Weet ik niet

Hoe kan ik beoordelen als ik nog niets ontvangen heb ,wel een beetje snel hè

Duurt allemaal erg lang

Duurt allemaal een eeuwigheid voor je de bestelling thuis hebt. Ik heb nog steeds niets binnen terwijl er wel naar mijn ervaring gevraagd wordt. Beetje onhandig toch

Voegenkrabber 3in1

Prima en handig hulpmiddel

heb nog niets ontvangen

de verzending is uiterst traag, heb nog steeds niets ontvangen

overbodig, zie hieronder

Ik heb het product nog niet ontvangen, dus vind deze mail erg overbodig!

Ik weet nog niet

Ik heb nog niets ontvangen

Geen ervaring

Mijn bestelling nog steeds niet ontvangen dus zodanig geen ervaring

Persoonlijk contact

Na een bestelling geplaatst te hebben bij bol.com bleek het product toch niet op voorraad te zijn. Ik kreeg een persoonlijk mailtje met de boodschap dat ze het zsm na zouden sturen. Aangezien het een cadeau was hebben we het leveradres aan laten passen en dat was geen probleem. Per ongeluk een foutje gemaakt en netjes opgelost dus

Niet goed

Ik heb mijn bestelling op 6 maart geplaatst met informatie op de website dat die 3 dgn later geleverd zou worden. 3 dgn later e-mail ontvangen dat levering wordt gerealiseerd binnen 6 dagen. Vervolgens na twee weken niets ontvangen zelf contact opgenomen en te horen gekregen dat er is vertraging maar verwachting is dat het snel geleverd kan worden. Tot op heden niets ontvangen. Geen informatie van de verkoper wat is de verwachte wachttijd. Ben bang dat ik niets ontvang en het geld is dan ook kwijt. Verzoek om beoordeling te plaatsen heb ik nu al het tweede keer ontvangen en op gereageerd.

Nog steeds niets geleverd.

Levertijd zou 3 tot 6 dagen zijn. Na 12 dagen nog steeds niets ontvangen.

Besteld, mail gekregen dat het product eind maart opgestuurd zou worden. En het is keurig geleverd.

Prima geregeld besteld en snel geleverd.

Waardeloos

Heb twee artikelen gekocht en gevraagd om uit te zoeken of ik de juiste combinatie had gekocht aangezien het niet goed aansluit. De enige reactie? Wilt u het product retourneren!! Heb nu zelf maar contact opgenomen met Gardena.nl wat naar mijn menig de taak van de webshop is.

echt super

aan de telefoon zeer vriendelijk wordt goed geholpen iedereen aanraden echt top

goederen zijn nooit geleverd dus uiteindelijk heb ik de order geannuleerd

te lang moeten wachten op de bestelde goederen die ik inmiddels bij een andere leverancier binnen 2 dgn in huis geleverd heb gekregen

Waarom een beoordeling? Producten nog niet ontvangen.

Waarom een beoordeling? Producten nog niet ontvangen.

Geen communicatie mogelijk

Bestelling nog steeds niet binnen en als je probeert te contacten is er niemand thuis.

Erg handig, makkelijk in gebruik

Erg handig. makkelijk in gebruik. Lekker licht. PERFECT.

Na 2 weken bestelling nog steeds niet verzonden...

De verticuteermachine waarop 3-6 werkdagen levertijd zou zitten, is na 2 weken nog steeds niet verzonden en inmiddels zijn de handschoenen die ik erbij had besteld ook niet meer op voorraad... Toch nog 2 sterren omdat ik wel nette mails krijg.

keurig en snel afgeleverd

helemaal top zoals het hoort

Via de site eenvoudig te bestellen.

Heel teleurstellend

Ik heb meer dan 2 weken geleden product besteld en betaald, die binnen 6 werkdagen geleverd zou worden en tot op heden niets meer gehoord. Mijn geld is ook weg. Erg teleurgesteld.

Jammer dat gardena niet het gevraagde product op tijd kan leveren. Dat geeft geen goede indruk.

Dit ligt niet aan de dealer, naar aan gardena.

Na 10 dagen nog geen verticuteer machine

Wel bericht ontvangen dat de verzending later zou zijn. We wachten het af. de dealer heeft het goed opgepakt en heeft de nodige inspanningen gedaan om mij als klant tevreden te stellen. al met al toch nog goed geholpen na een moeizame start.

Twijfelachtig

Reden is omdat ik 8 maart mijn bestelling geplaatst ,levertijd zou tussen 3 en 6 dagen zijn. Maar tot op heden nog niets ontvangen.

Kreekweg 2

3223 LJ Hellevoetsluis