Maandagavond besteld, woensdag netjes geleverd. Nochtans stond 1 artikel met levertermijn onbekend, toch werd dinsdagochtend alles al bevestigd voor levering woensdag. Ik stuurde nog een mailtje hiervoor, en kreeg netjes een antwoord. Met andere woorden, vlotte en goede service!
Beste Tom, Bedankt voor je review. Wij zijn erg blij met dit hoge cijfer! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Makkelijk en snel onze tuinslang besteld. Levering na verwachting. Product nog niet in gebruik dus daar kan ik geen oordeel over geven.
Beste Wendy, Dat is fijn om te horen, bedankt! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Perfecte levering op tijd. Toestel was goedkoper dan op andere sites.
Beste Joan, Wat fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is verlopen en is opgelost. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Leuke makkelijke site snel geleverd keurig op tijd met Tracy en tracé
Beste heer/mevrouw, Super bedankt voor deze mooie beoordeling! Wij vinden het erg fijn dat u tevreden bent! Een fijne dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Dank voor de snelle service en hulp bij de bestelling en installatie
Beste Sascha, Dat is fijn om te horen, bedankt! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Nu was het gras na de winter flink lang dus kunnen we niet goed beoordelen. Over het gras zelf ging het maaien prima maar wanneer je over de zijkanten van het gras, dus deels over tegels maait dan verliest de maaier zijn hooverkracht en wordt het ineens een stuk zwaarder. Maar al met al deed hij het prima! Erg blij met deze aanschaf!
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor deze mooie review Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Zeer goede kwaliteit en vlugge service
Beste Martine, Geweldig om zo'n hoog cijfer te zien, daar worden we blij van. Bedankt! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
de flymo doet het uitstekend. Ben zeer tevreden
Beste Nelly, Super bedankt voor jouw recensie. Wij hadden niet blijer kunnen zijn met jouw cijfer. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Fijn apparaat
Beste Frank, Geweldig om zo'n hoog cijfer te zien, daar worden we blij van. Bedankt! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Heldere communicatie. Snelle service.
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor jouw hoge cijfer. Wij zullen er alles aan blijven doen om u tevreden te houden. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
waterdarm oproller geplaats maar nog niet gebruikt.
Beste Gabriel, Bedankt voor jouw review. Wij vinden het fantastisch om blije reacties te krijgen. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Heel makkelijk om iets te bestellen.
Beste Gijs, Bedankt voor dit geweldige cijfer. Wij zijn erg blij dat alles zo soepel is verlopen. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Ok
Beste Léontine, Ontzettend bedankt voor deze recensie! Wij zien maar al te graag dat onze klanten tevreden zijn over ons. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Het was zelfs het goedkoopste adres. Had al eerder een flymo luchtkussenmaaier en daar heb ik zeker 10 jaar mee gedaan. Veel gebruikt en ik vind hem ook makkelijk in gebruik.
Beste Ron, Wat fantastisch om een 10 te krijgen. Wij zullen er alles aan blijven doen om ditzelfde cijfer bij je volgende bestelling weer te krijgen. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Nog maar 2 keer gebruikt,resultaat prima.
Beste heer/mevrouw, Wat leuk om te lezen. Bedankt voor het compliment Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Tiptop
Beste Thierry, Geweldig om zo'n hoog cijfer te zien, daar worden we blij van. Bedankt! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Goede service en vlotte bezorging!!!!
Beste Nico, Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze webshop. Bedankt voor deze positieve review! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Zie boven
Beste Kees, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Een fijne dag toegewenst! Groeten, Team Wishpel
De beveiligingen werken soms iets te snel even schuilhouden tijdens het omdraaien en hij slaat uit dat is wel een beetje vervelend Verder prima ding licht en maait prima
Beste heer/mevrouw, Super bedankt voor het mooie cijfer en de goede feedback! Fijn te horen dat u zo tevreden bent! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Alles is goed bezorgt
Beste heer/mevrouw, Ontzettend bedankt voor jouw mooie cijfer. Altijd fijn om onze klanten zo tevreden te zien. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
👍
Beste heer/mevrouw, Een 10! Geweldig om te lezen. Wij zullen in de toekomst onze uiterste best doen dit cijfer zo te houden. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
voor mijn artrose schouders te gebruiken, maar dan wel voor niet te hoog gras dus vaker maaien
Beste Tineke, Bedankt voor je review. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Gardena kwaliteit is ons reeds jaren bekend
Beste Luc, Dat is fijn om te horen, bedankt! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Het gevraagde werd (na mededeling van tekort in eigen voorraad) enkele dagen na bestelling geleverd. Terugkoppeling wordt als positief ervaren
Beste heer/mevrouw, Wat fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is verlopen en is opgelost. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Snelle levering op afgesproken dag en tijdstip. Assortiment is breed en voorradig.
Beste Paul, Geweldig om zo'n hoog cijfer te zien, daar worden we blij van. Bedankt! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Kreekweg 2
3223 LJ Hellevoetsluis