snelle accurate levering

levering volgens afspraak

Prima, alleen verzendindicatie was niet juist. 3-6 werkdagen werden er 7

Ok

Mooie en duidelijke site, snelle levering, kortom alles goed en begrijpbaar aangegeven

Alles snel ontvangen, goed beschermt verpakt metduidelijke beschrijving.

Duidelijke site, snelle levering en een mooie prijs.

Verschillende Gardena spulletjes besteld als cadeau voor mijn dochter en jullie site was de goedkoopste :) Snelle levering en netjes verpakt, ik ben een tevreden klant!

matig

heb 2 onderdelen besteld: draadspoel is OK kap onder draadspoel past niet

Duidelijk, prima prijs en levering snel

Aansluiten was een voudig dus al met al top geregeld

top producten en een vlotte levering

nvt

Prima maaier! Ik maakte de fout om meteen hem op de laagste maaistand in te stellen. Advies is on dat niet te doen. Vooral nieuw gras moer niet te kort gemaaid worden. Snelle bezorging, super appparaat.

Snelle levering goede prijs

Duidelijke omschrijvingen en alles correct geleverd. Producten waren ook naar wens.

Slechte levering, slechte communicatie en goede prijs

Een set bestelt voor watergeven tijdens onze vakantie. Alles vandaag besteld morgen in huis. Na 2 dagen een mail dat niet alles beschikbaar was, toen veel heen en weer gemaild en pas na 2 weken de levering gekregen. Alles te laat, planten geen water tijdens vakantie en dus dood. En als klap op de vuurpijl op de dag van levering weer een mail dat niet alles verstuurd was. Dus er ontbreekt nog iets.

De levertijd op de website klopte niet.

Ik heb een sproeicomputer besteld, op de website werd een levertijd van 3 tot 6 werkdagen aangegeven, maar werd pas geleverd na 11 werkdagen, dat vond ik jammer.

Werd prima geholpen.

Mijn bestelling betrof een heel klein onderdeel en het was echt even puzzelen om dat te vinden. In totaal 7 euro uitgegeven. Dus dan is een goede service echt gemeend.

Het bestelde snel en correct bezorgd

Na ontvangst kon het gras direct worden gemaaid

Snel, accuraat, volgens afspraak

Bestelprocedure overzichtelijk. Bevestiging helder. Levertijd volgens afspraak. Producten zoals gespecificeerd, en van goede kwaliteit.

uitstekend

uitstekende service, directe reactie op mijn vraag, snelle afhandeling

Absoluut top

Alles klopt. Bestelling en betaling netjes bevestigd. Bericht van, snelle, verwerking. Artikel lag, nog netjes verpakt ook, zoals beloofd klaar bij de balie in de winkel in Hellevoetsluis. Daar vriendelijk geholpen.

Bestelling niet conform website verklaarde levertijd geleverd.

Na contact opnemen: "degene die website bijwerkt op naleveren is debet aan probleem" zijn er tegenwoordig geen computer gestuurde oplossingen hiervoor? Excuusmail correct.

snelle correcte levering

Correct, stipte levering

Zeer goede en correcte levering van het bestelde artikel. Prijs was ook heel correct

Heel positief

Goede website, goede omschrijving en stipte levering.

Snelle, korrekte levering, dik tevreden

Snelle, korrekte levering, dik tevreden

Snel, correct, goede service

Duidelijke en overzichtelijke site, veel op voorraad. Bij bestellingen is een snelle afhandeling in bezorging en communicatie gegarandeerd :-). Met vriendelijke groet, R@ndy

Beetje dubbel

Negatief: voorraad op de site klopte niet.. dus levering werd t niet Positief: mail gestuurd waar direct op geantwoord werd. Terugbetaling ook erg snel

Gardena levert ook met klasse.

Makkelijk te vindenin de webshop en duidelijk bestelprocedure. Betalen stelt ookniks voor. De verdere afwikkeling is klasse. Voortdurend word je op de hoogte gehouden, tot de levering toe. Netjes verpakt.

Prima service !

Netjes op tijd geleverd. Goed verpakt.

Kreekweg 2

3223 LJ Hellevoetsluis