Jammer

Vele malen producten bij hen besteld. Na contact met zeer vriendelijke verkoper gebleken dat mijn laatste bestelling helaas bij mij niet kan werken door lage waterdruk in woonwijk. Meteen in overleg een ander product besteld. Ik vind het dan zeer teleurstellend dat ik zelf moet opdraaien voor de retourkosten. Ik heb bij de retourzending nog een opmerking hierover geplaatst. Hier is niet meer op gereageerd. Volgende keer maar een ander bedrijf kiezen dan?

gardena is zeer slecht te bereiken en nemen geen contact meer na toezegging

telefonisch niet te bereiken en op mails wordt niet of na elke dagen op gereageerd. vragen worden verkeerd beantwoord door te weinig kennis . er komt een uitleg van, nu zou het moeten werken. of probeert u het later nog eens , of het licht aan u internet. kortom, Absoluut niet tevreden. gr.

Trage levering, maar toch gekregen.

Alles zat er gelukkig in. Dus nu kan ik verder!

mooi apparaat

Makkelijk te monteren en ziet het mooi uit

Zeer goede service

Zeer goede service

Goed verzorgd

Netjes verpakt

Zeer tevreden de beste.

Goed en klantvriendelijk

Hij is geweldig

Makkelijk uit te rollen en rolt zichzelf heel soepel weer op en is voor zeer veel doeleinden te gebruiken. SUPERDING

Goede omschrijvingen, maar lange kevertermijn

Zeer goede kwaliteit maar zeer lang moeten wachten terwijl alles op voorraad was en wanneer dan alles uiteindelijk verstuurd werd.

Super service

ALLES ZAT TEGEN NA HET PLAATSEN VAN DE BESTELLING, DAT KAN GEBEUREN, MAAR DE SERVICE WAS GEWELDIG BRAVO.

Helaas een verkeerde levering.

Helaas een koppeling voor ontvangen met buitendraad ipv binnendraad 't.b v. ontwateringsventiel. Maar snel en adequaat Ontwateringsventiel blijft lekken tussen kunstof aansluiting met rubber ring op de koppeling. Hoe vaster je hem aandraaid hoe harder hij gaat lekken.

Zeer slecht.

onbereikbaar middels mail en telefoon. Mail kreeg ik retour als onbestelbaar en telefoonnummer niet bekend. Heb het product ondertussen ergens anders besteld en dat kwam met een dag binnen.

Correct en snel.

Heel goed, heel tevreden!

Matig

Na diverse gesprekken met Gardena heb ik een fout advies gekregen en koppelingen besteld, ontvangen en betaald die niet werken/passen. Retourneren werkt niet, er zitten geen formulieren bij en telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Ik zit dus met (betaalde) spullen die ik niet kan gebruiken. Weg geld 12,44 Euro. Ordernummer 300067485.. Factuurnummer 300035196 Ik zie toch graag een mogelijkheid om mijn geld terug te krijgen en stuur dan met plezier de spullen retour.

Alles verlopen zoals afgesproken en verwacht

Perfect verlopen. Prima site.

Totale leugens de voorraad

Bestelling gedaan, 1e keer super netjes. 2e bestelling. Website geeft aan artikel op voorraad voor 16:00 besteld morgen in huis. Helaas alle artikelen welke op voorraad zijn niet leverbaar, artikel met levertijd is het enige wat ze kunnen leveren. Zonder overleg hele bestelling door het bedrijf geannuleerd. Waardeloze klanten service leest de mail niet of antwoord helemaal niet. Ga lekker naar de winkel.

toegekomen,

zeer snel actie genomen na melding dat de colli nog niet toegekomen was.

Pakket niet ontvangen

Pakket na +-10 dagen nog steeds niet ontvangen. Via de track and trace code blijkbaar nog niet ingepakt ook. Duurt wel heel lang en klanten zijn niet op de hoogte van waar het pakket zich bevindt.

terugsturen is veel te duur

jammer dat je zo veel moet betalen om t terug te sturen. maakt de aanschafwaarde echt te hoog. dat maakt dat ik een volgende keer 3x ga nadenken of ik het wel bij jullie wil aanschaffen. ik ben bijna een vierde van het bedrag kwijt aan terugsturen

Alles netjes geregeld zelfs de nalevering

in orde

volgens afspraak

hoge qualiteit

degelijk materiaal en snel geleverd

Perfekt

Super:)

Paket niet ontvangen

Mijn ervaring slecht. Paket besteld. Artikel betaald en verzendkosten. Paket wordt verstuurd maar niet bezorgd En krijg mail Paket is trug gestuurd naar leverancier. Hoop als nog mij Paket te ontvangen. Vriendelijke groet jeroen

hele slechte levering

veel artikelen besteld, het merendeel niet geleverd en nu weer 2 weken later, mijn hele project ligt stil

Kreekweg 2

3223 LJ Hellevoetsluis