Snelle en correcte levering
Beste Bart, Wat fantastisch om een 10 te krijgen. Wij zullen er alles aan blijven doen om ditzelfde cijfer bij je volgende bestelling weer te krijgen. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Veel spullen voor het microdripsysteem besteld. Alles was voorradig en kwam binnen 5 dagen in huis
Beste Wim, Ontzettend bedankt voor deze recensie! Wij zien maar al te graag dat onze klanten tevreden zijn over ons. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Je moet 5 keer bellen want van hen hoor je niets Je bent “maar” een klant. Je moet niet zijken . Wij bepalen hoe het gaat 🖕
Als iets niet direct leverbaar is hoor je bericht te krjjgen
Beste Alexander, U had hier inderdaad bericht over moeten krijgen, onze excuses hiervoor. Als het goed is heeft u inmiddels het artikel ontvangen. Wij hopen dat u tevreden bent met de producten. Een fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Fijn apparaat. Prettig in gebruik en voldoet helemaal gaande verwachtingen.
Beste Kees, Bedankt voor dit mooie cijfer. Wij hopen u in de toekomst weer net zo goed te kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Beste Michael, Bedankt voor deze mooie review Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Goede service 👍
Beste Rosette, Dat is fijn om te horen, bedankt! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
snelle service en goedkoop wat wil ne mens nog meer
Beste Bert, Super bedankt voor deze mooie beoordeling! Wij vinden het erg fijn dat u tevreden bent! Een fijne dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Positieven ervaring
Beste Yves, Wat leuk om te lezen. Bedankt voor het compliment Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Correcte en snelle service
Beste Daniel, Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze webshop. Bedankt voor deze positieve review! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Een telescopische snoeischaar aangeschaft via de website. Dit kon erg goed aangezien er een ruim aanbod was en bij elk artikel ook een goede produktinformatie stond. De levering was binnen de gestelde termijn ondanks de enorme drukte op dit moment vanwege de covid-19. De schaar knipt tot aan de aangegeven dikte zeer makkelijk en is makkelijk in lengte verstelbaar. Prima keuze.
Beste Albert, Wat leuk om te lezen. Bedankt voor het compliment Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Snelle en vlotte afwerking!
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor je review. Wij zijn erg blij met dit hoge cijfer! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Ondanks vertraging vw Corona zo snel mogelijk en goed geholpen. Goede uitleg en advies voor de mijn aankoop van Gardena waterpomp met tussenstukken. Vriendelijke medewerker. Belt ook terug zoals afgesproken.
Beste Bart, Geweldig om zo'n hoog cijfer te zien, daar worden we blij van. Bedankt! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Ik had een sproei spuit besteld maar die bleek tijdelijk uitverkocht, dit stond niet op de site. Maar ik kreeg netjes een mail dat het opgestuurd wordt zodra die weer op voorraad zou zijn. Ik had de spuit nog dezelfde week binnen! Echt super en nette service!
Beste Carola, Geweldig om zo'n hoog cijfer te zien, daar worden we blij van. Bedankt! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Grastrimmer was snel en netjes binnen gekomen ik vind het een nette webshop
Beste René, Bedankt voor jouw hoge cijfer. Wij zullen er alles aan blijven doen om u tevreden te houden. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Bestelling digitaal op 29/3. Geen ontvangstbevestiging wel afschrijving aankoopbedrag. Geen levering van bestelling op bezorgadres tot 10/4. Op 7/4 gebeld en bestelling wordt opnieuw gestart. Tot 10/4 geen informatie ontvangen.
Zeer correct
Beste Bert, Geweldig om zo'n hoog cijfer te zien, daar worden we blij van. Bedankt! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Mijn bestelling was er in 2 dagen. Al het materiaal was volledig en in perfecte staat.
Beste Jacques, Bedankt voor jouw hoge cijfer. Wij zullen er alles aan blijven doen om u tevreden te houden. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Een hele goede tuinslag is heel erg fijn en makkelijk te gebruiken heel handig dat die aan de muur kan
Beste Carlijn, Ontzettend bedankt voor jouw mooie cijfer. Altijd fijn om onze klanten zo tevreden te zien. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Makkelijk en zeer overzichtelijk
Beste Christiaan, Een 10! Geweldig om te lezen. Wij zullen in de toekomst onze uiterste best doen dit cijfer zo te houden. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Snelle levering mooi product
Beste Eric, Bedankt voor dit geweldige cijfer. Wij zijn erg blij dat alles zo soepel is verlopen. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
met de lockdown besteld via internet ipv via de lokale handelaar. zou sowieso een Gardena kopen dus via de site. was via de site goedkoper of via andere on-line verdelers.
Beste Danny, Super bedankt voor jouw recensie. Wij hadden niet blijer kunnen zijn met jouw cijfer. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Gardena tuinpomp in uitstekende aanbieding aangeboden. Veel plezier van deze aanschaf.
Beste John, Wat fijn dat u zo tevreden bent over ons, dat zien wij maar al te graag. Bedankt voor uw review en wij zullen er alles aan doen om u in de toekomst weer goed van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
werkt handig en doet wat het moet doen.
Beste Jean-Pierre, Wat leuk om te lezen. Bedankt voor het compliment Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Ok
Beste Cortoos, Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze webshop. Bedankt voor deze positieve review! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Kreekweg 2
3223 LJ Hellevoetsluis