Perfect, snelle levering

Een zeer goede, perfecte, verzorgde levering van de juiste artikelen Een aanrader

Vrijdagmiddag besteld enzaterdag om 9 uur ontvangen via de NL Post. Geen woorden maar daden. Prachtige service

snelle en goede levering

netjes verpakt, snel geleverd en de kwaliteit is zoals verwacht

Snel geleverd en product is prima

Verzending van het onderdeel arriveerde sneller als aangegeven.

Leveringstijd 4 dagen

Voor een pakje uit nederland is 4 werkdagen wachten niet oke

Prima product, goede prijs & vlot geleverd!

Prima product, goede prijs & vlot geleverd!

Snel en correct.

Enige dat ik graag zou willen,, is dat er niet zo’n enorme omdoos om het pakketje zit. Je vervoert nu in wezen lucht. Voor de rest prima en snel geleverd.

Gewoon goed, èn snel!!!

Bij Whispel zit je goed!

Bij deze leuke webshop een Gardena accustrimmer besteld en deze razendsnel ontvangen. Kortom, prima service!

Snel en goed geleverd.

Snel en goed geleverd.

Prima strimmer !

1 week in gebruik, en voldoet aan de eisen.

super

snelle leveringen

Alles was keurig netjes verpakt (scherpe delen in noppenfolie) en de volgende dag compleet geleverd.

Goede levering , slecht product

Had een tuinslang besteld . Na welgeteld 30 min gebruik was de tuinslang al aan het lekken .

Goed product

Snelle goede begeleiding

Uitstekende service!

Zelf per ongeluk verkeerd artikel opgenomen in bestelling. Gelijk daarop mailtje gestuurd maar werd te laat beantwoord, nadat de bestelling was verzonden. Werd pro-actief en direct opgelost. Echt een superservice!

vlot thuis bezorgd , 2 bestellingen in 1 doos.

proffesioneel en goed verzorgt

Slecht

Op 8 mei bestelling gedaan en bericht gekregen dat het artikel na 3 tot 6 dagen na bestelling wordt geleverd. Niets meer gehoord en nog niets ontvangen. Als iets niet op voorraad zou zijn geef dan op zijn minst een berichtje van na levering.

conform afspraak

Ik heb een computertje voor mijn Gardena dripsysyeem gekocht. Goede prijs en zeer snel in huis! Top!

Perfecte service en levering

Meer dan correcte leverancier