Pluspunten
Snel en handige versturing zodat het door de brievenbus kan. En kan aan de buitenkant niet zien waarvan het is.
Goededag, Dank voor uw beoordeling. Goed om te horen dat onze pogingen om zoveel mogelijk orders "brievenbusvriendelijk" te versturen, gewaardeerd worden. We zijn inmiddels echte puzzelaars op dit gebied :-) Condomerie Team
Pluspunten
Fijne webwinkel met goede prijzen (ook wat betreft verzenden) en goede communicatie. Ik was erg tevreden over de afhandeling van mijn order.
Goededag, Fijn om te horen, dank u wel! Condomerie Team
Positive
everything is ok now
30-6-2016Dear Paolo, Thank you for your confirmation that you received the right goods! Kind regards Team Condomerie - Theodoor
Pluspunten
ongekend breed assortiment en uitmuntende kennis over vak en nuttig eigen onderzoek vericht
Verbeterpuntende prijs kan soms wat hoog zijn in vergelijking met bulk inkoop winkels zoals voordeelshop en poundland, maar dit is te verwachte door specialisatie.
Beste Klant, Dank voor uw positieve beoordeling. Ondanks dat we een speciaalzaak zijn proberen we heel erg op onze prijzen te letten en niet duurder te zijn dan bijvoorbeeld de grotere drogisterij ketens. (Neemt niet weg dat u soms elders inderdaad een nóg mooiere deal zult kunnen vinden.)
Pluspunten
Kennis van zaken en prettig contact
VerbeterpuntenWebsite kan duidelijker over levertijd zijn
Beste Peter, Dank voor de tip!
Positive
Pack
Pluspunten
2 leveringen besteld allebei ruimschoots op tijd.
Pluspunten
alles perfect.
Verbeterpuntengeen een
Pluspunten
Zij zijn voor mij dé condoom specialist. Zonder de Condomerie had ik nu nog steeds te kleine condooms gebruikt en had ik een stuk levenvreugde gemist.
VerbeterpuntenDe (mobiele) website vind ik onoverzichtelijk en onduidelijk. Ik bestel door een oude bestelling opnieuw te kiezen. Voor nieuwe bezoekers kan de website een obstakel zijn.
Beste I. , Dank voor uw mooie beoordeling! De (nieuwe) website zien wij ook zeker nog steeds als 'work in progress'. Mocht u concrete suggesties hebben, kunt u die altijd mailen naar [email protected]. Dit adres is ook te mailen als er dingen onduidelijk of onvindbaar mochten zijn op de website. Wij zullen uw vragen of die van anderen (nieuwe klanten) altijd zo goed mogelijk proberen te beantwoorden.
Pluspunten
Ik kan alleen maar zeggen dat ik dit zo nog nooit eerder heb beleefd als wat ik hier heb beleefd zeer goede dienst correct in de afspraken en de zending echt betrouwbaar en vakmanschap en de commumicatie was ook op en top.
Ik moest per abuis ineens apart overschrijven. Dat had ik niet gekozen, maar na wat problemen met de bestelling die ik me niet meer herinner, was de betaaloptie veranderd in wat ik zou noemen de meest onwaarschijnlijke. Ik denk een probleempje met de webwinkel zelf.
Beste Arjen, Dank voor de mooie beoordeling en het verbeterpunt. Helaas kan ik niet achterhalen hoe de betaaloptie ineens anders voor u uitpakte dan bedoeld. Heel soms gaat het wel 'ns mis. We zullen nog eens kijken of er in het systeem een foutje zit dat verholpen kan worden.
Pluspunten
Uitstekend service, overzichtelijk website
VerbeterpuntenIk was op zoek naar een starter pakket voor een meisje van 17 maar ik kan het niet vinden
Beste klant, Dank voor uw goede beoordeling. Als antwoord op uw vraag/verbeterpunt, via onderstaande link komt u bij het Starterspakket uit dat de Condomerie heeft samengesteld voor de "starters" (ongeacht leeftijd of sekse). https://condomerie.com/condooms/proefpakketten/condomerie-starterspakket.html Mocht u hiermee nog niet voldoende geholpen zijn kunt u ons altijd nog even bellen of mailen met uw vraag, dan kijken we (evt nog gerichter) met u mee. Een bezoekje aan de winkel is natuurlijk ook nog een mogelijkheid!
Pluspunten
zelfs op zondag had ik snel antwoord op mijn vraag via de mail!
Pluspunten
eerlijk, hulpvaardig en communicatief
Pluspunten
Leuke winkel inrichting. Vriendelijk en vakkundig personeel. De website heeft een handig maat systeem en snelle levering.
Pluspunten
Prettige telefonische klantenservice, men neemt echt de tijd voor goede uitleg,
VerbeterpuntenWebsite mag misschien nog wel wat duidelijker, want soms raakte ik d e weg kwijt maar werd daarna via de telefonische klantenservice weer beregoed geholpen.
Beste Fred, Dank voor de mooie beoordeling. De website is nog niet zo lang geleden geheel vernieuwd. Alle verbeterpunten zijn van harte welkom. Ondertussen wordt er nog dagelijks heel hard aan gewerkt om alles nog gebruiksvriendelijker te krijgen. Gelukkig bent u via telefonisch contact alsnog wegwijs geworden!
Pluspunten
Goede klantenservice, snel geleverd.
VerbeterpuntenGraag ook een afhaalpunt.
Warmoesstraat 141
1012JB Amsterdam
De Condomerie is 's werelds eerste condoomspeciaalzaak, opgericht in 1987 te Amsterdam.