Verpakking was niet echt netjes, geeft slechte indruk als je het cadeau wil geven.

Zeer klantvriendelijk

Onlangs ben ik bij De Condomerie langs geweest. Ik werd daar door een medewerkster bijzonder goed geholpen. Naast de (ultradunne) condooms waar ik voor kwam, deed ze ook suggesties voor andere merken condooms die ook aan mijn wensen zouden kunnen voldoen. En inderdaad, een daarvan zit werkelijk fantastisch! In de Condomerie voel je je - anders dan bij de meeste drogisterijen op je gemak omdat het personeel het heel normaal vindt dat je condooms koopt en gebruikt. De Condomerie is dus echt een aanrader. Door de zeer grote collectie vind je hier altijd een passend en comfortabel condoom. En als je het perfekte condoom heb gevonden en later omhebt dan voel je nauwelijks dat je hem draagt! Het condoom is een prima uitvinding!

• Snelheid/Levertijd N.v.t.
  • Prijs N.v.t.

Niks mis mee

Geen verkeerde ervaringen. Je word aan de telefoon goed geholpen, en alles wordt snel geleverd.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

• Prijs

Goed telefonisch advies en snelle levering

Blij met het telefonische advies en de snelle levering. Maar ik had begrepen dat er 2 a 3 condooms in passen. Dat verschilt wel per merk, de durex zijn groter waardoor ik toch een beetje moest proppen, zelfs met twee condooms. Dat geeft een minder veilig gevoel, en ik had het juist gekocht omdat het veiliger is dan los in mijn tas;). Bij aanbevelen had ik daarom het liefs weet ik niet aangevinkt.

• Prijs

Zeer goede service en advies

Duidelijk antwoord op vragen en goed advies. Mijn vragen werden goed begrepen en ik goed geholpen.

Hele goede service

Online besteld en pakket was verkeerd bezorgd. Telefon. contact opgenomen en het werd meteen geregeld. Ook aan de telefoon goed advies gekregen.

Super.

Snelle levering in goede verpakking.

• Prijs

Geweldige service ook bij problemen

Ruim aanbod en snelle reactie. Toen mijn condooms niet leverbaar waren werd ik netjes op de hoogte gehouden van het bestel proces en kwamen ze daarna snel naar mij toe.

• Prijs N.v.t.

Een gegeven paard...

Een gros condooms besteld. Dat gaat allemaal prima. Maar er zat een kaartje bij waarmee we een gratis glow condoom mee konden ophalen in de zaak én 10 procent korting krijgen. Hartstikke leuk, echter is het kaartje maar drie weken geldig (tot 2020). We zullen ons best doen in de kerstvakantie maar ik denk dat we daarna nog niet door de 144 condooms heen zijn.

Eindelijk passende condooms!

Na 30 jaar kwakkelen heb ik door de handige tooL op de site en de CAS index eindelijk condooms die passen. Tip: de algemeen bij drogisten verkrijgbare XL en condooms zijn geen XL, maar een krappe L. Laat je dus adviseren door de Condomerie!

• Prijs

Mooie condooms, maar qua bestelling/verzending zeker nog verbeterpunten.

Allereerst: tijdens het bestellen van de condooms moet je handmatig nog het aantal op '1' zetten. Dit vergeet ik vaak, waardoor ik steeds gefrustreerd met een leeg winkelmandje zit. Niemand drukt op 'in winkelmandje', als ze er 0 willen kopen, toch? Helaas werden de condooms niet als brievenbuspost (zoals vermeld staat op de website), maar als pakketje bezorgd en lag het dus al een dag bij de buren, terwijl ik steeds mijn brievenbus checkte. Ook erg vervelend! Al met al ben ik blij met de condooms, maar ik weet niet of ik hier nogmaals ga bestellen.

• Prijs

Als 10+ jaar mijn favoriet.

matig

het duurde beetje lang met bezorgen

Alles was top

Positief

Snelle levering, goede prijs kwaliteit.

• Service N.v.t.

zeer goed..

Twee verschillende adressen en toch even bellen of het klopt,, Fijn.

Snel ontvangen

Mijn bestelling heb ik snel en goed verpakt obtvangen

snel en discreet

snel en discreet geleverd, originele verpakking maar toch door de brievenbus. top. gratis verzending ook

• Prijs

Altijd goed, snel en makkelijk.

snel en deskundig

Weten waarover ze het hebben, en hebben zeer brede collectie.

Netjes en anoniem verzonden

Ik ken de condomerie als fysieke winkel al lang. Ze hebben een uitgebreid aanbod. Middels internet een goede bestelling kunnen dien.

great!

Great products, fast shipping, good price. I would prefer more environmentally friendly packaging materials (styrofoam peanuts is a little too unsustainable for vegan condoms :) Recycled paper ftw!

Super netjes en snel

Super tevreden bestelling was op Tijd en netjes ingepakt als altijd

naar grote tevredenheid

naar grote tevredenheid

Warmoesstraat 141

1012JB Amsterdam

+31 (0) 20 6274174

Over Condomerie

De Condomerie is 's werelds eerste condoomspeciaalzaak, opgericht in 1987 te Amsterdam.