snel efficient & service

zo fijn een internet winkel die ook de telefoon oppakt en je vriendelijk verder helpt ! het kan dus echt internet en persoonlijke service

alles prima ontvangen

het was hier leuk om een bestelling te doen en alles was ook vlot verlopen

Slecht, bestelling betaald, maar nog steeds niet geleverd.

Ik heb gebeld, bestelde goederen zouden normale levertijden hebben. Niets meer gehoord.

Niet binnen beloofde levertijd geleverd 93-6 leverdagen)

Ik heb zondagochtend een tuinslang besteld. Deze heb ik vooralsnog niet ontvangen. We zijn inmiddels 8 leverdagen verder. Ik heb op de 4de leverag contact gehad en we netjes een antwoord ontvangen dat het tot 6 leverdagen kan duren.

Duurde lang voor de bestelling binnen was.

De levering duurde lang

Goede producten

Normaal wijs stipte levering

Altijd netjes verpakt en verstuurd aan huis bezorgd

Koop al jaren met plezier Flymo bij dit bedrijf

Fijne grasmaaier!

Deze grasmaaier is licht en wendbaar. Luchtkussen werkt gewoon het lekkerst.

Kwaliteit en op tijd

Tevreden

gewoon goed

?

Spullen zijn zoals verwacht en netjes geleverd.

Goede ervaring, spullen zijn netjes en binnen een redelijke termijn geleverd.

Zonder problemen

Geleverd wat gevraagd was

Gedaan wat beloofd

Van A tot Z correct afgehandeld.

Duidelijke website en vlotte verzending.

Geen klachten.

Correct en vlot.

Correct en vlot

Vlote levering

Alles is heel vlot verlopen dank u

Duurde best lang

Het duurde best lang voor het geleverd werd. Dit heeft vast te maken met de Corona ellende die we ondervinden. Maar een mail met status update zou wel prettig zijn. verder gewoon keurig bezorgd.

gefopt!

geen klachten over de leveringsservice, maar wel grote teleurstelling dat ik nu twee pakjes mesjes in huis heb die niet (meer) passen op mijn wat oudere flymo machine. nieuwe grasmaaier kopen dus. Maar geen flymo of gardena!

Niet geleverd

Product na 14 dagen nog niet geleverd

Geen communicatie met dealer

L.S Ik heb een flymo bij u gekocht. Ik kreeg hem niet in elkaar, summiere handleiding. Hij is voor mij te groot en te zwaar. Heb een mail gestuurd en geprobeerd te bellen naar een niet geactiveerd nummer om hem terug te sturen. Ik ben 75 jaar. Ik krijg het ding niet meer in de doos. En ik heb nu in deze moeilijke tijd niemand die mij kan helpen met vr gr M.E.N. Meere-Bosveld

doos was erg beschadigd

mijn bestelling kwam 14 dagen te laat, maar was geen probleem voor mij, ben ook netjes ingelicht, war de oorzaak was

Correcte levering

Correcte levering, wat langere levertijd, totale kosten hoger door doorbelasten bezorgkosten. Wel aan te bevelen ivm betrouwbaarheid maar kritisch mbt totale prijs.

Heel goede en snelle service Degelijk materiaal Website zeer overzichtelijk.

alles perfect

alles correct verlopen