Zoals je van een goede leverancier mag verwachten, ontvingen wij de bestelde Flymo de volgende dag al. Is dit dan 4 of 5 sterren? Alles verder goed gegaan.
Goedemorgen Michiel, Bedankt voor de review! Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Gardena Flymo Dealer
Ruime keus en snel geleverd goede prijs/kwaliteit
De levertijd van 2 maanden werd niet op de webshop aangegeven. Nadat ik de bestelling had gedaan kreeg ik hier pas melding van via een email. Wel kreeg ik de mogelijkheid direct kostenloos te annuleren. De communicatie over de uiteindelijke levertijd was ook niet vlekkeloos.
Goedemorgen Willem, Bedankt voor uw review. Helaas waren er landelijk leveringsproblemen met de robotmaaier van Gardena. We begrijpen dat dit super vervelend is. We willen onze bestellingen graag zo snel mogelijk uitleveren aan de klanten, maar zijn qua voorraad helaas afhankelijk van de leverancier. De dag nadat u uw bestelling heeft geplaatst, hebben we u per mail geïnformeerd over de verwachtte leverdatum, dat eind juli is geworden. We hebben u per mail de optie aangeboden om over te stappen naar een robotmaaier die uit voorraad leverbaar was, of om de bestelling kosteloos te annuleren. Gelukkig kwamen de robotmaaiers toch eind juli binnen. We vinden het vervelend dat u wat langer op het artikel heeft moeten wachten, maar hopen dat het geduld loont en dat u veel plezier en gemak van de robotmaaier mag beleven. Met vriendelijke groet, Team Gardena Flymo Dealer
Mooie complete tuinpomp voor het sproeien van de tuin, voor niet te duur. aanrader.
werkt prima met prima afstelling
Tevreden over mijn aankoop.
Hi Jef, Bedankt voor de mooie 10 :) Met vriendelijke groet, Team Gardena-Flymo-Dealer
Na een verkeerde levering goed opgelost
Hi Reiny, Bedankt voor de mooie review. Helaas gaat het ook bij ons wel eens verkeerd en zit een ongeluk in een klein hoekje.. Wij vinden dat heel vervelend maar proberen onze klanten altijd zo snel en goed mogelijk te helpen. Fijn dat dit gelukt is. Veel plezier met uw bestelling en hopelijk nog eens tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Gardena-Flymo-Dealer
Voordelig snel geleverd en correct
Hi Jean, Bedankt! Met vriendelijke groet, Team Gardena-Flymo-Dealer
Herhaaldelijk positief.
Hi Hans, Bedankt voor de mooie 10! Veel plezier met uw bestelling en hopelijk tot ziens in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Gardena Flymo Dealer
Mijn ervaring met Gardena-flymo dealer is buitengewoon goed. Zeer duidelijke site ,overzichtelijk en prettig om er te shoppen. Betreft een uitgebreid assortiment duidelijk uiteengezet. Zeer vlotte verzending en correcte verpakt . Dit is beslist een aanrader om aldaar te shoppen .
Hi Jan, Wat een mooie review. Heel erg bedankt! Veel plezier met uw bestelling en hopelijk tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Gardena Flymo Dealer
Na 20j trouwe dienst is de vorige Flymo minimo in rookwolken aan z eindje gekomen, nieuwe gezocht direct bij de dealer en werd perfect geleverd volgens afspraak, duidelijke beschrijving, even in elkaar zetten en gaan!! Hopelijk weer 20 jaar! Aanrader dus!
Goedemorgen meneer/mevrouw, Bedankt voor deze mooie review. Wij hopen dat deze Flymo ook weer 20 jaar mee mag gaan! Graag weer tot ziens in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Gardena Flymo Dealer
Levering goed. Jammer dat de nazending zonder omverpakking was geleverd. Gelukkig is er niets mis gegaan. Maar met zo'n open verpakking was die mogelijkheid wel aanwezig.
Beste Rinus, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat de levering goed is verlopen. Wij zullen uw feedback betreft het verpakken van het artikel bespreken met ons team en daar nodig actie ondernemen. Graag weer tot ziens in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Gardena Flymo Dealer
Snelle levering, correcte firma. Goede prijzen. Dank u.
Hi Meinhard, Bedankt voor uw bestelling in onze webshop en dat u de moeite heeft willen nemen om uw ervaring met ons als bedrijf te willen beoordelen. Leuk om te zien dat uw ervaring een 10 verdiend! Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Gardena Flymo Dealer
Ik moest een systeem aanleggen in mijn tuin en zag door de bomen het bos niet meer. Na 15 minuten te hebben getelefoneerd waren al mijn problemen opgelost en kon ik alles bestellen. Ik heb het inmiddels binnengekregen en ga het van de week aanleggen
Hey meneer van Beek, goedemorgen. Bedankt voor uw review en dat u daar de tijd en moeite voor heeft genomen. We helpen onze klanten graag. Ook als de klanten door de bomen het bos niet meer zien, wat we ons ook goed kunnen voorstellen. Onze klantenservice medewerkster heeft samen met u van kraan tot eindpunt, van stap tot stap meegedacht, om u zo een duidelijk beeld te geven over de producten die u nodig heeft voor u MDS systeem. We hopen dat het aanleggen gaat lukken en dat u veel plezier mag beleven van het bewateringssysteem van Gardena. Met vriendelijke groet, Team Gardena Flymo Dealer
Super snelle levering en ben zeer blij met mijn gardena spiraalslang set. En voor een zeer schapelijke prijs.
Beste Jan, Bedankt voor de mooie review! Heel veel plezier met uw nieuwe set :) Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Eindelijk een bedrijf die zijn afspraak zeer goed nakomt.
Beste Ronald, Bedankt voor het mooie compliment en de mooie review! Hopelijk nog eens tot ziens :) Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Na bestelling pakketje snel ontvangen. Dat gebeurt niet overal. Daarom een score van 5 sterren.
Hi, Bedankt voor de mooie review. Wat fijn om te horen dat alles goed is verlopen en u uw bestelling snel heeft mogen ontvangen. Heel veel plezier ermee. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Ondanks dat mijn bestelling de dag erop geleverd zou worden, kreeg ik al heel snel te horen, dat het product niet voorradig was. Ik moest er 3 weken op wachten, maar er was gelukkig geen haast bij. Voor een simpel stukje plastic (muursteun voor slanghaspel) vind ik € 56,- wel behoorlijk aan de prijzige kant!
Hi Roland, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze webshop te beoordelen. Wij doen er alles aan om ons voorraadsysteem zo up to date mogelijk te houden, maar helaas komt het een enkele keer voor dat er een verschil zit tussen het systeem en het daadwerkelijke aantal dat wij fysiek op voorraad hadden. Onze welgemeende excuses hiervoor. De onderdelen van artikelen zijn inderdaad erg duur in vergelijking met een nieuw artikel, helaas kunnen wij hier niets aan doen. Wij hopen dat u toch tevreden bent met de nieuwe muursteun en uw wandslangenbox weer netjes aan de muur hangt! Hopelijk tot ziens in één van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Ik zocht een middel tegen alg in de vijver en door de duidelijke omschrijving dit gekocht .Mijn vijver is weer helder en alg vrij.
Beste Natasha, Bedankt voor de mooie review! Geniet van uw heldere en alg vrije vijver :) Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Hoewel de bodemvochtsensor nergens te koop is , is deze wel hier te koop. Wel even van te voren gebeld of ze echt op voorrraad waren en dat was zo. Snelle levering.
Hoi Martha, Bedankt voor uw review! Wat fijn he, dat de bodemvochtigheidssensor binnen is gekomen. Deze was inderdaad heel lang niet leverbaar en zijn de afgelopen tijd mondjes maat bij ons binnen gekomen! Heel veel plezier met uw bestelling en graag nog eens tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Eerste zending is verloren gegaan maar de tweede zending was perfect na drie dagen aangekomen communicatie per mail werd goed opgevolgd en afgehandeld top
Goedemiddag, Wat fijn dat de situatie goed en naar tevredenheid is opgelost. Helaas zijn wij wat betreft het bezorgen afhankelijk van de vervoersdiensten en hebben wij niet altijd invloed op de situaties. Wij streven er naar om dit soort situaties zo spoedig mogelijk op te lossen, zodat de klant er zo min mogelijk last van heeft. We vinden het dan ook fijn om te zien dat dit bij u het geval was. Veel plezier met uw bestelling en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Moet het nog uitproberen.
Beste Ingrid, Bedankt voor de mooie 8. Wij hopen dat alles naar tevredenheid is verlopen en het artikel inmiddels is uitgeprobeerd en naar verwachting functioneert! Mocht dit niet het geval zijn, neem dan gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Alles naar wens verlopen
3 draadhaspels besteld en betaald en in eerste instantie maar 1 geleverd. Na een mailtje waren de andere 2 er ook zeer snel.
Makkelijk te bestellen, heel duidelijk. Mijn bestelling werd correct verwerkt en stipt geleverd! Heel tevreden!
Kreekweg 2
3223 LJ Hellevoetsluis