Pluspunten
Product is goed
VerbeterpuntenWebsite moet beter en overzichtelijker zijn
Goedendag, dank voor uw reactie. We proberen onze website zo helder mogelijk in te richten. Maar we luisteren graag naar onze klanten. Wellicht kunt u aangeven waar en op welk punt u de website onoverzichtelijk vindt? Misschien kunnen we er dan wat aan doen. Met hartelijke groet, namens het Condomerieteam, js
Pluspunten
alles
Verbeterpuntengeen
Positive
Large stock with many different products.
SuggestionsThey could send a tracking number so one knows when a shipment is being delivered.
Hello, Thank you for your compliments! We understand your point. We do not give standard tracking numbers, but if you wish you can mention it, when you order. We do not want to bother customers with possible unnecessary mail. Also taking privacy in consideration. Best regards on behalf of the Condomerie-team, js
Pluspunten
Enige toko die ik weet in Nederland die mijn merk heeft.
Pluspunten
Leuk dat jullie ook een duidelijk overzicht met uitleg geven over vegan condooms.
Goedendag! Dank voor het compliment. Het is altijd goed om goed te informeren. Veel mensen weten niet dat bij de fabricage van sommige Condooms dierlijke eiwitten worden gebruikt. Toch goed om te weten, niet alleen vanwege idealistische motieven, maar ook vanwege een allergie voor melk eiwitten. Met hartelijke groet, namens het Condomerieteam, js
Pluspunten
Betrouwbaar en goedkoop. Zoals gewoonlijk.
VerbeterpuntenWaarom een promo artikel (condoom met smaakje) meesturen als ik al meerdere keren condooms in een grotere maat heb besteld?
Goedendag, u heeft daar zeker een punt! Maar vanuit privacy-overwegingen kijken wij nooit naar de bestelgeschiedenis van een klant. We maken voor het "cadeautje" geen onderscheid tussen klanten. Iedereen krijgt hetzelfde. Mocht u een ruimer smaakje willen ontvangen kunt u ons natuurlijk uw gegevens mailen ([email protected]). En dank voor alle sterren natuurlijk! Met hartelijke groet, namens het Condomerieteam, js
Pluspunten
Professioneel en discreet.
Pluspunten
Scherpe prijzen, i.c.m. een snelle discrete levering.
Pluspunten
groot assortiment, snelle levering, vragen deskundig beantwoord aan telefoon. sympathiek dat er een "proef"-condoom (van ander merk) zit bij je bestelling, leuk om uit te proberen en dan weet je gelijk of het wat voor jou is of niet.
Verbeterpuntenprima zoals het is, kan er even geen bedenken
Goedendag, wat een fijne reactie! We proberen alle vragen, telefonisch of per mail, zo vakkundig mogelijk te beantwoorden en hopen ook op die manier de beste oplossingen te vinden. Dank namens het Condomerieteam, js
Pluspunten
Lage prijzen. Snelle levering.
Goededag, Dank dat u de moeite heeft genomen een beoordeling in te vullen. In onze winkel krijgen we direct feedback. Via de webwinkel is dat wat lastiger. We hebben dus echt iets aan uw mening! Met vriendelijke groeten, Condomerie Team
Pluspunten
Geen enkel negatief bericht, is dat niet positief? Bestel al tijden condooms bij dit bedrijf voor onze sm studio en het gaat gewoon altijd goed.
VerbeterpuntenGeen
Goedendag, Dat is een fijn bericht! Dank u wel. We zullen ons werk voortzetten. Met hartelijke groet, namens het Condomerieteam, js
Warmoesstraat 141
1012JB Amsterdam
De Condomerie is 's werelds eerste condoomspeciaalzaak, opgericht in 1987 te Amsterdam.