6 Mesjes besteld voor Flymo grasmaaier. Netjes op afgesproken tijdsbestek afgeleverd.

Prduct voldoet volledig aan de beschrijving.

Het product past precier op de grasmaaier en is makkelijk te monteren. De grasmaaier maait nu weer als nieuw.

Vlotte, correcte levering

Via de site duidelijk overzicht, makkelijk bestelproces en vlot geleverd.

Toppie

Werkt prima. Snelle levering.

Werkt naar behoren, moet alleen oppassen op harde stukjes hout of notendoppen. Mes is al beschadigd

Snel bericht toen bleek dat het even was uitverkocht ,maar de week erna in huis.Zeer tevreden hierover.

Teleurgesteld in Gardena na veel jaren

Jammer dat de nieuwe onderdelen niet passen op de lange steel die ik een 10 jaar geleden gekocht heb. Moet ik weer een andere lange stok kopen. Ik koop bewust onderdelen en stok van Gardena omdat het allemaal op dezelfde stok kan. Anders heb je het tuinhok zo vol staan Blijkt dat het nu niet past. Waardeloos

Goed hoor.

Levering op tijd.

Heel vlotte levering.

Op maandag besteld, op dinsdag geleverd.

Maait ligt en mooi

Het is onze derde Flymo, al 45 jaar wonend aan een dijk. Perfect

Heel fijne tuinslang

Prima overal te plaatsen. Rolt makkelijk af en op. Helemaal top

Heel goed geholpen, was er erg blij mee!

Ik was al een tijd opzoek naar naar een spoel voor mijn trimmer. Ik vond deze dealer online en stuurde een email. Ik kreeg meteen een mail terug met zelfs een link naar de juiste spoel. Heb hem besteld en hij paste en hij kwam nog snel binnen ook. Wat een service! Je verwacht het niet meer vandaag de dag.

Afspraken nakomen geen probleem

De door mij bestelde Flymo grasmaaier was niet voorradig en kon wel een maand levertijd oplopen. Na contact met Gardena-flymo-dealer.nl heb ik besloten om een iets duurder model te kiezen. Geld werd direct teruggestort en ik heb de nieuwe via de website besteld. Deze was een dag later in huis. Zeer prettig contact en doet wat hij zegt.

Kopen in vertrouwen

Perfecte afwerking van mijn bestelling. Ik had nog een paar vraagjes en deze werden binnen de kortste tijd beantwoord en dit geeft nu echt vertrouwen.

Ruime keuze, ruime prijs

Op de site is veel te vinden maar even op Google doorzoeken kan lonen. Het door mij gekochte product was te vinden binnen Nederland voor de helft van de prijs. Ondanks de prijs, het product was heel goed verpakt en netjes volgens afspraak geleverd.

Het was echt allemaal prima

Plantenbak met steel gekocht goed verpakt was zelfs zo goed verpakt dat het clicksysteem elders in verpakking zat kwam ik later achter. Gebeld dat ik het gevonden had. Al met al mijn ervaring is prima. Gelijk antwoord op mijn vragen. Goede service zou er zo weer kopen.

Ik heb niets aan te merken op de gang van zaken en het artikel

zie boven

Super service

Met mijn bejaarde grasmaaier naar deze dealer gegaan. Werd gastvrij ontvangen en zonder kosten geholpen.

Goede en correcte service

Direct leverbaar en een correcte afwikkeling.

Meer dan correct

Ik heb via internet besteld. Het betalen verliep op rolletjes De inhoud van de doos was correct en werd geleverd conform de toegezegde levertijd. Wat wil je nog meer....?!!! Een dealer van het microdripsysteem "om de hoek" dat spul is top. w.g. Troost, J.L.

Snelle afhandelen+snelle levering klasse.

Perfecte levering verticulteermachine en graskantenmaaier.

Netjes op tijd geleverd. Stevig verpakt om beschadiging te vermijden. Via de factuur had ik onmiddellijk alle nodige gegevens om mijn aankopen te registreren op de Gardena website. Goederen gemakkellijk in elkaar te steken via de bijgesloten handleiding. Artikels nog niet getest, maar ik ben nog nooit teleurgesteld door Gardena.

Perfecte (Gardena) producten en uitstekende after sales

Prima ervaring

Alles keurig verpakt en op tijd geleverd.

Helemaal goed

Via internet besteld en 2 dagen later albinnen