Hoe kan ik beoordelen als ik nog niets ontvangen heb ,wel een beetje snel hè
Beste Rita, Bedankt voor uw bestelling bij onze webshop. Zoals vermeld bij uw bestelling zou het product Gardena combisystem 3in1 voegenkrabber/borstel eind maart leverbaar zijn. Helaas was er een vertraging bij het productie proces in de fabriek. Maar goed nieuws! Het artikel is vandaag bij ons binnen gekomen, uw bestelling wordt vandaag gereed gemaakt om aan u verzonden te worden. Veel plezier toegewenst met dit nieuwste en populaire artikel. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Duurt allemaal een eeuwigheid voor je de bestelling thuis hebt. Ik heb nog steeds niets binnen terwijl er wel naar mijn ervaring gevraagd wordt. Beetje onhandig toch
Beste Rob, Bedankt voor uw beoordeling. Zoals bij uw bestelling en op de website stond aangegeven, was er een levertijd van eind maart op het artikel Gardena combisystem 3in1 voegenkrabber/borstel. Helaas heeft de levering van dit artikel nog meer vertraging opgelopen bij de leverancier. Ook wij vinden dit erg vervelend, omdat we het liefst onze bestellingen zo snel mogelijk naar de klanten toezenden. Helaas zijn wij als webshop afhankelijk van de levering van de leverancier. Wij hebben op uw verzoek uw bestelling geannuleerd en zorgen dat het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk gecrediteerd wordt. Nogmaals onze welgemeende excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Prima en handig hulpmiddel
de verzending is uiterst traag, heb nog steeds niets ontvangen
Beste Martine, Bedankt voor uw bestelling bij onze webshop. Zoals vermeld bij uw bestelling zou het product Gardena combisystem 3in1 voegenkrabber/borstel eind maart leverbaar zijn. Helaas was er een vertraging bij het productie proces in de fabriek. Maar goed nieuws! Het artikel is vandaag bij ons binnen gekomen, uw bestelling wordt vandaag gereed gemaakt om aan u verzonden te worden. Veel plezier toegewenst met dit nieuwste en populaire artikel. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Ik heb het product nog niet ontvangen, dus vind deze mail erg overbodig!
Beste Edith, Bedankt voor uw bestelling bij onze webshop. Zoals vermeld bij uw bestelling zou het product eind maart leverbaar zijn. Helaas was er een vertraging bij het productie proces in de fabriek. Maar goed nieuws! Het artikel is vandaag bij ons binnen gekomen, uw bestelling wordt vandaag gereed gemaakt om aan u verzonden te worden. Veel plezier toegewenst met dit nieuwste en populaire artikel. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Ik heb nog niets ontvangen
Beste Joan, Bedankt voor uw bestelling bij onze webshop. Zoals vermeld bij uw bestelling zou het product eind maart leverbaar zijn. Helaas was er een vertraging bij het productie proces in de fabriek. Wij zijn als webshop afhankelijk van de levering van de leverancier. Wij hebben u hierover netjes per mail geïnformeerd. Ook wij kijken uit naar de levering van de leverancier, zodat wij uw bestelling zo spoedig mogelijk kunnen toesturen. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Mijn bestelling nog steeds niet ontvangen dus zodanig geen ervaring
Beste Daan, Bedankt voor uw bestelling bij onze webshop. Zoals vermeld bij uw bestelling zou het product eind maart leverbaar zijn. Helaas was er een vertraging bij het productie proces in de fabriek. Maar goed nieuws! Het artikel is vandaag bij ons binnen gekomen, uw bestelling wordt vandaag gereed gemaakt om aan u verzonden te worden. Veel plezier toegewenst met dit nieuwste en populaire artikel. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Na een bestelling geplaatst te hebben bij bol.com bleek het product toch niet op voorraad te zijn. Ik kreeg een persoonlijk mailtje met de boodschap dat ze het zsm na zouden sturen. Aangezien het een cadeau was hebben we het leveradres aan laten passen en dat was geen probleem. Per ongeluk een foutje gemaakt en netjes opgelost dus
Ik heb mijn bestelling op 6 maart geplaatst met informatie op de website dat die 3 dgn later geleverd zou worden. 3 dgn later e-mail ontvangen dat levering wordt gerealiseerd binnen 6 dagen. Vervolgens na twee weken niets ontvangen zelf contact opgenomen en te horen gekregen dat er is vertraging maar verwachting is dat het snel geleverd kan worden. Tot op heden niets ontvangen. Geen informatie van de verkoper wat is de verwachte wachttijd. Ben bang dat ik niets ontvang en het geld is dan ook kwijt. Verzoek om beoordeling te plaatsen heb ik nu al het tweede keer ontvangen en op gereageerd.
Levertijd zou 3 tot 6 dagen zijn. Na 12 dagen nog steeds niets ontvangen.
Beste Bart, Bedankt voor uw beoordeling. Helaas had de levering van de verticuteermachine een vertraging vanuit de leverancier. Wij zijn als dealer afhankelijk van de levering van de leverancier. Wij willen onze bestellingen altijd zo spoedig mogelijk naar onze klanten toesturen. Nogmaals onze welgemeende excuses voor het ongemak. Wij hebben uw bestelling op verzoek geannuleerd en het aankoopbedrag aan u gecrediteerd. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Besteld, mail gekregen dat het product eind maart opgestuurd zou worden. En het is keurig geleverd.
Prima geregeld besteld en snel geleverd.
Heb twee artikelen gekocht en gevraagd om uit te zoeken of ik de juiste combinatie had gekocht aangezien het niet goed aansluit. De enige reactie? Wilt u het product retourneren!! Heb nu zelf maar contact opgenomen met Gardena.nl wat naar mijn menig de taak van de webshop is.
aan de telefoon zeer vriendelijk wordt goed geholpen iedereen aanraden echt top
te lang moeten wachten op de bestelde goederen die ik inmiddels bij een andere leverancier binnen 2 dgn in huis geleverd heb gekregen
Beste Marc, Bedankt voor uw beoordeling. Helaas was het artikel niet op voorraad op het moment dat u het artikel bij onze webshop heeft besteld. Dit staat ook netjes in uw orderbevestiging aangegeven. Helaas was er een kleine vertraging met de levering van dit artikel. Wij hebben uw bestelling geannuleerd en het aankoopbedrag aan u gecrediteerd. Nogmaals onze welgemeende excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Waarom een beoordeling? Producten nog niet ontvangen.
Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor uw beoordeling. Helaas had de levering van de Gardena Tuinschepje Breed een kleine vertraging vanuit de leverancier. Nogmaals onze welgemeende excuses voor het ongemak. Wij streven er altijd naar om onze bestellingen zo spoedig mogelijk te versturen, maar zijn als dealer afhankelijk van de leverancier. Ik zie in ons systeem dat u uw bestelling inmiddels heeft mogen ontvangen. We hopen dat het artikel u bevalt en wensen u hier veel plezier mee toe. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Bestelling nog steeds niet binnen en als je probeert te contacten is er niemand thuis.
Erg handig. makkelijk in gebruik. Lekker licht. PERFECT.
De verticuteermachine waarop 3-6 werkdagen levertijd zou zitten, is na 2 weken nog steeds niet verzonden en inmiddels zijn de handschoenen die ik erbij had besteld ook niet meer op voorraad... Toch nog 2 sterren omdat ik wel nette mails krijg.
helemaal top zoals het hoort
Via de site eenvoudig te bestellen.
Ik heb meer dan 2 weken geleden product besteld en betaald, die binnen 6 werkdagen geleverd zou worden en tot op heden niets meer gehoord. Mijn geld is ook weg. Erg teleurgesteld.
Beste Magda, Bedankt voor uw beoordeling. Helaas had de levering van de verticuteermachine een kleine vertraging vanuit de leverancier. Wij hebben u netjes op de hoogte gebracht over de vertraging van de verticuteermachine. Nogmaals onze welgemeende excuses voor het ongemak. Wij streven er altijd naar om onze bestellingen zo spoedig mogelijk te versturen, maar zijn als dealer afhankelijk van de leverancier. Ik zie in ons systeem dat u uw bestelling inmiddels heeft mogen ontvangen. We hopen dat het artikel u bevalt en wensen u hier veel plezier mee toe. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Dit ligt niet aan de dealer, naar aan gardena.
Beste Mark, Bedankt voor uw beoordeling. Ik wil u hartelijk bedanken voor uw begrip. Helaas had de levering van de verticuteermachine een kleine vertraging vanuit de leverancier. Nogmaals onze welgemeende excuses voor het ongemak. Wij streven er altijd naar om onze bestellingen zo spoedig mogelijk te versturen, maar zijn als dealer inderdaad afhankelijk van de leverancier. Ik zie in ons systeem dat u uw bestelling inmiddels heeft mogen ontvangen. We hopen dat het artikel u bevalt en wensen u hier veel plezier mee toe. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Wel bericht ontvangen dat de verzending later zou zijn. We wachten het af. de dealer heeft het goed opgepakt en heeft de nodige inspanningen gedaan om mij als klant tevreden te stellen. al met al toch nog goed geholpen na een moeizame start.
Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor uw beoordeling. Helaas had de levering van de verticuteermachine een kleine vertraging vanuit de leverancier. Nogmaals onze welgemeende excuses voor het ongemak. Ik zie in ons systeem dat u uw bestelling inmiddels heeft mogen ontvangen. We hopen dat het artikel u bevalt en wensen u hier veel plezier mee toe. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Originele beoordeling
Wel bericht ontvangen dat de verzending later zou zijn. We wachten het af.
Reden is omdat ik 8 maart mijn bestelling geplaatst ,levertijd zou tussen 3 en 6 dagen zijn. Maar tot op heden nog niets ontvangen.
Kreekweg 2
3223 LJ Hellevoetsluis