Laden reviews...
91 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten geven aan dat levering snel en discreet is en dat de website duidelijke informatie biedt. Er is waardering voor het ruime assortiment en de betrouwbaarheid van de service. Het bestel- en leveringsproces verloopt meestal soepel en discretie in verpakking is een pluspunt. Enkele opmerkingen gaan over verbeterpunten in verpakking en afhaalopties, maar de algehele tevredenheid blijft hoog.
Condooms besteld voor mijn zoon van 17, deze had ik keurig eerder gehaald bij het Kruidvat deze waren echter niet stevig en er waren telkens problemen. Via internet bij Confomerie uitgekomen duidelijke omschrijvingen zeer goed product prima prijs !!
20 March 2025
Greetje
Arnhem
Got me the perfect size that you can find no where else, the 64 ! Fast shipping in a discreet parcel. Perfect !
12 March 2025
Ludvig
Le Bouscat
Altijd snel geleverd, de grotere verpakkingen hebben uitstekende prijs per condoom.
12 March 2025
anonieme man die hier passende condooms vond
Almere
Goede site en kwaliteit is in orde. Ben er erg blij mee.
24 February 2025
Andre
Rotterdam
C'est compliqué de trouvé des preservatifs à la bonne taille merci pour ce que vous faites . Il faut continuer pour aider les personnes car c'est vraiment un problème de pas pouvoir se protéger quand on a pas un sexe à la taille standard. merci merci et merci. Cordialement
Fiabilité
Connaissance/Maîtrise
Vitesse/Délai de livraison
Prix
19 February 2025
Céline
saint didier en velay france
16 February 2025
Tilburg
At some point it will be cheaper to drive 450 kms to Netherlands and buy on site rather than deliver to DE :( EVERYTHING ELSE was good :)
11 February 2025
De
Nufringen
Hello,
We understand your point! We have chosen to charge one single rate for all orders in Europe. So you pay the same postage for small and for larger orders. The amount we charge, reflects what we pay to Post.nl.
At the moment there is not much we can do to lower these costs. Sorry about that.
But thank you for taking the time to share your experience.
Team Condomerie
It was very fresh product, best I get from Internet
6 February 2025
Zeev
Beit Shemesh
6 February 2025
Amsterdam
Fast delivery. From NL to the UK First class service would definitely use again. Great to be able to get a latex free condom that’s isn’t as thick as old rain coat. :) Protex Original 0.02
4 February 2025
Stephen
Ballyclare
Erg blij met condomerie. Ze hebben een breed aanbod in producten met een goede beschrijving/uitleg. Voordat ik de site vond wist ik het belang van een goed passende condoom niet en welke condoom dat dan moet zijn. Condomerie heeft hier een gemakkelijke tool voor. Daarnaast zijn ze erg scherp geprijsd en is de verzending gratis en snel. Sindsdien niet meer ergens anders condooms gehaald.
27 January 2025
S.A.
Groningen
Prima en snel verstuurd. Netjes en discreet verpakt. Bedankt.
27 January 2025
Jessica
Zaandam
Eigenlijk gewoon en toch altijd fijn om goede service en snelle levering te ervaren, TOP!
26 January 2025
Gouda
Alles gaat zoals je mag verwachten van een internetbestelling.
9 January 2025
Alex
Groningen
Goede voorlichting op de site over hoe ‘maat te nemen’. Bestellen ging daardoor simpel.
8 January 2025
Jacco
Arnhem
bestellen was goed! de webshop ziet er goed uit en alles heeft een duidelijke omschrijving. Na het afrekenen van mijn winkelmandje ontving ik een bevestiging. De bestelling was er binnen een week :) Erg blij mee
7 January 2025
David
Utrecht
condooms besteld, van hetzelfde merk een ander soort geleverd gekregen, dus foutje gemaakt,even kontakt gehad, en de juiste werden opgestuurd, en ik mocht de andere ook houden, dat is nou service
6 January 2025
dave
weesp
Daar is het eigenlijk nu nog te vroeg voor om te vertellen hoe goed het proefpakket aan condooms is.
4 January 2025
J.p.
Heijningen
Snelle en delicate service.
1 January 2025
Jan
Eerbeek
I baught these condom in France and unfortunatly it close just after the first purchase. They kindly redirected theirs client to your shop. The delivery was faster. All great. Thanks
29 December 2024
Thibault
Paris
28 December 2024
Mark
Geffen
Uitgebreid assortiment, Ook voor grappige items .
24 December 2024
H.k.
Groningen
Goed maat-advies, daardoor geen problemen met gebruik. En dus geen twijfels. Eerste keer besteld vanuit buitenland ; verrassend snel geleverd (misschien door Kerst-post inspanningen).
24 December 2024
Paul
Douce France
Ik had wat spullen besteld en het eerste pakket was super geslaagd. Bij de tweede had ik een fout gemaakt. Dus ik bellen en het kon meteen kosteloos omgewisseld worden! Zeer vriendelijk personeel die goed met je meedenkt. Met vragen helpen ze je zo goed mogelijk verder. Ik ben super fan!
22 December 2024
Laura Faye
Amsterdam
Eerst een proefpakket, dan weten wij wat wij willen. Daarna is het makkelijk!
20 December 2024
J.
Hoofddorp
De Condomerie is 's werelds eerste condoomspeciaalzaak, opgericht in 1987 te Amsterdam.
Warmoesstraat 141
1012JB Amsterdam