Levering volgende dag.

Zoals je van een goede leverancier mag verwachten, ontvingen wij de bestelde Flymo de volgende dag al. Is dit dan 4 of 5 sterren? Alles verder goed gegaan.

Ruime keus, snelle levering

Ruime keus en snel geleverd goede prijs/kwaliteit

Levertijd van 2 maanden

De levertijd van 2 maanden werd niet op de webshop aangegeven. Nadat ik de bestelling had gedaan kreeg ik hier pas melding van via een email. Wel kreeg ik de mogelijkheid direct kostenloos te annuleren. De communicatie over de uiteindelijke levertijd was ook niet vlekkeloos.

Snelle levering, compleet product

Mooie complete tuinpomp voor het sproeien van de tuin, voor niet te duur. aanrader.

goede koop geweest

werkt prima met prima afstelling

Zee goed

Tevreden over mijn aankoop.

Na een verkeerde levering goed opgelost

Voordelig, snel, correct.

Voordelig snel geleverd en correct

Goed verzorgde en snelle levering

Herhaaldelijk positief.

Duidelijke site en overzichtelijk en als prettig ervaren

Mijn ervaring met Gardena-flymo dealer is buitengewoon goed. Zeer duidelijke site ,overzichtelijk en prettig om er te shoppen. Betreft een uitgebreid assortiment duidelijk uiteengezet. Zeer vlotte verzending en correcte verpakt . Dit is beslist een aanrader om aldaar te shoppen .

Prima product, perfecte levering

Na 20j trouwe dienst is de vorige Flymo minimo in rookwolken aan z eindje gekomen, nieuwe gezocht direct bij de dealer en werd perfect geleverd volgens afspraak, duidelijke beschrijving, even in elkaar zetten en gaan!! Hopelijk weer 20 jaar! Aanrader dus!

tevreden

Levering goed. Jammer dat de nazending zonder omverpakking was geleverd. Gelukkig is er niets mis gegaan. Maar met zo'n open verpakking was die mogelijkheid wel aanwezig.

Aanrader

Snelle levering, correcte firma. Goede prijzen. Dank u.

Prima telefonisch geholpen!

Ik moest een systeem aanleggen in mijn tuin en zag door de bomen het bos niet meer. Na 15 minuten te hebben getelefoneerd waren al mijn problemen opgelost en kon ik alles bestellen. Ik heb het inmiddels binnengekregen en ga het van de week aanleggen

Top bedrijf

Super snelle levering en ben zeer blij met mijn gardena spiraalslang set. En voor een zeer schapelijke prijs.

Keigoed

Eindelijk een bedrijf die zijn afspraak zeer goed nakomt.

Na bestelling pakketje snel ontvangen. Dat gebeurt niet overal. Daarom een score van 5 sterren.

Dit kan beter.

Ondanks dat mijn bestelling de dag erop geleverd zou worden, kreeg ik al heel snel te horen, dat het product niet voorradig was. Ik moest er 3 weken op wachten, maar er was gelukkig geen haast bij. Voor een simpel stukje plastic (muursteun voor slanghaspel) vind ik € 56,- wel behoorlijk aan de prijzige kant!

Duidelijke omschrijving en Snelle levering ...

Ik zocht een middel tegen alg in de vijver en door de duidelijke omschrijving dit gekocht .Mijn vijver is weer helder en alg vrij.

Hoewel de bodemvochtsensor nergens te koop is , is deze wel hier te koop. Wel even van te voren gebeld of ze echt op voorrraad waren en dat was zo. Snelle levering.

Eerste zending is verloren gegaan maar de tweede zending was perfect na drie dagen aangekomen communicatie per mail werd goed opgevolgd en afgehandeld top

Moet het nog uitproberen.

Moet het nog uitproberen.

Alles naar wens verlopen

Top geregeld

3 draadhaspels besteld en betaald en in eerste instantie maar 1 geleverd. Na een mailtje waren de andere 2 er ook zeer snel.

Perfect!

Makkelijk te bestellen, heel duidelijk. Mijn bestelling werd correct verwerkt en stipt geleverd! Heel tevreden!

Kreekweg 2

3223 LJ Hellevoetsluis