Ik werd keurig op de hoogte gehouden wanneer mijn bestelling geleverd zou worden voor België was dat 6 dagen en werd op tijd geleverd !
Beste Marcus, Wat fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is verlopen. Een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Mail gekregen dat het mogelijk wat langer ging duren, maar alles geleverd binnen de vooraf gestelde levertijd.
Beste Richard, Geweldig om zo'n hoog cijfer te zien, daar worden we blij van. Bedankt! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Keurig verzorgt
Beste Willem, Bedankt voor jouw hoge cijfer. Wij zullen er alles aan blijven doen om u tevreden te houden. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Goede communicatie m.b.t. levering bestelde artikelen. Een aanrader.
Beste Thomas, Wat fantastisch om een 10 te krijgen. Wij zullen er alles aan blijven doen om ditzelfde cijfer bij je volgende bestelling weer te krijgen. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
aangegeven op site dat wat langer duurt. en exact volgens aangegeven leverdatum geleverd.
Beste Johan, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Een fijne dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
zo fijn een internet winkel die ook de telefoon oppakt en je vriendelijk verder helpt ! het kan dus echt internet en persoonlijke service
Beste Zoe, Ontzettend bedankt voor deze recensie! Wij zien maar al te graag dat onze klanten tevreden zijn over ons. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
het was hier leuk om een bestelling te doen en alles was ook vlot verlopen
Beste Francois, Wat fantastisch om een 10 te krijgen. Wij zullen er alles aan blijven doen om ditzelfde cijfer bij je volgende bestelling weer te krijgen. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Ik heb gebeld, bestelde goederen zouden normale levertijden hebben. Niets meer gehoord.
Beste Hans, U bent op 8 april door mijn collega benaderd dat de producten niet op voorraad waren en zodoende ook niet geleverd konden worden. Uw bestelling is op 21 april afgeleverd. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Ik heb zondagochtend een tuinslang besteld. Deze heb ik vooralsnog niet ontvangen. We zijn inmiddels 8 leverdagen verder. Ik heb op de 4de leverag contact gehad en we netjes een antwoord ontvangen dat het tot 6 leverdagen kan duren.
Beste Jelle, Wij doen er op dit moment alles aan om uw bestelling z.s.m. te kunnen verzenden. Helaas is dit, door de drukte die het coronavirus met zich meebrengt, soms niet altijd haalbaar, onze excuses hiervoor. Een fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
De levering duurde lang
Beste Piet Hein, Bedankt voor uw review. Wij doen er op dit moment alles aan om de bestellingen z.s.m. te kunnen verzenden. Helaas is dit, door de drukte die het coronavirus met zich meebrengt, soms niet altijd haalbaar, onze excuses hiervoor. Een fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Normaal wijs stipte levering
Beste Paul, Dat is fijn om te horen, bedankt! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Koop al jaren met plezier Flymo bij dit bedrijf
Beste Rolf, Bedankt voor uw review. Wij vinden het altijd fijn om onze klanten tevreden te zien. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Deze grasmaaier is licht en wendbaar. Luchtkussen werkt gewoon het lekkerst.
Tevreden
Beste Walter, Bedankt voor uw review. Wij vinden het altijd fijn om onze klanten tevreden te zien. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
?
Beste Hennie, Bedankt voor je review. Wij zijn erg blij met dit hoge cijfer! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Goede ervaring, spullen zijn netjes en binnen een redelijke termijn geleverd.
Beste Margot, Geweldig om zo'n hoog cijfer te zien, daar worden we blij van. Bedankt! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Beste Andre, Bedankt voor jouw hoge cijfer. Wij zullen er alles aan blijven doen om u tevreden te houden. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Geleverd wat gevraagd was
Beste Sander, Ontzettend bedankt voor jouw mooie cijfer. Altijd fijn om onze klanten zo tevreden te zien. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Van A tot Z correct afgehandeld.
Beste Eric, Een 10! Geweldig om te lezen. Wij zullen in de toekomst onze uiterste best doen dit cijfer zo te houden. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Geen klachten.
Beste Ronald, Bedankt voor jouw 9! Wij zullen er alles aan doen om deze 9 de volgende keer in een 10 te veranderen. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Correct en vlot
Beste John, Geweldig om zo'n hoog cijfer te zien, daar worden we blij van. Bedankt! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Alles is heel vlot verlopen dank u
Beste Fabien, Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze webshop. Bedankt voor deze positieve review! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Het duurde best lang voor het geleverd werd. Dit heeft vast te maken met de Corona ellende die we ondervinden. Maar een mail met status update zou wel prettig zijn. verder gewoon keurig bezorgd.
Beste Rene, Wij doen er op dit moment alles aan om u bestelling z.s.m. te kunnen verzenden en u hiervan ook op de hoogte te houden. Helaas is dit, door de drukte die het coronavirus met zich meebrengt, soms niet altijd haalbaar, onze excuses hiervoor. Een fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
geen klachten over de leveringsservice, maar wel grote teleurstelling dat ik nu twee pakjes mesjes in huis heb die niet (meer) passen op mijn wat oudere flymo machine. nieuwe grasmaaier kopen dus. Maar geen flymo of gardena!
Product na 14 dagen nog niet geleverd
Beste Jorg, Wij doen er op dit moment alles aan om uw bestelling z.s.m. te kunnen verzenden. Helaas is dit door de drukte soms niet altijd haalbaar, onze excuses hiervoor. Een fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Kreekweg 2
3223 LJ Hellevoetsluis