Pluspunten
Goedkoopste die ik kan vinden voor de minder gebruikte maten
VerbeterpuntenVoor xx bestelt morgen in his zou natuurlijk een verbetering zijn.
Goedendag, Dank voor uw beoordeling. In principe geldt: voor 11.00 besteld, volgende werkdag in huis, Maar omdat de post soms vertraging heeft, beloven we liever geen dingen die we niet helemaal zelf in de hand hebben, Voor 11.00 besteld, dezelfde dag verzonden, weten we tenminste zeker! Met vriendelijke groeten, Condomerie Team
Goedendag, Wow! Dank voor deze beoordeling! Condomerie Team
Snelheid
Goedendag, Dank voor uw beoordeling. In principe geldt: voor 11.00 besteld, dezelfde dag verzonden. Soms zorgt de post voor vertraging, soms gaat er bij ons iets mis. We proberen in deze gevallen het probleem zo goed mogelijk op te lossen. Zo te zien kunnen we onze communicatie hierover nog verbeteren. We gaan ermee aan de slag! Condomerie Team
Pluspunten
Prima prijs, snelle levertijd. Bestelling zo verpakt dat het door de brievenbus kon.
Pluspunten
Erg ruim aanbod, met condooms die ik tot dusverre alleen hier heb kunnen bestellen. Heb nu 2 keer wat besteld bij de Condomerie, Beide keren binnen een dag in de brievenbus, netjes en anoniem ingepakt. Zeer tevreden over mijn bestellingen bij de Condomerie.
VerbeterpuntenPersoonlijk zou ik graag inzicht hebben in de Track&Trace, volgens mij is dat op dit moment niet mogelijk, of ik moet ergens overheen hebben gekeken, Bij mijn 2e bestelling was het namelijk bij de buurman afgeleverd en moest ik, hoewel zeer goed geholpen door een vriendelijke medewerker, bellen naar de Condomerie bij welke buurman het was afgeleverd.
Goedendag, Dank voor uw beoordeling. Vooralsnog bieden we inderdaad alleen track en trace op pakketten die niet door de brievenbus kunnen. We zijn ons aan het beraden op een andere oplossing. Maar helaas zien we dat dit jaar nog niet gebeuren, Condomerie Team
Pluspunten
Duidelijke site Snelle levering
Positive
Great service, price and reliability
Positive
Perfect quality of products and service ! Thank YOU!
SuggestionsKeep doing the same great work!;)
Pluspunten
goed advies en gratis sample is geen probleem
Warmoesstraat 141
1012JB Amsterdam
De Condomerie is 's werelds eerste condoomspeciaalzaak, opgericht in 1987 te Amsterdam.