Kan beter

- klantenservice gebeld met vraag over een bestelling: zou teruggebeld worden maar niet gebeurd - informatie verstrekking op de website is niet 100%; NA mijn bestelling bleek dat een product pas in oktober geleverd zou gaan worden hetgeen geen niet op de website vermeld stond. Had ik dit geweten zou ik elders of een alternatief product besteld hebben. Gelukkig kwam het product wel eerder dan oktober

Duidelijk

Toch een redelijk snelle levering! Mooie slangen wagen; voldoet prima!

Webshop waar ik bij gelegenheid nog een keer zal bestellen.

Iets later geleverd

Goed alleen levering een paar dagen later dan beloofd

Vlotte afhandeling van bestelling.

Ondanks dat ik op Terschelling woon, is mijn bestelling toch snel bezorgd.

Snelle bezorging van prima grasmaaier

De flymo 250 is uitermate geschikt voor ons kleine grasveldje. Gemakkelijk te gebruiken en te bedienen.,

Zeer aangename en vlotte levering.

Geweldig. Door een verkeerde levering heb ik de service en nabehandeling ook leren kennen. Niks dan lof hiervoor!!! Geweldige service en zeer vriendelijke mensen bij de helpdesk en in de shop!! Groetjes Danny

uitstekend

Snelle levering en een uitstekende kwaliteit. Een aanrader.

Prima levering en goede prijs!

De goedkoopste die ik kon vinden. Duidelijke afspraak over de levering. Op afgesproken termijn geleverd. Prima en goed product.

Nog altijd niet geleverd

Bestelling geplaatst op 8 april, levertijd 3-6 dagen met deze crisis kan dat 10 dagen worden geen reactie van hun zelf contact moeten opnemen, zou vandaag of morgen nu geleverd worden dus 16 dagen later!! Geen correcte communicatie, nu maar hopen dat het de juiste producten zijn, staan op de site in voorraad, dus waarom het zolang duurt God mag het weten.

Alles geleverd zoals ze beschreven hadden. Ook levering was op datum

goede koop, niet duur

wist welk product ik wilde bestellen. na verschillende websites geraadpleegd te hebben was gardena-flymo-dealer de goedkoopste. ondanks de corona toch een snelle levering.

ondanks uitverkocht toch een super snelle nalevering

Kregen netjes een mail dat het product uitverkocht was en dat het 8 tot 10 dagen zou duren dat het binnen was. na 6 dagen kregen we bericht dat het opgestuurd werdt. evengoed door de corona is het pakket binnen 7 dagen binnen!

Duidelijk en snel

Goede site met prima informatie. Keurig en snel geleverd. Retourzending ook keurig afgehandeld. Creditering snel en correct geregeld! Super!!

Zeer teleurstellend

Volgens de website zou levering plaatsvinden binnen 2-3 dagen. Na 3 dagen contact opgenomen of de levering onderweg was. Levering was verlaat door drukte. De levering zou begin volgende week plaatsvinden. Gebeld of ik het product kon ophalen. Kon niet want het product was niet op voorraad. Morgen komt er een nieuwe zending. Gewacht op volgende week (di). Immers begin volgende week is voorbij. Gevraagd of het product onderweg was. Antwoord - Nee want het is nog niet op voorraad. We zijn nu 14 dagen verder en in de afgelopen periode ben ik gewoon voorgelogen en aan het lijntje gehouden. Hierop heb ik de levering geannuleerd en het product gekocht bij Hornbach (Top zaak) (nog € 3,= goedkoper ook). Bij deze web-site(s) zal ik niets meer kopen.

Keurig geleverd en goed apparaat voor een goede prijs.

Hetgeen ik heb besteld is, gezien de enorme drukte, erg snel en netjes geleverd.

Hoe kan ik jullie nu beoordelen,dit is de tweede keer dat u dat vraagt ,maar ik heb nog steeds niets

Volgens mij zitten Gardena en Kiyoh steeds langs elkaar aan het kletsen. Mvrgr Rens

Gardena tuinslangrol automaat

De tuinslang rol automaat is netjes geleverd via PostNL. De montage op de muur gaf geen problemen en is aan de hand gedaan van de duidelijke handleiding. De levering zou na bestelling ca 3-5 dagen duren. Het pakket is op de 5 dag aan ons geleverd. Via mail verkeer werd de levering aangekondigd.

Ruim 2 weken na betaling nog niets vernomen

Ruim 2 weken na betaling nog niets vernomen...

GOED met een kanttekening

Ik heb afgelopen maand voor de tweede keer bij deze dealer een bestelling geplaatst. De eerste keer heb ik gelijk met de bestelling betaald. Deze keer gekozen voor achteraf betalen. Voor dat ik me uitlaat over de achteraf betaling, zal ik eerst zeggen dat ik de site en de levering erg waardeer. De score hiervoor ligt tussen 4 en 5 sterren, maar vanwege achteraf betalen heb ik er 3 sterren van gemaakt. Mijn bestelling heb ik 15 april geplaatst en op 25 april 2020 geleverd gekregen. Op de dag van de bestelling kreeg ik al het betaalverzoek voor 28 april 2020. In artikel 6 van de voorwaarden staat overigens duidelijk:"Betaal je bestelling nadat je deze hebt ontvangen. Na ontvangst van jouw bestelling heb je 14 dagen de tijd om deze te betalen." Bij het overmaken van het bedrag, blijkt dat het wel allemaal erg verwarrend is. Factuurnummer en betalingskenmerk is verschillend en de naam/adres, genoemd bij het het rekeningnummer is onvolledig!

Uitstekende prijs en goede service

Ik heb het Gardena Micro-Drip L startpakket gekocht tegen een uitstekende prijs. De service was goed. Zeker aan te bevelen !

Lang gewacht

Besteld maar door de Corona crisis erg lang moeten wachten, dat gaven jullie tenminste aan. wat ik raar vond want alles wat ik bestel waar ook, krijg ik binnen een paar dagen binnen. Maar nu heb ik hem dan eindelijk ontvangen na ruim 2 weken.

Overzichtelijke webshop en snelle levering

Webshop is overzichtelijk, bij online vergelijking één van de goedkoopste en ondanks de aangegeven drukte op tijd geleverd!

Good shop

Delivery was faster than expected Wide product range Decent product Reasonable price

Nog steeds niets ontvangen

Niets ontvangen