Hele goede communicatie en zeer vlotte levering, bedankt !

Na de bestelling hele duidelijke terugkoppeling ontvangen en zeer snel geleverd. Prettige samenwerking

Vriendelijk goede service

Gebeld over mijn besrteling zeer snel en vriendelijk te woord gestaan en ook de beloofde mail gelijk in mijn mail box

Goede, snelle en adequate service.

xxx

alles correct geleverd

mail gekregen dat het niet op voorraad was maar toch nog op tijd geleverd

Prima geregeld

Makkelijk besteld, goede overzichtelijke site, prima levering.

alles prima

alles verliep prima

UItstekende dienstverlening na foutje bij de levering

Snelle service, beste prijs, uitstekende kwaliteit. Er ontbrak bij de levering 1 besteld stuk. Dit werd na een mailtje -zonder enige discussie- per post verzonden.

Goede ervaring

De website is overzichtelijk en de bezorging is prima. In deze tijd (corona) snap ik dat de bezorging wat langer duurt dan normaal, maar ze managen de verwachting juist door aan te geven dat het wat langer duurt. Spullen waren binnen 5 werkdagen binnen.

trage levering door covid-19

Ik heb een microdirp systeem besteld voor mijn moestuin, deze heb ik voor een degelijke prijs gevonden op de site, de levertijd was 3 tot 6 dagen. Dit heeft langer geduurd dan verwacht heb deze reeds nog niet ontvangen het is immers al 29-4 en had deze besteld op 16-4. Nadat ik contact had opgenomen het de contactcenter hebben ze me geholpen en gezegd dat door het coronavirus dit langer kon duren. Maar ik vind het zeer bizar dat ik van post.nl die de levering doet nog geen mail heb gehad dat ze de zending hebben ontvangen maar daar heb ik geen verdere info over gehad. Ik wacht nog op men zending en ik hoop dat het niet lang meer duurt.

Te lang wachten op bestelling

Ik bestel een artikel wat op voorraad was. Na betalen blijkt het artikel niet op voorraad te zijn. Na een mail waarin staat dat het artikel binnen 8-10 dagen geleverd te krijgen. Is het artikel na 10 dagen nog steeds niet geleverd. Hele slechte zaak.

Snel geleverd en een goede service

Door de corona-crisis duurde het iets langer voordat ik de bestelling binnen heb gekregen. Heb daarom contact opgenomen met de service desk. Ben erg vriendelijk en duidelijk te woord gestaan. Ik zou hier zeker weer wat bestellen indien ik iets nodig heb.

Artikel voldoed uitstekend en stipte levering

Producten die meteen weer zorgen dat ik weer kan doormaaien

Product keurig verstuurd. Levering duurde dit keer wat langer dan normaal maar geen punt.

Goed spul

Goed spul van Gardena voor een redelijke prijs. Informatie over de verzending had iets beter gekund.

Mooi volgens afspraak geleverd

Duidelijke website. Informatie over levertijden klopte. Keurig en compleet geleverd

Goed product

Is handig in het gebruik. Makkelijk te wentelen in de werkzaamheden, vooral bij het maaien van de steile taluds. Geen spijt van de aankoop.

Aangenaam

Snel, efficient en correct

Er wordt te weinig/niet terug gecommuniceerd

Als een product niet op voorraad is wordt er in mijn ogen te traag gecommuniceerd. Op mails krijg ik helemaal geen reactie. Het is elke keer een verrassing wat uitgeleverd wordt. Pakbon ontbreekt ook. Mijn bestelling is nog steeds niet compleet en ik ben benieuwd wanneer ik alles compleet heb.

Snelle reactie met vraag via de site. Flymo maaier snel afgeleverd.

Bedrijf doet wat ze zegt

'Dikke' beregeningspomp besteld en vooraf info opgevraagd. Om zo uit te sluiten dat er onderdelen (ook qua aantal) zouden ontbreken. Maar als je waterpomp twéé uitgangen heeft, zou je toch mogen verwachten dat er ook twéé aansluitsets bij worden geleverd. Niet dus. Bij de Praxis had ik tegelijkertijd ook nog een tuinslanghouder + slang besteld. Laat daar nu toch (ongevraagd) óók een Gardena aansluitset voor op een waterpomp bij zitten! Alsnog alles kunnen aansluiten. Pomp en bestelde spullen werden in een keurige / degelijke doos afgeleverd.

Correcte afhandeling en levering.

Goede klantenservice

Mijn bestelling bleek niet op voorraad, kreeg hier keurig bericht over en korte tijd daarna ontving ik mijn bestelling alsnog. Normale bezorgkosten, in tegenstelling tot een eerdere site die €15 bezorgkosten vroegen en waar ik uiteindelijk €13 duurder uit zou zijn.

Na lang wachten, nog steeds niks ontvangen.

Beste, Ik heb op 11 april een tuinslang met toebehoren besteld, maar tot op heden 26april nog niks ontvangen. Ik begrijp dat het wat kan duren, maar meer dan twee weken is wat veel. Mvg

Levering: Geen idee waar ik aan toe ben...

2,5 week geleden een tuinslang besteld. Na betalen een bevestigingsscherm dat het 3 dagen later bezorgd zou worden. Gezien de droogte bleef ik die hele dag thuis om het niet mis te lopen. Helaas, niks. Ik wacht vervolgens een volle week geduldig af en (ivm de aanhoudende droogte) doe dan per email navraag naar het uitblijven van de bezorging/communicatie. Ik krijg snel een beleefde reactie, met daarin helaas een onbeduidend antwoord: Ze hebben geen idee van de status/locatie, maar hopen ivm Corona op begrip en geduld. 5 dagen later ontvang ik (hoopgevend) het verzendbericht, maar 3 dagen later nog steeds geen pakket mogen ontvangen. Wel ontvang ik al de hele week herinneringen om de webshop te beoordelen: nou bij deze. Andere webshops leveren en communiceren ondanks de Coronacrisis wel gewoon naar behoren; wat gaat hier mis?!

Gebeld en werd goed geholpen

Wat we besteld hadden kwam een paar dagen later binnen zelfs met het Corona virus was het prima geregeld

Kreekweg 2

3223 LJ Hellevoetsluis