Snelle levering goeie prijs
Hoi Arie, Bedankt voor de mooie review! Fijn om te lezen dat u tevreden bent. Veel plezier met uw bestelling en hopelijk tot ziens in één van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Wishpel.
Hoi Annemie, Bedankt voor de mooie review! Hopelijk tot snel in één van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
De ontvanger was er blij mee
Hoi Marga, Wat leuk om te horen dat u tevreden bent over onze webshop. Bedankt voor de mooie review! Hopelijk tot ziens in één van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Ik kreeg meer uitleg dan in eender welke fysieke winkel: echt top! Levering was ook correct en op tijd. Heel tevreden!
Beste Christophe, Wat fijn om te lezen dat u onze service waardeert en wij aan uw verwachtingen voldoen. Heel erg bedankt voor de mooie 10! Wij hopen u snel nog eens te zien in één van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Levering conform specificatie maar wel erg duur invergelijking met een nieuwe snoeischaar.
Beste Jan, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze webshop te beoordelen. Helaas zijn losse onderdelen van artikelen in vergelijking inderdaad vaak duurder dan compleet nieuwe artikelen. Wij begrijpen dat dit vervelend is. Verder zijn wij blij om te horen dat de levering aan uw verwachtingen heeft voldaan. Wij hopen dat de snoeischaar met het nieuwe mes weer net zo goed functioneert als een nieuwe snoeischaar en hopen u graag nog eens te zien in één van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Afgelopen week een elektrische heggenschaar besteld. Het gereedschap kwam een in een zwaar beschadigd, aan elkaar geplakte doos aan. Het pakket bestond alleen uit de originele doos zonder bescherming daarom heen. Het leek ook alsof de doos eerder was opengemaakt en terug gestuurd. Ook de onderdelen binnen de doos lagen door elkaar, de boekjes zwaar verkreukeld en de bescherming van de schaar was verbogen. Het lijkt als of ik een tweedehands product heb gekregen. Het pakket was te beschadig om terug te sturen en de schaar lijkt te werken vandaar dat ik de schaar heb moeten behouden. Absoluut geen aanrader!
Beste Simon, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze webshop te beoordelen. Wat vervelend om te horen dat u uw bestelling op deze manier in ontvangst heeft moeten nemen. Onze welgemeende excuses hiervoor. Wij hebben uw feedback besproken met onze collega's van het logistieke team en zullen er in de toekomst alles aan doen om dit soort situaties te voorkomen. Wij hopen u, ondanks uw negatieve ervaring, toch nog eens te mogen begroeten in één van onze webshops, zodat u kunt ervaren dat er daadwerkelijk iets met uw feedback is gedaan. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Gekregen wat ik gevraagd heb en snelle service.
eenvoudige bestelling, snelle levering, product pico bello
Hoi Ludwin, Bedankt voor de mooie review! Graag tot ziens in één van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Snelle levering Gardena artikelen, netjes verpakt. Keurig mailtje terug gehad over de backorder en de levertijd hiervan. Gewoon een perfect bedrijf!
Beste Ivar, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om onze webshop te beoordelen met een geweldige 10! Wij vinden het altijd fijn om te horen dat onze klanten tevreden zijn over ons bedrijf. Nogmaals bedankt! Hopelijk tot ziens in één van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Wishpel.
zie boven
Hoi Esther, Bedankt voor de mooie 10! Hopelijk tot ziens in één van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Bestelling 300060803 Ik wacht nog steeds op de nalevering van de volgende items (2 stelen en 1 paar handschoenen), zie uw mail van 19 januari 1x 11511-20 1x 3622-30 1x 3099-30
Beste Rudy, Bedankt voor uw review. Wij zien inderdaad dat wij niet alle producten aan u hebben kunnen leveren doordat deze niet voorradig waren. Dit stond ook vermeld op uw bestelbevestiging. Wij begrijpen dat het heel vervelend is als u langer op uw bestelling moeten wachten dan verwacht. Onze excuses hiervoor. Inmiddels hebben wij de 2 stelen en handschoenen nageleverd en gaan wij er vanuit dat de situatie naar wens is opgelost. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Zie bovenstaand
Beste Jan, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze webshop te beoordelen met een prachtige 10! Wij wensen u veel plezier met uw bestelling en hopelijk tot ziens in één van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Erg vriendelijk en behulpzaam. Alles liep correct en op tijd.
Beste Rosa, Bedankt voor de mooie review. Wij waarderen het heel erg dat u de moeite heeft genomen om ons te beoordelen. Veel plezier met uw bestelling en hopelijk tot ziens in één van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Wishpel.
Voldoende keus uit de verschillende modellen en goed advies van de klantenservice, daarna besteld en mijn bestelling ook nog eens snel en correct geleverd. Kan niet beter :)
Hoi Gerard, Bedankt voor de mooie review! Hopelijk tot ziens in één van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Nog geen ervaring
Beste Peter, Bedankt voor de mooie review! Wij hopen dat u inmiddels het bestelde artikel heeft gebruikt en dit aan al uw verwachtingen voldoet. Hopelijk tot ziens in één van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Er was iets fout gelopen bij de levering, maar het werd vriendelijk, correct en snel opgelost. Contact verliep probleemloos.
Hoi Dette, Bedankt voor de mooie review. Fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is opgelost! Heel veel plezier met uw bestelling en hopelijke tot ziens in één van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Ik kan nu in mijn schuur al het Gardena gereedschap ordelijk weghangen.
Beste Frank, Bedankt voor deze mooie review! Fijn dat alles naar wens is. Iedereen kan genieten van een heerlijk opgeruimde schuur :) Heel veel plezier ermee. Hopelijk tot ziens in één van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Hoi Henk, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons een mooie 8 te geven! Hopelijk tot ziens in één van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
goed snelle levering
Hi Riet! Bedankt voor de genomen moeite en de review. Hopelijk tot ziens in 1 van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Positief
Hoi Piet, Bedankt voor de mooie 8! Graag tot ziens in één van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Een Gardena product ( Flymo) bestellen bij een Gardena flymo dealer, dan verwacht je snelle levering. Moest een week wachten op levering. Eerste levertijd indicatie 7 tot 10 dagen, Heb ondertussen elders zonder veel zoeken indirect bij de leverancier besteld, 20% goedkoper. De volgende ochtend geleverd en in huis. Gratis retourneren mogelijk. Exact hetzelfde product, verpakking en codenummers. Dergelijke prijs- en met name serviceverschillen ( levertijd en retourvoorwaarden) niet realistisch en niet marktconform.
Wat ik besteld heb voldeed aan alle gegevens.
Hi Martine, Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent. Hopelijk tot ziens in één van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Net van vakantie terug en nu de trimmer voor het eerst gebruikt. Geweldige ervaring.
Hoewel ik de opdracht onder mijn eigen naam P.A. van der Heijden gegeven heb verandert u zonder enig overleg de naam in J.W. Elie mijn overleden echtgenoot. Ik vind dit een merkwaardige gang van zaken en ben het er niet mee eens.
Beste P.A. van der Heijden, Bedankt voor uw bericht. Wij begrijpen dat dit een vervelende situatie is en dit veel emoties kan oproepen. Onze welgemeende excuses. Wij hebben geconstateerd dat de bestelling op de naam van uw overleden echtgenoot is binnengekomen, hierin hebben wij niets veranderd. Doordat de bestelling op deze naam stond, hebben wij ook in al onze communicatie deze naam gebruikt. Uiteraard hadden wij dit niet gedaan als wij van uw situatie geweten hadden. Nogmaals onze excuses. Hopelijk tot ziens in één van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Wishpel.
De spoel voor mijn Flymo trimmer past niet, te hoog. Volgens uw beschrijving zou hij geschikt moeten zijn. Terug sturen moet ik op eigen kosten doen. ik ben dus ruim 20 euro kwijt voor iets waar ik niets mee kan.
Beste GK de Haan, Bedankt dat u uw ervaring van onze webshop met ons wilt delen. Wij vinden het vervelend dat u niet tevreden bent en willen hiervoor onze excuses aanbieden. Bij het artikel dat u heeft aangeschaft, staat niet uw product nummer van de trimmer vermeld. Helaas hebben wij deze ook niet in ons assortiment, waardoor wij u slechts kunnen aanbieden het artikel te retourneren. Het is voor ons helaas niet mogelijk om voor alle klanten de retourkosten te vergoeden, al zouden wij dat graag willen. Nogmaals onze welgemeende excuses. Hopelijk tot ziens in één van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Wishpel.
Kreekweg 2
3223 LJ Hellevoetsluis