Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering.

Goedkoop, goede communicatie en snelle service

Top.

Zeer klantvriendelijk en snel geholpen

Het is prettig dat Gardena Flymo het volledige assortiment van Gardena voert. De spullen werden snel geleverd. Echter, bij de eerste levering was er iets niet helemaal goed gedaan. Dit was echter voor het grootste gedeelte mijn eigen fout. Desondanks heeft Gardena Flymo het zeer snel en kostenloos opgelost ! Wat een top service. Ik ga zeker vaker mijn spullen bij deze, of een van hun andere winkels, bestellen.

Zeer correcte en vlotte levering 👍

Correcte en vlotte levering, bedankt

uitstekend

werkt heel goed

Goede service snel geleverd

Zeer goed top

Perefct

Snelle service.

Perfect !

Order snel en correct afgehandeld!

Keurig optijd afgeleverd

Ben zeer tevreden

Snelle levering, goede service, fijne snoeischaar

De snoeischaar werd snel geleverd. Duidelijke communicatie bij bestelling. Top!

Ben zeer goed te woord gestaan

Positief

Vlot geleverd

Vlotte levering, product volgens verwachting

Het product is super en handig verpakt.

De verzending heeft 2 dagen langer geduurd, waarschijnlijk door het corona virus. Het pakje is aangekomen en alles is OK.

Prima geregeld en snel binnen

Zeer goe

netjes geleverd (met kleine vertraging)

eerst wat vragen per e-mail gesteld, binnen 2 dagen netjes beantwoord. Bij bestellen helaas wel kleine teleurstelling; artikel dat volgens de website op voorraad is, wordt direct na ontvangst met een 'levertijd van 3 tot 6 werkdagen' ge-replied. Hele order wordt derhalve achtergehouden. Order afhandeling systeem en website info halen data blijkbaar uit een andere bron en werken niet (goed) samen. Jammer want ik had de bestelling juist op de voorraad status aangepast, zodat ik snel aan de slag kan.

nette prijs, prima product, verpakking mag beter

Nette prijs, product is prima. Wel hebben ze het in de originele verpakking verzonden. Die is prima voor in een winkel maar echt niet stevig genoeg voor verzending. De doos kwam behoorlijk gehavend hier voor de deur. Uiteindelijk waren de producten onbeschadigd.

Gardena = kwaliteit

Correcte levering. Goed materiaal.

Heel snel bezorgd! ondanks levertijd

Helemaal tevreden

Snelle goede service

Goede levering - product niet helemaal compatibel

Zie hoger

goede bezorging

Goede nabezorging bij spullen die niet op voorraad waren.

top bediening

Super snelle bediening

Slechte service niet geholpen

Ik heb twee e-mails gezonden met m’n probleem. Nooit reactie ontvangen. Gebeld met klante service ook niet bereid om te helpen

Zeer betrouwbare zaak voor kwaliteitsproduct!

Heldere productinformatie, goeie bereikbaarheid,snelle levering !

Duidelijke webshop

Goede communicatie omtrent levering etc.

Kreekweg 2

3223 LJ Hellevoetsluis