Werkt top
Beste Lambertus, Wat leuk om te lezen. Bedankt voor het compliment Met vriendelijke groet, Team Wishpel
er was een artikel niet meer voorradig was en ik vond niet direct een alternatief. 2dagen later stond het geld al op mijn bankrekening.👍
Beste Katrien, Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze webshop. Bedankt voor deze positieve review! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Besteld en goed op de hoogte gehouden via de mail over het verloop van de bezorging. Dikke 10
Beste Henk, Geweldig om zo'n hoog cijfer te zien, daar worden we blij van. Bedankt! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
zeer overzichtelijke website. alles goed te vinden. makkelijk af te rekenen en een zeer snelle en goede verzending.
Beste Filip, Bedankt voor jouw hoge cijfer. Wij zullen er alles aan blijven doen om u tevreden te houden. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
kom de mijn bestelling niet leveren heb wel het volledig bedrag terug gekregen
Beste Ivan, Wat fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is verlopen en is opgelost. Een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Levering was zonder probleem, de kwaliteit van de producten staat ten top
Beste Marc, Bedankt voor je review. Wij zijn erg blij met dit hoge cijfer! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Door de corona crisis waren in Belgie tijdelijk alle bouwmarkten gesloten, door jullie online winkel heb ik toch nog de juiste onderdelen snel kunnen kopen en in huis kunnen halen.
Beste Jan, Bedankt voor jouw hoge cijfer. Wij zullen er alles aan blijven doen om u tevreden te houden. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Goede prijs, goed bereikbaar voor advies en snelle levering
Beste Guusje, Geweldig om zo'n hoog cijfer te zien, daar worden we blij van. Bedankt! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Gardena sproeisysteem besteld echter 1 onderdeel was niet op voorraad. Na overleg heb ik dat onderdeel lokaal gehaald en hebben ze de order dezelfde dag nog verstuurd met creditering van het bewuste onderdeel. Prima meedenken.
Beste Han, Bedankt voor uw review. Wij vinden het altijd fijn om onze klanten tevreden te zien. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Binnen een dag geleverd en zeer prettig (en humoristisch) telefonisch geholpen bij een vraag van mijn kant.
Beste Marty, Een 10! Geweldig om te lezen. Wij zullen in de toekomst onze uiterste best doen dit cijfer zo te houden. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Prima website Bestelling verliep prima Producten werden geleverd in goede conditie Onduidelijkheid qua levertijd misschien door de corona-toestanden
Beste Jürgen, Bedankt voor jouw hoge cijfer. Wij zullen er alles aan blijven doen om u tevreden te houden. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Super snel in de Corona tijd
Beste Serge, Ontzettend bedankt voor deze recensie! Wij zien maar al te graag dat onze klanten tevreden zijn over ons. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Helaas de grasmaaier nog niet gebruikt, dus kan daar nog niks over zeggen.
Beste Ben, Geweldig om zo'n hoog cijfer te zien, daar worden we blij van. Bedankt! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
15 minuten gebruiken en dan 2 uur batterij opladen schiet niet op. Hij werkt wel echt fijn, maar de batterij had voor mij wel wat meer capaciteit hebben. Mijn vraag is hoeveel een extra batterij kost?
Heldere website. Snelle response en super service bij foutje.
Beste Mac, Bedankt voor dit mooie cijfer. Wij hopen u in de toekomst weer net zo goed te kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Keurig , netjes en ook de afspraken nagekomen.
Beste heer/mevrouw, Wat fijn dat alles zo goed is verlopen. Wij willen je bedanken voor je recensie en hopen dat wij je in de toekomst net zo goed kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Goed verpakt en op tijd geleverd.
Beste Theo, Dat is fijn om te horen, bedankt! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Alles is gegaan zo als je zou willen prima heb niet langer hoeven wacht op de levering ging alle al of er niet bijzonders aan de hand was
Best Pieter, Wat leuk om te lezen. Bedankt voor het compliment Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Mijn eerste product bij u wekengeleden besteld en is nog niet geleverd. Hoe moet ik dan een ervaring delen. Ik vind het absurd dat zo'n vraag aan mij gesteld wordt terwijl er niets geleverd is. Ik begin zo langzamerhand de balen te krijgen van deze automatisch verstuurde berichten. Niet alleen bij u.
de flymo bestellen ging super makkelijk. De andere dag had ik hem al in huis. Ondanks de Corona was het goed geregeld. Er werd aangebeld en we zwaaiden naar elkaar toen ik de deur open deed.hij had de doos met flymo erin netjes voor de deur gezet en alles was keurig voor elkaar.
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor je review. Wij zijn erg blij met dit hoge cijfer! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
De grasmaaier bleek na bestellen toch niet op voorraad te zijn. Ben daar wel goed over geïnformeerd en het werd zoals beloofd alsnog een week later bezorgd.
Beste Nina, Wat fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is verlopen en is opgelost. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Telefonisch contact correct en vriendelijk
Beste Wim, Bedankt voor uw review. Wij vinden het altijd fijn om onze klanten tevreden te zien. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Snelle levering. Keurig ingepakt.
Beste Corrie, Geweldig om zo'n hoog cijfer te zien, daar worden we blij van. Bedankt! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Alles was aanwezig
Beste Thomas, Bedankt voor deze mooie review Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Maait netjes en verrassend licht.
Beste Fred, Dat is fijn om te horen, bedankt! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Kreekweg 2
3223 LJ Hellevoetsluis