De klantenservice wist helaas minder van hetbproduct dan ikzelf en kon niet meedenken met de informatie dienik nodig had. Tevens niet de volgdende dag geleverd, dat geld qlleen wanneer jebdoordeweeks besteld.
Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor uw beoordeling. Alle bestellingen die door de weeks geplaatst worden voor 16:00 uur, worden als de producten op voorraad zijn, dezelfde dag verzonden. Het spijt ons om te lezen dat u niet voldoende geïnformeerd bent over onze producten. Dit is natuurlijk niet de bedoelding en onnodig omdat wij diverse collega's in ons team hebben die Gardena experts zijn. Onze welgemeende excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Wel lange levertijd, maar na telefonisch contact opgenomen te hebben, werd de verticuteermachine alsnog snel geleverd. Apparaat werd keurig netjes afgeleverd en werkt uitstekend
Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor uw beoordeling. Helaas had de levering van de verticuteermachine een kleine vertraging vanuit de leverancier. Nogmaals onze welgemeende excuses voor het ongemak. Ik zie in ons systeem dat u uw bestelling inmiddels heeft mogen ontvangen. We hopen dat het artikel u bevalt en wensen u hier veel plezier mee toe. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Originele beoordeling
8 Maart bestel 3 tot 6 dagen levertijd. Maar vandaag is het 20 maart en nog steeds niets ontvangen. Zal er nooit meer iets bestellen.
Ik wacht op de levering vooraleer ik een ervaring kan melden
Beste Marleen, Bedankt voor uw bestelling bij onze webshop. Zoals vermeld bij uw bestelling zou het product eind maart leverbaar zijn. Helaas was er een vertraging bij het productie proces in de fabriek. Maar goed nieuws! Het artikel is vandaag bij ons binnen gekomen, uw bestelling wordt vandaag gereed gemaakt om aan u verzonden te worden. Veel plezier toegewenst met dit nieuwste en populaire artikel. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Uitstekend. Zou alleen de berichtgeving hoe laat op te halen een dag eerder willen.
Snel en correct geleverd, alles inorde.
zie boven
jammer dat de Gardena vocht sensor op de website voorradig is, helaas duurt het nog 3 maanden voord
Best John, Bedankt voor uw beoordeling. Op het moment dat u uw bestelling op onze website heeft geplaatst, stond er vermeld dat het artikel eind maart geleverd zou worden. Dit staat netjes in uw orderbevestiging aangegeven. Helaas heeft de levering van dit artikel meer vertraging opgelopen ivm de Covid-19 maatregelen in de fabriek in Duitsland. Wij hebben u hier netjes over geïnformeerd toen wij dit bericht van de leverancier hadden ontvangen. Echter vinden wij het ook vervelend dat de levering zo lang op zich laat wachten, wij streven er altijd naar om onze bestellingen zo spoedig mogelijk te kunnen leveren. Helaas zijn wij als webshop afhankelijk van de levering van de leverancier. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Geen problemen
Snelle levering van de gekochte Gardena artikelen
Keurig en snel geleverd
Er waren problemen met afkomen bij de dealer. Dus was het lastig, we wilden graag verticuteren omdat het de tijd was om te doen. Maar de zaak kon hier ook niets aan doen. We konden zelfs de bestelling annuleren en het geld terug krijgen. Maar gelukkig kwam daarna heel vlot het apparaat af en hebben we ons gras er nu netjes bij leggen. Dus toch goed afgehandeld, alle lof voor de Flymo dealer.
Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor uw beoordeling. Helaas heeft de levering van uw bestelling ivm vertraging vanuit de leverancier iets langer geduurd dan gebruikelijk. Nogmaals onze welgemeende excuses voor het ongemak. Ik zie in ons systeem dat u uw bestelling inmiddels heeft mogen ontvangen. We hopen dat het artikel u bevalt en wensen u hier veel plezier mee toe. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Originele beoordeling
Ik heb de machine nog niet ontvangen. Er zijn problemen met afkomen bij de dealer. Dus we zijn er nog niet content mee.
Helaas had post.nl pakket verkeerd bezorgd. Klantenservice was vriendelijk en daadkrachtig. Uitstekende service en pakket ben ik blij mee!
Op de site is alles overzichtelijk en makkelijk te vinden
Zou mijn verticuteermachine binnen 3-6 dagen bezorgt krijgen maar helaas heb het nu nog niet! Is 7 maart 2021 besteld en betaald! Ze zeggen nu dat het leveren van gardena vertraging heeft!! Jullie hadden dan op de site moeten zetten voorlopig niet leverbaar vind dit zeer slecht!
Beste Janny, Bedankt dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met onze webshop te beoordelen. Op het moment dat u de bestelling bij onze webshop heeft geplaatst, zou de levertijd inderdaad 3-6 werkdagen zijn. Helaas kregen wij een terugkoppeling van de leverancier dat er vertraging was met de levering. Hierover hebben we u op de hoogte gebracht dat de levertijd eind maart zou worden. Net als u, vinden wij het ook vervelend als de bestellingen vertraging oplopen. Wij hebben uw bestelling geannuleerd en het aankoopbedrag netjes aan u terug overgemaakt. Hopelijk tot ziens in 1 van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Met alle gemak een snelle en correcte levering. Duidelijke informatie!
Zoeken vinden bestellen genieten!
Ik wacht vol ongeduld. Ik dacht beoordeling door te sturen zonder ster moeten aan te duiden maar dat lukt niet. Ik kan moeilijk 4 of 5 sterren geven als ik het product nog niet ontvangen heb.
Perfect!!!
De verschillende onderdelen voor een Gardena druppelsysteem werden zeer snel geleverd.
Gardena staat voor topkwaliteit, maar de service van dit bedrijf ook. Snelle, klantvriendelijk levering, alles volgens afspraak. Perfect !
Ik wil twee keer per dag, iedere dag van de week een paar minuten water geven. Het is me nog niet echt gelukt. Helaas.
klantenservice is heel goed . Het reserve onderdeel is besteld maar ik zit nog op mijn bestelling te wachten. dit kan nog even duren. Ik kan dus nog niet een heel goede beoordeling afgeven maar het komt vast goed. ik heb er alle vertrouwen in.
Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling, vragen en klachten worden serieus genomen en goed behandeld. Ze komen hun belofte na wanneer ze iets met je afspreken. Ik ben erg tevreden!
Omdat één item ontbrak moest ik ook op de rest blijven wachten. Dat heb ik nog nooit voorgehad wanneer ik bv. bij Bol.Com iets bestel. Ik was dus best teleurgesteld. Vanaf 50 euro hoefde ik geen "vervoerskosten" te betalen.....Dat dit alleen gold voor Nederland, kon ik nergens uit opmaken. Ik voelde mij hierdoor toch enigzins in de maling genomen. Eindconclusie: ik zal nooit nog iets bij jullie bestellen.
Beste Lieve, Bedankt dat u uw ervaring met onze webshop met ons wilt delen. Wij doen onze uiterste best de voorraad en het voorraadsysteem zo up to date mogelijk te houden. Helaas is het bij u voorgekomen dat het artikel een levertijd had van 3-6 werkdagen, zoals vermeld op uw orderbevestiging. Hierdoor heeft u helaas iets langer op uw bestelling moeten wachten. Onze welgemeende excuus voor het ongemak. Op onze website onder het kopje bezorgen en afhalen vindt u alle informatie over het gratis verzenden van uw bestelling. Hier staat vermeld: voor België zijn de verzendkosten standaard €6,95 ongeacht de grootte van de order. Nogmaals onze excuses over hoe dit is verlopen. Hopelijk tot ziens in één van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Heldere webshop met scherpe prijzen. Snoeischaren ontvangen zoals omschreven. Goede levering en netjes verpakt. Top!
Kreekweg 2
3223 LJ Hellevoetsluis