Top ervaring

Sneller dan verwacht geleverd en netjes geleverd. Fijn om met jullie samen te werken.

Op tijd en in goede staat ontvangen

De bestelling was eenvoudig te plaatsen via de site en is in uitstekende staat op het vermelde tijdstip ontvangen. Compliment hiervoor.

Vlotte afhandeling en snelle levering, product goed en veilig ingepakt.

Bestelling snel en correct geleverd!

Bestelling is snel en correct geleverd

Bezorging niet volgens afspraak

Bestellen en betalen gaat heel simpel. Bezorgen volgens belofte niet! Woensdag besteld vrijdag nog niet in huis!

Snel en fijn dat het er is.

In deze cornatijd makkelijk om dit te bestellen

Snel, en n goed advies gekregen.

Een oud exemplaar van de besproeingscomputer was niet meer in de collectie. Even geshat met wat foto’s , gied advies gekregen en een juiste kunnen bestellen.

Goede service en snelle levering

Super snelle levering kon het op tijd cadeau gegeven worden. De ontvanger is erg blij met het product, het werkt echt handig. Je schakelt heel makkelijk tussen de drie onderdelen. Mijn vader wil hem ook meteen hebben dus wij gaan erg snel nog 1 bestellen.

Super!!

Vandaag besteld andere dag geleverd

Snel!

Binnen 1 dag in huis

Uitstekende service

Zeer snelle levertijd en duidelijke e-mails over bestelling en bezorging. Kortom: top!

Goede service en snelle verzending.

Snelle verzending. Ben er blij mee.. Heerlijk.. weer in de tuin!

Snelle levertijd

Uitstekend netjes verpakt en snelle levering. Nu nog ingraven en uitproberen.

Uitstekende service

Prima website. Gemakkelijk en overzichtelijk. Snelle reactie met uitgebreide informatie.

goede service , snelle verzending

Prima service en goed afgeleverd

Product is goed ingepakt en op tijd afgeleverd

Snelle levering. Kwaliteitsproduct.

Snelle levering. Kwaliteitsproduct

Snelle afhandeling.

Levering precies zoals aangegeven.

Scherpe aanbieding en snelle levering.

Schrobber en vloerwisser online gekocht plus shampoo. Leuke prijs en snelle levering, uiteraard prima kwaliteit zoals ik van Gardena gewend ben.

Compleet aanbod en snelle levering

besteld en snel geleverd

als ik wat nodig heb , gauw hier weer bestellen

Prima, snel en goed geleverd.

Product voldoet geheel aan de verwachting.

Snel en correct

IN BELGIE BESTAAT DIT NIET

MEN IS NERGENS ZO GOED GEDIEND ALS IN NEDERLAND IN BELGIE BESTEL JE IETS OFWEL UITVERKOCHT OF WEL 5 WEKEN WACHTEN IK DOE AL VERSCHILLENDE JAREN BESTELLINGEN IN NEDERLAND EN DE LEVERING IS ALTIJD BINNEN DE DRIE DAGEN PROFICIAT MANNEN EN BEDANKT

Snel en goed!

Snel en goed!