IN BELGIE BESTAAT DIT NIET

MEN IS NERGENS ZO GOED GEDIEND ALS IN NEDERLAND IN BELGIE BESTEL JE IETS OFWEL UITVERKOCHT OF WEL 5 WEKEN WACHTEN IK DOE AL VERSCHILLENDE JAREN BESTELLINGEN IN NEDERLAND EN DE LEVERING IS ALTIJD BINNEN DE DRIE DAGEN PROFICIAT MANNEN EN BEDANKT

Snel en goed!

Snel en goed!

fijn geholpen

Had iets uitgezocht maar had nog vragen, die zijn telefonisch prima beantwoord, waardoor ik snel kon bestellen

Niks mis mee !

Drie snoeischaren besteld. Ze waren de volgende dag al binnen. Top.

Geweldig!

Binnen een dag in huis en meteen aan de slag gegaan. Werkt prima, heel blij mee!!

Geen idee, bestelling nog niet ontvangen

Weet niet of er iets mis is gegaan maar heb de flymo nog niet ontvangen.

Naar verwachting

Vlotte levering en geheel naar verwachting. Soepele slang en oprol systeem en makkelijk te monteren

Hele goede ervaring, snellen levering

Hele goede ervaring en zeer snelle levering

Groot assortiment, snelle levering!

Site is duidelijk, overzichtelijk en breed assortiment. Ook hulp via de chat erg prettig. Verder bestelling binnen twee dagen geleverd.

Volgende dag in huis!

Goede en snelle service

Gewoon goed en snel. Meer kan ik er niet over zeggen. Als ik weer gardena spullen nodig heb dan bestel ik weer bij jullie. Bestel nog liever bij julliie dan dat ik naar Hornbach ga. Service is perfect

Prima product en vlotte levering!

We hebben al eerder wat sproeibenodigdheden besteld. Deze waren zo goed bevallen dat we hebben besloten al onze sproeispullen bij dit adres te bestellen. Dit bleek goede keuze, samen met Gardena gaan we uitstekend voorbereid een fijn tuinseizoen in!

Alles prima

Alles prima

Correcte levering zoals besteld werd Goede prijzen

Prima service!

Het artikel was goed beschreven en was precies wat we nodig hadden. Het pakket, met track and tracé code, werd snel en goed verpakt ontvangen. Prima service. Dank U.

Duimpje

Dikke duim

Snelle levering, vriendelijke klantenservice.

Had snel een dompelpomp nodig voor mijn kelder. Hebben mij goed geadviseerd en kon de volgende dag direct met de pomp aan de gang.

Geweldige service

Goed te bereiken. Klantvriendelijk geholpen. De volgende dag al in huis. Duidelijke webshop

Goede service, snel

Mijn vraag werd snel en duidelijk behandeld via de telefoon. Vervolgens had ik mijn bestelling de volgende dag al in huis! Goede service.

Bestellen gaat vlot, de rest niet.

Denk dat het nu ongeveer 3 weken geleden is dat ik een bestelling geplaatst en betaald heb, maar nog steeds niets ontvangen. Geen enkele communicatie.

matig

Op de site waren alle artikelen die ik bestelde op voorraad leverbaar, hetgeen niet zo bleek te zijn. Positief was dat hierover wel contact werd ondernomen. Spullen waren overigens in perfecte staat geleverd .

Voorraad niet op orde.

We wilden snel een set in huis hebben en hebben daarvoor op diverse websites gezocht. Bij Flymo konden we de bestelling plaatsen waarbij werd aangegeven dat alles op voorraad was. Voor ons het belángrijkste punt. Kortom: de volgende dag leveren maar helaas. Achteraf bleek de voorraad niet te kloppen. Één onderdeel van de order lag niet op voorraad. De hele order kwam een week later binnen. Kregen we pas later een email over. Ook was er niet even overleg of er al wel alvast een deel kon worden geleverd. Dat moet allemaal een tandje strákker.

nog steeds niets ontvangen

Nog steeds geen bericht dat bestelde artikel op voorraad was en gereed is gemaakt voor verzending. Terwijl verzendduur 3 tot 6 werkdagen was. Nu al 9.

Snelle levering!

Zeer slecht

4 weken geleden besteld en kreeg gisteren te horen dat het nog minimaal 6 weken gaat duren! Dit vind ik zeer slecht van gardena Het ie een nieuw product en wordt verkocht terwijl het gewoon niet geleverd kan worden. Schandalig!! Ik heb er geen goed woord voor over. Ben erg teleurgesteld. Graag reactie

Kreekweg 2

3223 LJ Hellevoetsluis