. Middels internet een goede bestelling kunnen dien.
Beste Natasja, Bedankt voor uw goede beoordeling! En leuk om te weten dat u onze fysieke winkel ook kent, al woont u niet om de hoek. Lang leve internet, zodat het passende condoom (dat misschien niet overal te krijgen is) op die manier alsnog in huis te halen valt. Kennelijk was de levertijd langer dan verwacht/gehoopt? Wij doen ons best om bestellingen dezelfde dag nog klaar te maken voor verzending, m.u.v weekenddagen. Dat is wat (i.i.g vooralsnog) haalbaar is voor een relatief klein, maar zeer drukbezocht bedrijf als de Condomerie. Hoe het PostNL vervolgens vergaat hebben wij helaas al helemáál niet in de hand, er gaat wel eens wat mis misschien? Hopelijk weerhoudt u dat er niet van om nogmaals te bestellen.. (Misschien er dan ook rekening mee houden dat het dus kennelijk wat langer kan duren, zodat u niet zonder komt te zitten.) Uiteraard bent u ook nog altijd welkom in de winkel! Groet! Team Condomerie.
Great products, fast shipping, good price. I would prefer more environmentally friendly packaging materials (styrofoam peanuts is a little too unsustainable for vegan condoms :) Recycled paper ftw!
Dear L, Thank you for your nice review and feedback. Maybe it helps to know, that we care a great deal about the environment too. We try to be as conscious where possible. All the packaging filler materials we use, are re-used from the parcels we get delivered here. It wouldn't be our first choice to use styrofoam peanuts (or other unsustainable materials) but this way they at least get used for a second time... Hope this is a little consolation? Thank you for caring for the environment and animals. Hopefully more companies will follow that lead in the near future!! Team Condomerie
Super tevreden bestelling was op Tijd en netjes ingepakt als altijd
Beste Joshua Hughes, Wat een fijne beoordeling, een 10! Omdat we onze post (waar mogelijk) graag "brievenbusvriendelijk" verpakken, moeten we soms wel eens een pakje open en plat maken. Uiteraard willen we dat ook dát er netjes uitziet en de originele verpakking evt nog te gebruiken is. Leuk dat onze nette manier van verpakken u ook (al vaker) is opgevallen. Groet! Team Condomerie
naar grote tevredenheid
Beste Maarten Vervoort, Wat goed dat alles naar grote tevredenheid is! Dat dat voor ons ook nog eens in een 10 als beoordeling resulteert maakt het een win-win situatie ;) Dank daarvoor! Namens Team Condomerie
Warmoesstraat 141
1012JB Amsterdam
De Condomerie is 's werelds eerste condoomspeciaalzaak, opgericht in 1987 te Amsterdam.