Pluspunten
Makkelijke site navigatie, goede leveringstijd, goed op de hoogte via mail, uitgebreid assortiment, duidelijk prijsbeleid
VerbeterpuntenDeze Fout ligt niet bij het bedrijf maar bij de carrier, als het pakket niet kan worden aangeboden bij de persoon zelf, in een postpunt leggen en niet bij een paar huizen verder, ik wou mijn pakket ophalen maar die mensen waren er niet dus heb ik daarop moeten wachten.
Goedendag, dank voor uw complimenten en wat vervelend dat de post bij andere mensen is afgeleverd. Maar fijn dat u dat ons laat weten. We zullen het zeker nader onderzoeken. Met hartelijke groet, namens het Condomerie Team - js
Stop alsjeblieft met die tape! Maakt alle verpakkingen kapot.
Goedendag, dank voor uw reactie! We gebruiken altijd tape om de zendingen brievenbus-vriendelijk te maken. Wij dachten daarbij ook pakjes-vriendelijk tape te gebruiken, maar dat blijkt dus niet zo te zijn. Goed dat u dat ons laat weten. We gaan het uitzoeken. We hebben nu vier alternatieven. Misschien kunt u via mail ([email protected]) contact met ons opnemen om samen met ons te onderzoeken hoe het beter kan. Met vriendelijke groet, namens het Condomerie Team JS
Pluspunten
de enige die maten serieus neemt. heeft ook fysieke winkel.
Goededag, Dank voor uw beoordeling. U bent inderdaad van harte welkom in de winkel en bij vragen kunt u ook mailen en bellen. Condomerie Team
Goededag, Dank dat u de moeite heeft genomen een beoordeling in te vullen. Met vriendelijke groeten, Condomerie Team KJ
Goededag, Dank dat u de moeite heeft genomen een beoordeling in te vullen. In onze winkel krijgen we direct feedback. Via de webwinkel is dat wat lastiger. We hebben dus echt iets aan uw mening! Met vriendelijke groeten, Condomerie Team
Betere listing van de producten inclusief maatvoeringen. Dit helpt om de juiste maat condoom te kiezen.
Goededag, Dank dat u de moeite heeft genomen een beoordeling in te vullen. We zullen stap voor stap gaan kijken waar we de informatie handiger kunnen aanbieden. In onze winkel krijgen we direct feedback. Via de webwinkel is dat wat lastiger. We hebben dus echt iets aan uw mening! Met vriendelijke groeten, Condomerie Team
Pluspunten
Veel keuze, goede levering.
VerbeterpuntenEr zijn veel verschillende verpakkingssoorten en hoeveelheden waarin gekocht kan worden. Prijsvergelijken (bv prijs per condoom) is dan lastig.
Goedendag, dank voor het geven van uw beoordeling. In onze winkel is het altijd wat makkelijker om klanten direct antwoord te geven en we zijn dan ook heel blij dat klanten ook digitaal de moeite nemen om opmerkingen te plaatsen. Vooralsnog is het, helaas, niet mogelijk om op onze website per product de eenheidsprijs te vermelden. Wellicht toekomstmuziek? Bij aanbiedingen proberen we wel het voordeel zo duidelijk mogelijk aan te geven. Met hartelijke groet, namens het Condomerie-team, JS
Pluspunten
Snelle levering, keurig verpakt en........ ook nog een gratis exemplaar + een meetlintje. Heel goed want juiste maat is cruciaal
Goededag, Dank dat u de moeite heeft genomen een beoordeling in te vullen. We doen ons best en het is heel leuk om te horen dat het goed is aangekomen! Condomerie Team
Goededag, Wauw! Dank dat u de moeite heeft genomen een beoordeling in te vullen. I Met vriendelijke groeten, Condomerie Team KJ
Pluspunten
Goed en snel
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede voorlichting. Producten die ik elders niet vind of niet zo compleet.
VerbeterpuntenIk bestel altijd hetzelfde. Ik zou bij mijn keuze een 'u zou ook kunnen kiezen voor product x' of 'anderen met uw profiel kozen voor product y'.
Goededag, Dat is een idee. ivm privacy proberen we niet te refereren aan vorige bestellingen. Maar wellicht kunnen we aan producten een vergelijkbaar product koppelen.. We gaan eens kijken... In onze winkel krijgen we direct feedback. Via de webwinkel is dat wat lastiger. We hebben dus echt iets aan uw mening! Met vriendelijke groeten, Condomerie Team KJ
Pluspunten
Goed alternatief geboden toen product niet leverbaar was
VerbeterpuntenMelding bij artiekel fat het niet voorradig is
Goededag, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Excuus dat uw product niet voorradig was. Onze voorraadbeheer is niet geautomatiseerd. Zodra iets op is, en een nieuwe levering op zich laat wachten, zetten we het product uit op de website. Soms glipt er wat doorheen en moeten we mensen teleurstellen. We zullen nog alerter zijn! Condomerie Team KJ
Pluspunten
goed en goede kwaliteit
Verbeterpunten1 geef a.u.b uitleg voor de maat van de condom want iedere merk heeft z'n eigen maat indeling. 2 stuur factuur per e-mail die je kan downloaden voor dat je het opent.
Dank voor uw beoordeling. Momenteel melden we bij ieder condoom waar het valt binnen ons maatsysteem (CAS). Inderdaad omdat alle merken weer iets anders adviseren. Verder kan men op https://condomerie.com/condooms-op-maat de penis maat invoeren. Wij tonen dan de CAS maat en geven een condoom advies. In de toekomst zullen we vaker de nominale breedte vermelden. Uw tip over de factuur zal ik doorspreken met onze developer. Met vriendelijke groeten, Condomerie KJ
Positif
Délais de livraison rapide, grand choix de produits,
SuggestionsPour l'instant pas de remarque particulière
merci, merci!!
ziet er goed uit al die sterren op een rijtje! Dank je wel!
Pluspunten
beste prijs voor dit product. iets langere levertijd maar binnen de afgesproken tijd.
Warmoesstraat 141
1012JB Amsterdam
De Condomerie is 's werelds eerste condoomspeciaalzaak, opgericht in 1987 te Amsterdam.