Sproeier besteld en ontvangen, maar absoluut niet wat ik wilde dus dan maar terug sturen. Dat is een ingewikkeld gebeuren en de vrachtkosten ook nog voor mezelf. Ga het van de week terugbrengen naar Hellevoetsluis, dat is eenvoudiger.
Beste Joost, Bedankt dat u de tijd en moeite heeft genomen om ons te beoordelen. We vinden het jammer om te horen dat de sproeier niet aan uw verwachtingen voldoet. Wij begrijpen dat het vervelend is voor de klanten dat zij zelf de retourkosten dienen te betalen als het artikel niet naar wens is. Helaas zien wij tot op heden nog geen andere mogelijkheid om deze kosten te kunnen vergoeden. Onze excuses hiervoor. Wij zien u graag in ons tuincentrum in Hellevoetsluis. Wellicht dat één van mijn collega's u gepast advies kunt geven, zodat u misschien toch nog een sproeier naar wens kunt uitzoeken. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Het is echt een uitvinding. Lichtgewicht, sterke messen en super snel. De levering was heel snel en keurig.
Hoi Marjon, Bedankt voor de mooie review! Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Als gewend zijn de flymo producten simpel en goed. En zeer doeltreffend.
Hi Leon, Bedankt voor de mooie 10! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Wat zijn wij goed geholpen zeg. Best even een dingetje om online iets te kopen voor veel geld. Maar het advies en de communicatie was zo helder dst wij de stap namen. En het systeem doet het uistekend.
Hi Christine, Bedankt voor de mooie en leuke review die u heeft achtergelaten. We zijn blij dat u zo tevreden over ons bent :) Heel veel plezier met de producten en geniet van het mooie weer! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Zowel de dealer als de machine doen wat ervan verwacht mag worden.
Beste Marianne, Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat zowel wij als het product aan uw verwachtingen voldoen. Veel plezier met uw bestelling en hopelijk tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Keurig verpakt. Zonder beschadiging.
Goedemorgen Robert, Thnx voor de review! Met vriendelijke groet, Team Gardena Flymo Dealer
Na mijn bestelling keurig doorgekregen dat de bestelling onderweg was. De producten zijn op tijd geleverd. Doordat ik niet thuis was de bestelling afgegeven bij een een PostNL punt. Daar de bestelling opgehaald. Na opening pakket zat alles keurig in de doos. Nu weer aan de slag met de trimmer. Dank.
Matthieu goedemorgen! Bedankt voor de review. Zodra onze bestellingen gereed zijn gemaakt, worden deze verzonden met PostNL en informeren we onze klanten over de levering dmv een track & trace code. Als de klant niet thuis is, wordt het pakket netjes afgegeven bij een PostNL punt in de buurt, we l zo gemakkelijk! Veel plezier met de trimmer toegewenst! Met vriendelijke groet, Team Gardena Flymo Dealer
Eenvoudig en veilig te bedienen. Goed idee voor de schoonmaak krabber voor het interne maaimes en maaikast, echter de krabber dient een betere vormgeving om de contouren van de maaikast te kunnen volgen c.q. schoon te maken. Het instellen van de maaihoogte 1, 2 of 3 is moeizaam in te stellen en dus voor verbetering vatbaar.
Hoi Wim, Bedankt voor de review, goed om te lezen dat de maaier bevalt! We zullen deze informatie doorspelen naar de leverancier, bedankt voor de feedback! Met vriendelijke groet, Team Gardena Flymo Dealer
Al na mijn eerste aankoop heb ik beslist dat dit nog mijn enige plaats wordt waar ik Gardena materiaal koop: snelle & correcte levering, uitgebreid gamma en de dienst naverkoop is uitmuntend!
Goedemorgen Christophe, Bedankt voor uw review. Zo leuk om te lezen dat onze service en kennis wordt gewaardeerd! We zien u graag weer terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Gardena Flymo Dealer
snel geleverd en product zoals mag worden verwacht van Gardena. prima.
Bestelde producten naar wens geleverd.
Snelle aflevering top.
Jaap, bedankt voor de review! Veel plezier met uw aankoop toegewenst. Met vriendelijke groet, Team Gardena Flymo Dealer
Besteld en binnen een dag al het juiste materiaal thuisbezorgd gekregen. Dat is fijn om te weten voor later.
Goedemorgen Marcel, Bedankt voor de review. Fijn om te lezen dat de bestelling de volgende werkdag al in huis was, deze service proberen we altijd na te streven! Veel plezier met de aankoop toegewenst. Met vriendelijke groet, Team Gardena Flymo Dealer
Geen rommel meer in de tuin, handige slang die netjes hangt
Goedemorgen Dick, Bedankt voor de review. Fijn om te lezen dat de slang bevalt en de tuin zo netjes blijft. Veel plezier met de aankoop toegewenst. Met vriendelijke groet, Gardena Flymo Dealer
Snelle levering met een woord perfect.
Eerste keer dat ik er bestel en alles ging super vlot
Ik ben een weekje op vakantie geweest toen is het pakketje afgeleverd op een afhaalpunt en is weer terug gestuurd. Bij de bel staat een bordje dat pakketjes in het kastje naast de voordeur kan worden gelegd. Het is nog nooit mis gegaan maar nu wel helaas.
Originele beoordeling
duidelijke site, goede prijs en snel geleverd..
gekregen wat ik bestelde, ontvangen nog eerder dan ik verwacht had
Het liep allemaal goed, maaier voldoet aan de verwachtingen, zo is hij lekker compact en maait netjes glad.
Goed verpakt
Snelle en goede levering
Bij de aanleg van een geautomatiseerde bewatering t.b.v. een grote moestuin, zagen wij door de bomen het bos niet meer. Ondanks dat men te weinig tijd had om een plan voor ons te ontwerpen konden we wel altijd bellen om advies en ieder mailtje met vragen werd keurig beantwoord met uitstekend advies. Wij zijn enorm blij met het resultaat en alle advies!
Dit is de eerste keer dat ik via internet deze bestelling geplaatst heb. Wil het in de toekomst het weer doen. Was even nieuw voor mij maar het is gelukt . Hartelijk dank daarvoor. Vriendelijke groet, W.Gelissen
Beste W. Gelissen, Bedankt voor de mooie review. Wat leuk om te horen dat u zo tevreden bent over onze service. Heel veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
L.S. Het product waarvan sprake in onderstaande mail werd aan mij bezorgd maar aangezien het artikel niet beantwoordde aan de nodige vereisten werd het teruggezonden op 20 mei ll. door bPost België bewijs in bijlage. De aansluiting paste niet zoals bleek door de foto die ik bijvoegde. Tot op heden weet ik nog steeds niet wat jullie houding is. In afwachting van verder nieuws,
Goedemiddag Willy, Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat het artikel niet voldeed aan uw wensen. Ik zie dat de retourzending gister is verwerkt door mijn collega en de credit nota gereed is gemaakt. Ik verwacht dat u het aankoopbedrag uiterlijk begin volgende week terug zult ontvangen op uw rekening. Als wij verder nog iets voor u kunnen betekenen, horen we het graag. Ik hoop dat tot zover alles naar tevredenheid is afgehandeld en u voldoende te hebben geinformeerd. Met vriendelijke groet, Gardena Flymo Dealer
Originele beoordeling
Kreekweg 2