Vlote levering

Alles is heel vlot verlopen dank u

Duurde best lang

Het duurde best lang voor het geleverd werd. Dit heeft vast te maken met de Corona ellende die we ondervinden. Maar een mail met status update zou wel prettig zijn. verder gewoon keurig bezorgd.

gefopt!

geen klachten over de leveringsservice, maar wel grote teleurstelling dat ik nu twee pakjes mesjes in huis heb die niet (meer) passen op mijn wat oudere flymo machine. nieuwe grasmaaier kopen dus. Maar geen flymo of gardena!

Niet geleverd

Product na 14 dagen nog niet geleverd

Geen communicatie met dealer

L.S Ik heb een flymo bij u gekocht. Ik kreeg hem niet in elkaar, summiere handleiding. Hij is voor mij te groot en te zwaar. Heb een mail gestuurd en geprobeerd te bellen naar een niet geactiveerd nummer om hem terug te sturen. Ik ben 75 jaar. Ik krijg het ding niet meer in de doos. En ik heb nu in deze moeilijke tijd niemand die mij kan helpen met vr gr M.E.N. Meere-Bosveld

doos was erg beschadigd

mijn bestelling kwam 14 dagen te laat, maar was geen probleem voor mij, ben ook netjes ingelicht, war de oorzaak was

Correcte levering

Correcte levering, wat langere levertijd, totale kosten hoger door doorbelasten bezorgkosten. Wel aan te bevelen ivm betrouwbaarheid maar kritisch mbt totale prijs.

Heel goede en snelle service Degelijk materiaal Website zeer overzichtelijk.

alles perfect

alles correct verlopen

Makkelijk bestelproces . De beloofde levertijd wordt niet gehaald door de postbezorging het te druk heeft . En ik kwam er net achter dat Karwei goedkoper is . Dat vind ik dan wel jammer .

Heel goede en snelle service! Dat goed materiaal is wisten we al ! Website zeer goed over zicht. Keep iet save en doe zo verder🙏

Mijn fout snel opgelost

Door mijn eigen onzorgvuldigheid had ik het verkeerde product besteld, maar het retourproces was gemakkelijk en het geld werd snel teruggestort! Professioneel en betrouwbaar!!

EErlijk en betrouwbaar

Had de Flymo besteld , werd snel afgeleverd . Ben er erg blij mee.

zeer slecht

Mijn op dinsdag bestelde en betaalde artikel nog steeds niet ontvangen. Donderdag gemaild, geen antwoord. Vrijdag gebeld, artikel blijkt niet op voorraad te zijn. Wanneer wel is niet bekend.

zeer slecht

2 april besteld en betaald ( 163€ ) maar nog niets gehoord of gezien ( 13 april ) . Is nu ruim over de maximum levering tijd dus enige reactie had ik wel op zijn plaats gevonden . Ik heb nb wel 163 € overgemaakt !!

9 april besteld, nog niks ontvangen.

Ik heb 9 april een tuinslang " Gardena SET comfort HighFLEX slang 13mm (1/2"),20m besteld en betaald. Tot nu toe nog niks ontvangen of enige reactie gehad. Een mail was genoeg geweest.

Waanzinnig professioneel

Topproduct

goede spullen voor eerlijke prijzen

Wij zijn heel erg tevreden over de geleverde producten en de prijs.

Besteld en binnen 2 dagen thuis, top.

Alles was korrekt en naar wens .

Prettige ervaring om bij Jullie iets te bestellen en te ontvangen !

Goeie levering

Snelle levering en goeie spullen. We hebben er plezier van

👍

Vlot alles geregeld

Snel en vlot geleverd.

Was zeker in orde en correct.

Kreekweg 2

3223 LJ Hellevoetsluis