Prima telefonisch geholpen!

Ik moest een systeem aanleggen in mijn tuin en zag door de bomen het bos niet meer. Na 15 minuten te hebben getelefoneerd waren al mijn problemen opgelost en kon ik alles bestellen. Ik heb het inmiddels binnengekregen en ga het van de week aanleggen

Top bedrijf

Super snelle levering en ben zeer blij met mijn gardena spiraalslang set. En voor een zeer schapelijke prijs.

Keigoed

Eindelijk een bedrijf die zijn afspraak zeer goed nakomt.

Na bestelling pakketje snel ontvangen. Dat gebeurt niet overal. Daarom een score van 5 sterren.

Dit kan beter.

Ondanks dat mijn bestelling de dag erop geleverd zou worden, kreeg ik al heel snel te horen, dat het product niet voorradig was. Ik moest er 3 weken op wachten, maar er was gelukkig geen haast bij. Voor een simpel stukje plastic (muursteun voor slanghaspel) vind ik € 56,- wel behoorlijk aan de prijzige kant!

Duidelijke omschrijving en Snelle levering ...

Ik zocht een middel tegen alg in de vijver en door de duidelijke omschrijving dit gekocht .Mijn vijver is weer helder en alg vrij.

Hoewel de bodemvochtsensor nergens te koop is , is deze wel hier te koop. Wel even van te voren gebeld of ze echt op voorrraad waren en dat was zo. Snelle levering.

Eerste zending is verloren gegaan maar de tweede zending was perfect na drie dagen aangekomen communicatie per mail werd goed opgevolgd en afgehandeld top

Moet het nog uitproberen.

Moet het nog uitproberen.

Alles naar wens verlopen

Top geregeld

3 draadhaspels besteld en betaald en in eerste instantie maar 1 geleverd. Na een mailtje waren de andere 2 er ook zeer snel.

Perfect!

Makkelijk te bestellen, heel duidelijk. Mijn bestelling werd correct verwerkt en stipt geleverd! Heel tevreden!

heel goed

snelle levering en heel goed van prijs

Prima grastrimmer.

Handig in gebruik. Licht in gewicht. Geluidsarm! Wat wil een mens nog meer :)

Het Dienstbetoon is Bovenmaats!

'Kort & Krachtig' mbt orderplaatsing, klantenservice en bezorging !

Prima product!

Bij het bestellen werd beloofd dat het product de volgende dag bezorgt zou worden, maar het werd dagen later en onaangekondigd.

EEN AANRADER !!!

VOLDOET ZEKER AAN MIJN VERWACHTING. IK GEBRUIK ALL VELE JAREN FLYMO HEEL HANDING IN GEBUIK.

Voordelig, snel geleverd, zoals het hoort.

Vaker besteld bij deze firma, vaak voordelig. Vlotte behandeling en levering. Doen wat ze beloven. Zoals het hoort.

Kwaliteit

Kwaliteit

Goede,aankoop

Goed product heb juist nog iets besteld maar het is al 3 weken geleden dat ik er iets van gehoord heb

Prima verlopen!

De grasmaaier besteld, direct een bevestigingsmail ontvangen en binnen de beloofde tijd is de grasmaaier bezorgd.

prijs/produkt/levertijd

goede prijs/produkt verhouding en snelle levering

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering