Verkeerde type

Ipv mini-trim heb ik een ander type ontvangen, dit bleek later mijn vergissing te zijn

Prima levering.

Snelle levering. Goede producten.

Aanrader

Goede en snelle service. En prima product.

duidelijk en helder

Verwijzend naar de juiste afdeling

Prima ik ben tevreden.

Product voldoet aan mijn verwachting duurzaam kwaliteit.

redelijk

prima en snel afgeleverd. Ik miste een korte handleiding hoe ik het onderdeel moest plaatsen

Mijn vragen ter voorbereiding op mijn bestelling werden snel en naar tevredenheid beantwoord. Ook de verzending was snel en correct

Tevreden met aankoop

Flymo Turbo lite 250. Uitermate geschikt voor kleine gazons. Makkelijk hanteerbare machine. Degelijk en met een metalen mes.

Alles naar wens

Ben zeer tevreden

Mooie site

Makkelijk om de servicedienst te bereiken als er problemen zijn met een bestelling.

Snelle levering.

Gardena is een betrouwbaar merk.

snel en netjes

Duidelijke website met veel informatie. Na bestellen wordt er snel geleverd.

Snelle levering, goede communicatie en scherpe prijs

Snelle levering, goede communicatie en scherpe prijs

Geleverd wat ik besteld heb

4 besteld; 4 geleverd. Betere score dan de vorige keer

Nog maar één keer gebruikt; nog te vroeg om een goed oordeel te geven...

Ik heb jaren tot volle tevredenheid de Flymo-multi-trim gebruikt. Toen die kapot was, wilde ik weer dezelfde trimmer kopen. Maar in de winkels werd me verteld, dat het merk Flymo in Nederland niet meer verkocht mocht worden. Toen ik op internet ging kijken, zag ik nog wel Flymo trimmers; de multi-trim echter niet. Daarom heb ik gekozen voor de Mini Trim Contour XT. Ik heb het idee dat de multi-trim krachtiger was, maar dat is na één keer gebruik nog moeilijk te zeggen. Ik kan niet lezen in de handleiding, tot wanneer ik garantie heb. En ook niet, waar ik terecht kan, mocht er iets kapot gaan. De handleiding kan duidelijker.

Goede service en een snelle levering

Duidelijke website, met informatie over het artikel. Eerlijke reviews, waardoor we een betere keuze gemaakt hebben.

Toch zwaarder dan verwach

Regelmatig maaien is noodzakelijk om een mooi gazon te krijgen

ziet er goed uit.

Gemakkelijk in elkaar te zetten maar een beter montagebegeleiding in Hollands was wel zo gemakkelijk.

Correcte levering en prijs,

mooi geleverd,

Mooi en degelijk product

Wanneer krijg ik mijn geld terug?

Verkeerd product besteld, naar de fysieke winkel gereden om te ruilen, daar overigens heel goed geholpen. Kreeg te horen dat ik het product niet kon omruilen, en eerst het nieuwe moest kopen want webshop-fysieke winkel. Prima, want bon werd direct naar webshop gebracht. Week later nog mijn geld niet terug. Niet echt van deze tijd.

Goede voorlichting, niet te verkoperig

Werd goed geluisterd wat we wilden, geen druk om iets duurders te kopen dan we wilden uitgeven en prima voorlichting

Snel en netjes afgeleverd. Goede service.

Snel en accuraat

Prima product, wat doet wat het zegt te doen en heerlijk snel geleverd.

Ik ben goed geholpen

Na telefonisch contact, waarbij ik uitlegde welke Flymo grastrimmer ik heb, waar ik een nieuwe draadspoel voor nodig was. Goed geadviseerd en na bestelling de juiste draadspoel ontvangen. Ik kan weer vooruit.dank aan de medewerker.

Kreekweg 2

3223 LJ Hellevoetsluis