Niet blij.

Ik zou mijn Elho bloembakken 2 weken na bestelling ontvangen. Nu ontving ik een mail dat ze pas eind september geleverd worden. Dus geen blijde klant.

Dikke prima.

Prijs en kwaliteit prima.

onjuiste weergave website

weergave van product op website levertijd 3 a 6 werkdagen. Na 5 dagen zelf even nagevraagd of de bestelling binnen 6 werkdagen ging lukken, daarna kwam de boodschap dat de levertijd week 4 in 2021 zou worden. Terwijl op de website nog steeds een maximale levertijd van 6 werkdagen was weergegeven. Maar goed, ik kan weer een leverancier van het lijstje afhalen want hier kun je ook niet op bouwen.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Betere prijzen dan bij Gardena Direct.

Goede service, leuk personeel

Vlotte levering. Kwalitatief heel goed.

Vlotte levering. Wel verwarrende aanbieding: er wordt een ophangsysteem aangeboden als zijnde dat je het extra nodig hebt om het apparaat te bevestigen maar het zit ook al eens in de verpakkingsdoos. Dus de korting die er is, gaat op in de extra bestelling terwijl dit eigenlijk niet eens nodig is. En dus extra kosten en overbodig en dus dubbel.

Snelle en correctelevering van een top product.

Super !

Verzending duurd lang

Ik heb mijn bestelling niet binnen, zou midden september komen

Correcte en zeer snelle levering

Mooi op tijd geleverd

snel besteld, op tijd geleverd

helemaal niet tevreden

Ben ik op zoek naar een vernevelaar en zijn er nog beschikbaar op de site. Bestel ik 2 stuks en betaal onmiddellijk. De dag nadien krijg ik een email dat er fout op de site staat. Het zal nog 8 tot 16 werkdagen duren. Momenteel heb ik nog steeds niets ontvangen maar de 16 werkdagen zijn ook nog niet om. Ik hoop dat ik ze toch nog ga ontvangen.

Jammer dat het het direct te leveren was

Jammer dat ik zelf moest mailen wanneer ik de levering kon verwachten.

Levertijd ver overschreden.

Webshop onwaardig.

Slecht

Was op zoek naar een tuindouche. Was op voorraad stond erbij. Voor 15:00 besteld volgende dag in huis. Besteld 2 dagen later bericht dat product voorlopig niet leverbaar wad

Snelle en correcte levering.

Mijn bestelling zou zes werkdagen in beslag nemen, maar na twee dagen is het al bezorgd. Prima service.

Correct en eenvoudig, voordelige prijs.

Bestelling verloopt heel vlot. De prijs was lager dan voor dezelfde producten bij bol.com.

Goede service, snelle levering

Een Elektrische heggeschaar besteld met gratis tuinhandschoenen. Met 1 dag in huis, alleen waren de tuinhandschoenen niet geleverd. Na 1 mailtje werden deze 2 dagen later alsnog geleverd. Goed opgelost dus!

geweldig

werkt perfect

Prima kwaliteit snele service

top produkt

Alles netjes en proper en snel geleverd

Adequate behandeling en na service

Goede en adequate afhandeling en verzending

Een goed product en idem afhandeling na bestelling

enkele weken wachten

ik kan de mijn ervaring alleen maar delen als : prijs kwaliteit super !!! spijtig dat het niet direct kon geleverd worden maar het wachten meer dan waard . ga ik terug bestellen ? ja zeker .

Het product is nog steeds niet geleverd

Als een product niet voorradig is zou het fijn zijn dat de klant wordt geinformeerd. Nu moest ik er zelf achteraan bellen, en maar hopen dat het over misschien 1 of 2 weken wordt geleverd. Dan is de levertijd al 18 tot 25 dagen

Levering volgens onze wens!

Snelle levering van goederen. We konden aangeven welke dag ons het beste uitkwam. Goederen zijn geleverd zoals we aangegeven hadden.

Kreekweg 2

3223 LJ Hellevoetsluis