Prima, product

Slecht

Slecht nog niets gekregen na 10 dagen

Gardena systemen voor veel doeleinden.

Constante waterverversing voor aquarium met een micro-drip-systeem ideaal! Vanaf de waterkraan via een Gardena garnituur Comfort flex 1/2 naar een Gardena basisapparaat de waterdruk te regelen om vervolgens via het Gardena micro-drip-regelbare druppelaar bijvoorbeeld het aantal ltrs per uur/dag te regelen. Werkt werkelijk fantastisch!

Correcte afhandeling en levering top.

Site is goed en gemakkelijk te bestellen

Goede service, snelle levering top

Even gebeld of ze een vuilwaterpomp op voorraad hadden, en of hij compleet was. Dat hebben ze voor mij gecontroleerd. Kortom goede service

bestelling nog niet ontvangen

beste gardena medewerker, jullie systeem vraagt om een beoordeling , helaas hebben wij tot op heden de bestelling nog niet ontvangen. beoordelen is daarom moeilijk. m.vr. gr Esther, activisie zegwaartseweg 27 c zoetermeer

Teleurstelling

Spullen waren uitverkocht, hoewel op de site stond binnen 2 dagen binnen. 15 dec besteld en nog niet binnen. Twee keer zelf moeten bellen waar het bleef. Kreeg een mail dat het nog even ging duren spullen zijn niet op voorraad.

Jammer

Besteld zou op voorraad zijn,nu twee weken wachten.

Geen ervaring

bestelling van 21 december 2020 nog niets van gehoord en ook nog niet ontvangen

Snelle service!

Hele snelle service!

snelle levering volgens het boekje!

snelle levering volgens het boekje!

Na 2 weken nog geen product ontvangen.

Product op 11 december besteld, maar nog niets ontvangen. Wel netjes een mail ontvangen dat het product uiterlijk na 6 werkdagen weer leverbaar zou zijn. Echter werd het daarna erg stil...

niet goed

bestelling is nog niet toegekomen!!!!

Snelle levering en goed product. Erg handig. Gekocht voor mijn vader om het werk in de tuin wat te verlichten. Hij is er ontzettend blij mee.

Top ervaring, alles snel geregeld

Ik had zelf de verkeerde adapter besteld. Na het terugsturen (uiteraard op eigen kosten) zeer snel de juiste ontvangen! Super, bedankt! Mvgr Peter

eenvoudig besteld, vlot en netjes geleverd, mooie spullen

Tevreden over de dienstverlening.

Top service en snelle levering

Top service en snelle levering, ook tijdens de kerst periode en binnen 2 dagen thuis geleverd. Goed verpakt en geen schade Petje af

Perfect verzorgde levering

Terwijl alles moeilijk was kerst drukte, corona problemen een perfect verzorgde tijdige levering ontvangen

Teleurstellend

Onze order ondanks toezegging na 12 dagen nog steeds niet geleverd.

Hark wat breder

Blad mocht wat breder zijn

Zeer goede producten

Goede producten gaat lang mee

Goede kwaliteit en snelle levering .

Precies zoals je een internet aankoop wil hebben ..

Tevreden, maar wel een verbeterpunt.

Prima tijdige levering. De verpakking was echter van dusdanig materiaal dat de doos compleet ingedeukt en kapot arriveerde. Gelukkig kon het bestelde tegen een stootje en was dus nog heel.

ik heb nog niets ontvangen.

Ik kan helaas geen ervaring delen omdat ik niets ontvangen heb.

Na 14 dagen nog steeds geen product gekregen

Ik heb 2 veren besteld voor een gardena tuinschaar. besteld op 22/11 en op 09/12 nog niets gezien, zelfs geen voorspelling of track en trace.

Kreekweg 2

3223 LJ Hellevoetsluis