Niet de goedkoopste maar wel zeer goede service

Veel spullen gekocht voor mijn tuin en bij problemen altijd bereid om dit goed op te lossen.

Goede en snelle service

Zeer goede omschrijvingen snelle levering

Snel, effiecient en goed

Bij eerste bestelling van meerdere artikelen zelf een fout gemaakt, goede producten behouden, foutief product geretourneerd en snel gecrediteerd. Goede service!

Ik mocht mijn zending spijtig genoeg nog niet ontvangen.

Beste, Mijn bestelling 300053151 is tot op heden niet geleverd. Kunnen jullie deze nakijken en mij op de hoogte houden aub ?

efficiënte levering

correct, vlug,

Nog niet binnen,dus geen beoordeling

Ik zou het best willen beoordelen, maar het is nog steeds niet binnen.Dus ik kan nog geen beoordeling plaatsen

Onze verwachtingen kwamen helemaal uit.

De spitvork die wij zochten was moeilijk te vinden. Gelukkig kregen wij hem bij jullie in beeld, besteld en hij was tijdig in Kollum. Ook nog eens in een deugdelijke verpakking. Het was een verjaardagscadeau voor onze zoon.

goede snelle levering.

Goede snelle levering voor de Gardena producten.

Snelle en perfecte service

Snelle en perfecte service

breien zelfs mijn fouten weer recht

had per ongeluk een gesplitste bestelling geplaatst, werd zonder probleem op uw kantoor weer samengevoegd tot één. daardoor hoefde ik geen transportkosten te betalen.

Wachten op product

Moet te lang wachten als een product uitverkocht is. Wordt geen alternatief.

levering goed

levering en materiaal goed maar alleen nog geen factuur ontvangen. graag respons aub

Prima!!!!!

Ook goed telefonisch contact bij een vraag/probleempje

bestellen van twee artikelen

Het eerste artikel ontving ik na twee dagen. Het tweede art. was zeker niet te leveren want een dag later stond het betaalde bedrag voor dat artikel weer op mijn rekening.

Tevreden na snelle levering

Gemakkelijk bestelproces, wel wat getwijfeld door reviews, maar totaal geen problemen ervaren. Duidelijke communicatie en snelle levering, kortom tevreden

Snel maar oud artikel geleverd

Het artikel werd snel geleverd maaar was een oud product, verpakking stuk en stoffig heel vreemd. Artikel wel goed.

Gebruiksvriendelijk website en snelle service en scherp geprijsd!

Niet leverbaar tot maart 2021

Had een 350 al uitgezocht en nu ik hem nodig heb niet leverbaar. Met tegenzin nog een laatste 250 besteld, maar die is voor mij eigenlijk te klein.

snelle en correcte levering.

De goederen voldoen perfect aan de verwachtingen die ik er over had.Dat dan ook de levering zeer snel was Is dan nog een pluspunt.

Prima deal

Een goede prijs voor een goed product... Hoewel ik de Flymo zweefmaaier nog maar 1 keer heb gebruikt, de groei van het gras ligt een beetje stil deze dagen, ben ik tevreden. Ik maakte me wat zorgen over de eventuele geluidsoverlast, 96 dB is niet niks, maar dat valt erg mee.

Prima service en contact

Artikel was tijdelijk uitverkocht. Hiervan direct op de hoogte gesteld met de eventuele wachttijd. Klopte precies en een prima product geleverd.

De snelheid van bestellen en het ontvangen was goed.

Kreekweg 2

3223 LJ Hellevoetsluis