Niet goed

Je kunt het geld terugvragen of het wordt een maand later bezorgd.

Slecht

Ik heb mn bestelling nog niet binnen

Ik werd netjes op de hoogte gesteld dat de levering lang kon duren.

Doordat de bestelling zeer lang op zich liet wachten,omdat de bezorging niet geleverd kon worden,staat hij nog in de doos voor volgend jaar

Goede communicatie

Duidelijke informatie over de levering

Snelle en nette aflevering

Snelle levering.

klote

waar blijft mijn bestelling ??????????????????

Goede informatie en snelle levering

Overzichtelijke website en snelle levering.

Slechte communicatie

Na mijn bestelling kreeg ik een mail dat er 1 product geleverd na 3-6 werkdagen. Na een paar dagen had ik gebeld over mijn andere producten die ik besteld had. Ze wachten met verzenden totdat alle producten van de bestelling binnen zijn, dit stond niet in de mail. Na 7 werkdagen maar is gebeld wanneer het laatste producten geleverd, na het controleren bleek dat het product tijdelijk niet leverbaar is, ook hiervan werd ik niet op de hoogte gebracht. Toen vroeg ik om een alternatief, en moest ik flink bij betalen. Ze boden mij niks geen korting aan.

Alles perfect verlopen en het toestel voldoet aan mijn verwachtingen

voor mijn part 10 op 10

Komt belofte niet na.

"Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis" is de belofte die deze webshop doet op hun website. Vrijdagochtend iets besteld dus zou volgens hun belofte op zaterdag in huis moeten zijn. Helaas was dat niet het geval. Telefonisch contact gezocht met de webshop, zij gaven aan dat het pakket bij PostNL ligt en dat PostNL de schuldige is en dat ik maar contact moet opnemen met PostNL. Zo gezegd zo gedaan, PostNL gebeld. Bij PostNL gaven ze aan dat ze het pakket nog niet hadden ontvangen van de webshop en dat PostNL niets voor mij kon betekenen. Nogmaals contact gezocht met de webshop, met de vraag hoe nu verder. Het antwoord wat volgde was: "We kijken na het weekend verder". Erg jammer deze ervaring en de nonchalante houding vanuit de webshop. Neem je verantwoordelijkheden en kom je beloftes na.

16 dagen zijn voorbij nog niks ontvangen

Op de webside staat op voorraad na bestelen staat er kan 16 dagen duren. 18 dagen verder nog niks balen slecht geregeld.

moeizaam

Een optimistische site van Gardena-flymo dealer. Kortingen en de volgende dag geleverd. Vergeet het maar: tweemaal wat besteld, samen voor zo'n driehonderd euro. Geen kortingen, en door omstandigheden NIET DE VOLGENDE WERDAG maar weken later. Daarlaw Nieh

Nog steeds niets ontvangen !

Op 12 augustus bestelling gedaan. "Levertijd 3 tot 6 werkdagen". Zijn nu inmiddels 10 dagen verder en nog niets ontvangen.

Alles naar wens.

Niet blij.

Ik zou mijn Elho bloembakken 2 weken na bestelling ontvangen. Nu ontving ik een mail dat ze pas eind september geleverd worden. Dus geen blijde klant.

Dikke prima.

Prijs en kwaliteit prima.

onjuiste weergave website

weergave van product op website levertijd 3 a 6 werkdagen. Na 5 dagen zelf even nagevraagd of de bestelling binnen 6 werkdagen ging lukken, daarna kwam de boodschap dat de levertijd week 4 in 2021 zou worden. Terwijl op de website nog steeds een maximale levertijd van 6 werkdagen was weergegeven. Maar goed, ik kan weer een leverancier van het lijstje afhalen want hier kun je ook niet op bouwen.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Betere prijzen dan bij Gardena Direct.

Goede service, leuk personeel

Vlotte levering. Kwalitatief heel goed.

Vlotte levering. Wel verwarrende aanbieding: er wordt een ophangsysteem aangeboden als zijnde dat je het extra nodig hebt om het apparaat te bevestigen maar het zit ook al eens in de verpakkingsdoos. Dus de korting die er is, gaat op in de extra bestelling terwijl dit eigenlijk niet eens nodig is. En dus extra kosten en overbodig en dus dubbel.

Snelle en correctelevering van een top product.

Super !

Verzending duurd lang

Ik heb mijn bestelling niet binnen, zou midden september komen

Correcte en zeer snelle levering

Kreekweg 2

3223 LJ Hellevoetsluis