Vlot en volgens afspraak

Snel en volgens afspraak geleverd

Snel en goed geleverd

Pakket was goed, compleet en snel geleverd.

Volgens afspraak afgehandeld

Vlotte service, kan niet beter.

Gewoon goed.

high quality site

Onvindbare dingen zijn op deze site toch te vinden; super is dat. Ook snelle en correcte levering! Gardena is nu eenmaal ook een topmerk!!

Prima service en vlotte kevering

Ik dacht info op te vragen bij Gardena; Kreeg de reactie terug dat men de vertegenwoordiger was, het probleem van niet levering kende, maar nog een aantal vervangende artikeken op de plank had. Hier een van besteld die per omgaande is geleverd Top!!

slechte service, geen info over levering binneb gestelde tijd

heb 7 dagen na bestelling en betaling gebeld hoe het staat met levering. Kreeg mededeling dat ik hoe dan ook die dag antwoord zou krijgen over hoe en wanneer levering zou plaatsvinden. Inmiddels 4 dagen verder en nog steeds geen bericht. Vreemd om een evaluatieverzoek te ontvangen voordat levering heeft plaatsgevonden

Alles wat ik wilde

Hoi, ik wilde een nieuw Flymo tegen een redelijke prijs en liefst binnen enkele dagen in huis. En dat is gelukt! Top gedaan. Dank jullie wel!

Snel geleverd wat ik bestelde

Na 35 jaar mijn Flymo grasmachine kapot. Natuurlijk net buiten de garantieperiode...... maar kon door de snelle levering van de 400 ben ik mijn grasmat nog mooi de baas. Prima machine.

geweldig hoe ik geholpen ben door de klantenservice !!

Zocht een onderdeel, werd voor mij opgezocht en via een link toegestuurd. SUPER. binnen week geregeld. dank je wel

Correct en punctueel bij aflevering

De door mij bestelde flymo maaimachine werd keurig op tijd en tot volle tevredenheid afgeleverd

Bestellen, en de andere dag in huis, blij

Gemakkelijke en klantvriendelijke site, overzichtelijk, product snel gevonden,besteld en de andere dag in huis. Top!

Perfect!

Alles snel en goed geleverd!

Goede beschikbaarheid, hoge verzendkosten

Riem besteld voor Flymo grasmaaier. Op tijd geleverd. Product had in een envelop (€ 2,95) gepast ipv een doos (€ 6,95), hierdoor onnodig hoge verzendkosten.

Gardena heeft gewoonweg het beste tuinmateriaal!

Materiaal is van goede kwaliteit, gaat jaren mee en is zeer gebruiksvriendelijk!

Prima service en uitstekende contacten

Bestelling was moeilijk te omschrijven ( afsluitdoppen voor waterpomp. Een bestelling van 7 euro dus niets en toch geleverd en begeleid

Goede site en snelle en correcte levering

Goede site en snelle en correcte levering

Prima, lekker snel

Bestellen —> leveren, zo simpel is ‘t

Goed en snel geregeld.

Perfect product en snelle levering

Een gardena waterverdeler besteld en is netjes een dag later geleverd zoals beloofd.

Lever afspraak niet nagekomen

Wegens een druk bestaan de levering gepland op een dag. Deze dag ruim vooraf ingepland en het product besteld via de website. Tot mijn verbazing kwam de aankoop niet op deze dag. Dat dit gebeurd is vervelend, maar informeer de klant dan even. Thuis wachten op een pakket dat niet komt..... Niemand die de klant informeert!?!

Goed spul

Heel veel wat in de tuin te gebruiken is

Prima en snel geregeld

Prima en snel geregeld,top!!

Vandaag besteld, morgen in huis!

Mij ervaring is heel goed.

Ik schrijf mijn ervaring heel goed

Kreekweg 2

3223 LJ Hellevoetsluis