Pluspunten
Always very fast making the order and kept me updated on every update of it.
Thank you very much for your nice reaction! We try to keep our customers satisfied! Best regards Team Condomerie
Pluspunten
Duidelijk site en snelle levering ...
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling, namens het Condomerieteam.
I did not receive my package. Awful service.
Goodday, Your order has been sent to you a week ago. We were not aware it did not arrive. Fortunately we are now in contact with you by e-mail. We will solve this problem as soon as we can. Thank you for your cooperation. Wit kind regards, Team Condomerie
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling, namens het Condomerieteam.
Goedendag, dank voor de beoordeling. Namens het Condomerieteam, js
Goedendag, dank dat u ons online zo'n mooie beoordeling heeft gegeven. Namens het Condomerie Team, js
Goedendag, een 10!!! dank u wel dat u de tijd en moeite heeft genomen om ons te beoordelen! Met deze cijfers zijn we heel blij. Namens het Condomerie Team, js
Pluspunten
grote keuze en informatie van de producten
Goedendag, wat fijn zo'n goede beoordeling. Wij proberen zo volledig mogelijk te zijn, ook voor wat betreft informatie. Bent u wel eens in onze winkel geweest? Ook daar kunnen we over alles wat we verkopen uitgebreid vertellen. Namens het Condomerie team, js
Goedendag, een 10! Heel fijn dat u de tijd heeft genomen ons online te beoordelen. Tot een volgende keer! Namens het Condomerie Team, js
Goedendag, dank voor het invullen van de beoordeling! Altijd fijn om een online reactie te krijgen. Wij proberen onze prijzen zo laag mogelijk te houden, maar als u een specifieke vraag heeft over de prijs van uw bestelling, dan kunt u ons altijd mailen. Namens het Condomerie Team, js
Goededag, Dank u wel dat u de tijd nam een beoordeling in te vullen! We werken nog aan het versnellen van de levertijd maar uiteindelijk blijft het mensenwerk. Condomerie Team
Pluspunten
Snelle levering en ook nog portvrij. Prima afwikkeling !
Verbeterpuntenn.v.t.
Goededag, Dank u wel dat u de tijd nam een beoordeling in te vullen! Dit is een leuk bericht om onze dag mee te beginnen... Condomerie Team
Goededag, Dank u wel dat u de tijd nam een beoordeling in te vullen! We geven het door aan de collega's. Condomerie
Goededag, Dank u wel dat u de tijd nam een beoordeling in te vullen. Goed te horen dat uw order goed is aangekomen. Het is leuk om zo'n compliment aan het team door te kunnen geven. Condomerie Team
Goededag, Dank u wel dat u de tijd nam een beoordeling in te vullen! Condomerie Team
Warmoesstraat 141
1012JB Amsterdam
De Condomerie is 's werelds eerste condoomspeciaalzaak, opgericht in 1987 te Amsterdam.