Bestelling geplaatst op de site. Na bestelling leek er iets niet op voorraad M na telefonisch contact is het direct op gelost. Levering daags na de bestelling was ook snelle en goede service.

Duidelijke site, artikelen correct geleverd.

Artikelen voldoen 100%

Weken gewacht zonder reactie.

Slecht

Perfect geregeld

Goed te woord gestaan en correcte afhandeling.

👍👍👍👍👍

Het juiste onderdeel en moon op tijd

Mijn derde Flymo: heel tevreden

Mijn eerste Flymo is lang meegegaan en onlangs kocht ik een tweede voor eigen gebruik. Nu mijn zoon verhuisd is naar een woning met tuin heb ik voor hem de derde Flymo gekocht. Vermits ik geen winkel in België vond waar ik Flymo kon bestellen ben ik terecht gekomen bij jullie in Nederland.

ALLES GAAT EEN BEETJE GEBREKKIG.

Na ontvangst van mijn bestelling kreeg ik al een beetje argwaan, doos beschadigd, open geweest en heel erg slecht verpakt. (Over doos veel te groot) Na het ophangen van de slangen haspel van Gardena rolde we hem uit en zetten we de kraan aan. Jammer genoeg kwam er geen water uit de slang maar het spoot uit de haspel. Waterballet in de garage. We hebben contact opgenomen met de dealer, die nam weer contact op met de leverancier en ja hoor, ik kon hem terug sturen en de leverancier zou direct een nieuwe opsturen. Helaas de nieuwe blijkt later niet in voorraad bij de leverancier. Wel alles een beetje knullig. Hoop dat het goed gaat komen ???? Oh ja, als ik een klant een brief stuur, zou ik altijd zijn naam noemen, staar toch wat professioneler

Super service

Gardena produkt voor mooie prijs. Tussen de middag besteld en smiddags laat al afhaalbericht om op te kunnen halen. Produkt was goed verpakt. Volgende dag gelijk in gebruik genomen. Stevige kwaliteit.

zeer goed

zeer duidelijk overzicht van wat er te bestellen en vlotte levering

Goed gesorteerd en snelle levering.

snelle levering en vriendelijke mensen. Nadeel: Ik had zelf verkeerde maat besteld en dus kost terug sturen €7 daarna opnieuw bestellen wat me ook weer €6.50 verzendkosten kost. Eigen fout, snap ik echter €13,50 verzendkosten is erg veel en hierdoor zou ik minder snel weer bestellen

correcte levering, zoals vooropgesteld

correcte levering, zoals vooropgesteld

Alles goed verzorgd

Heb de doos nog niet uitgepakt.

Het is nog geen weer om gras te maaien. Kan dus nog niets over maaier zeggen

Bestelling snel geleverd!

Makkelijk bestellen, snel geleverd! Prima product.

Prima service en snelle levering.

Had Gardena tuinspullen besteld goede prijs en snel geleverd. Zeker aan te raden.

Perfect.

Alles besteld via de website. Enkele dagen later al bezorgd. Ik ben dus erg tevreden! Het oprollen van de slang via de batterij is perfect. Alleen heb ik een oog aan m'n schuur gemaakt zodat ik hem op slot kan doen met een hangslot. Gijs Oeldrich uit Voorthuizen

Super goede service!

Bij de eerste super snelle levering was het product helaas beschadigd. Na onderzoek is dit gebeurd door PostNL. Contact gehad met Gardena, zodra ze het beschadigde product retour hebben gekregen sturen ze een nieuw product op. Ook hier weer een super snelle levering.

Geduld...

Eerste contact was prima. Bestelling en levering lieten op zich wachten... 2x contact met klantenservice, zou teruggebeld worden, gebeurt niet. Een klein boutje dan vervolgens als pakket versturen...

Perfecte service, alles naar volle tevredenheid

Alles naar volle tevredeheid

Correcte info, correcte levering

Ten gevolge een landelijk technisch probleem kon de levering niet doorgaan zoals gepland, binnen de 2 werkdagen, werd hierover correct geïnformeerd, en de levering kwam zoals voorspeld in de inlichtingen, zeer tevreden over de manier van behandeling

bevalt goed heb al ruim 25jaar een Flymo gehad.

mooie grasmaaier laat geen wielsporen achter en goede prijs kwaliteit.

een mooi en vlot bedrijf..ga zo door..

Goede service..snelle levering..duidelijke site.overzichtelijk..

de beloofde termijnen worden niet nagestreeft

ik krijg net te horen dat ik misschien nog weken moet wachten op mijn bestelling ongehoord

Kreekweg 2

3223 LJ Hellevoetsluis