Eenvoudige bestelling tegen goede prijs en snelle levering
Bedankt voor uw review. Wij vinden het altijd fijn om onze klanten tevreden te zien. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Doos waarin verzonden werd mag wat professioneler.
Bedankt voor jouw 9! Wij zullen er alles aan doen om deze 9 de volgende keer in een 10 te veranderen. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Bestelling zou volgende dag besteld worden. Na week gebeld waar het bleef, bleek er een onderdeel niet voorradig te zijn. Mail die ze over evt delegering hadden gestuurd bleek in m’n spam te zitten. Toen aangegeven dat ik een deellevering wilde ontvangen als het ontbrekende artikel niet binnen een dag binnen zou zijn. Toch weer een week op mijn pakket moeten wachten. Een van de bestelde artikelen bleek niet juist te zijn, door gebrekkige productinformatie op de website. Medewerkster gaf zelfs aan dat ze de artikelinformatie zouden aanpassen. Toch moest ik re retourkosten van 6,95 voor mijn rekening nemen. Super slechte service gezien de te late levering, gebrekkige productinformatie en bestelling van 160 euro. Dit bedrijf snapt niet wat klantvriendelijkheid is!
Had best een grote bestelling van 4 artikelen. Werd zeer vlot geleverd. Uitstekend verpakt. Super tevreden.
Beste heer/mevrouw, Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze webshop. Bedankt voor deze positieve review! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Duizenddruppelslang van Gardena besteld. Bij ontvangst merkte ik op dat er naar mijn idee een koppeling ontbrak. Mogelijk dat de afbeelding mij op het verkeerde been had gebracht, maar het was in ieder geval niet wat ik ervan verwacht had. Hierover gebeld en op verzoek foto's gemaild om het te verduidelijken. Zonder problemen de volgende dag direct ( en kosteloos) een koppeling nagestuurd. Hier was ik heel blij mee, omdat daardoor mijn planten de vakantie overleefd hebben :-)
Onderdelen snel op de site gevonden , en de volgende dag keurig verpakt geleverd
Beste Arie, Wat leuk om te lezen. Bedankt voor het compliment Met vriendelijke groet, Team Wishpel
een goeie site. super compleet assortiment van Gardena. in principe vlotte en correcte afhandeling. wel hebben we zelf moeten melden dat de eerste levering niet volledig was. Dit werd ons niet gemeld, wel snel opgelost.
Beste heer/mevrouw, Wat fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is verlopen en is opgelost. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Lange levertijd, dure verzending. Voordelen van een webshop worden daarmee volledig teniet gedaan.
Levertijd tien dagen i.p.v. de aangeven 3 tot 6. Op een mail van mij werd volgde een reactie dat het product de volgende dag verzonden zou worden, hetgeen niet is gebeurd. Ook geen uitleg waarom er sprake was van vertraging. In de verpakking geen buxusschaar aangetroffen, hoewel op de website bij de inhoud van de verpakking dit wel stond vermeld. Zonder de buxusschaar is de prijs te hoog! Achteraf betalen is prettig, zeker als de levering lang op zich laat wachten.
Bij Gardena weet je dat het goed zit met de afhandeling, snelle levering en kwaliteit.
Bedankt voor deze mooie review Met vriendelijke groet, Team Wishpel
We zijn tegenwoordig zeer verwend, en onze eisen liggen hoog. Als we een product niet direct vinden in de winkel om de hoek, dan is internet een oplossing. Maar krijgen we dan waar voor ons geld? Wel, jullie bedrijf voldoet aan die eisen op alle niveau’s. Het is, voor mezelf als bedrijfsleider, fijn om dit te zien bij jullie bedrijf. Mijn producten waren sneller geleverd dan eerst voorspeld, netjes ingepakt, betaling correct en daarbij zelfs een aantrekkelijke prijs. Kan het nog beter? Ik vraag het me af. Echt goed bezig, mensen!
Beste Alain, Super bedankt voor deze mooie beoordeling! Wij vinden het erg fijn dat u tevreden bent! Een fijne dag toegewenst! Team Wishpel
Super geregeld/geleverd alles top
Beste Vincent, Ontzettend bedankt voor deze recensie! Wij zien maar al te graag dat onze klanten tevreden zijn over ons. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
levering volgens afspraak
Goedemiddag, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Een fijne dag toegewenst! Groeten, Team Wishpel
Ok
Super bedankt voor het mooie cijfer en de goede feedback! We doen er alles aan om de verzendindicatie zo goed mogelijk te bewerkstelen. Af en toe kan het helaas wel eens gebeuren dat een de tijd met 1 dag overschreden wordt. Team Wishpel
Alles snel ontvangen, goed beschermt verpakt metduidelijke beschrijving.
Verschillende Gardena spulletjes besteld als cadeau voor mijn dochter en jullie site was de goedkoopste :) Snelle levering en netjes verpakt, ik ben een tevreden klant!
Beste ..., Ontzettend bedankt voor deze recensie! Wij zien maar al te graag dat onze klanten tevreden zijn over ons. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
heb 2 onderdelen besteld: draadspoel is OK kap onder draadspoel past niet
Beste Andre, Bedankt voor je beoordeling. Erg vervelend dat spoelkap niet past. Heeft u eerder contact gezocht met een medewerker van ons? Wij verkopen technische producten en onderdelen van Gardena. Het is altijd verstandig om bij twijfel contact op nemen met onze klantenservice. Zo kunnen onze technische experts u opweg helpen om het juiste onderdeel te bestellen. Bij vragen kunt u ons bellen, mailen of een chatbericht sturen. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Aansluiten was een voudig dus al met al top geregeld
Bedankt voor jouw review. Wij vinden het fantastisch om blije reacties te krijgen. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
nvt
Wat fijn dat u zo tevreden bent over ons, dat zien wij maar al te graag. Bedankt voor uw review en wij zullen er alles aan doen om u in de toekomst weer goed van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Prima maaier! Ik maakte de fout om meteen hem op de laagste maaistand in te stellen. Advies is on dat niet te doen. Vooral nieuw gras moer niet te kort gemaaid worden. Snelle bezorging, super appparaat.
Duidelijke omschrijvingen en alles correct geleverd. Producten waren ook naar wens.
Een set bestelt voor watergeven tijdens onze vakantie. Alles vandaag besteld morgen in huis. Na 2 dagen een mail dat niet alles beschikbaar was, toen veel heen en weer gemaild en pas na 2 weken de levering gekregen. Alles te laat, planten geen water tijdens vakantie en dus dood. En als klap op de vuurpijl op de dag van levering weer een mail dat niet alles verstuurd was. Dus er ontbreekt nog iets.
Beste Harmen, Bedankt voor je beoordeling. Op 6 Juli heeft u bij ons besteld. Uw wens was om deze op 10 Juli geleverd te krijgen. Tot zover was er geen probleem met de levering. Echter stond er bij een product een langere levertijd 3-6 werkdagen. Wij hebben u hier tijdig over geïnformeerd. Wanneer u een product besteld met een langere levertijd kunnen wij de gewenste leverdag niet garanderen. Over het product dat u niet heeft ontvangen hebben wij u op dag van verzending geïnformeerd. Door een inpak fout was deze niet meegestuurd. Onze welgemeende excuses hiervoor. Inmiddels heeft u deze ontvangen. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Ik heb een sproeicomputer besteld, op de website werd een levertijd van 3 tot 6 werkdagen aangegeven, maar werd pas geleverd na 11 werkdagen, dat vond ik jammer.
Mijn bestelling betrof een heel klein onderdeel en het was echt even puzzelen om dat te vinden. In totaal 7 euro uitgegeven. Dus dan is een goede service echt gemeend.
Bedankt voor deze mooie review! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Na ontvangst kon het gras direct worden gemaaid
Goedemiddag,Bedankt voor uw positieve beoordeling. Een fijne dag toegewenst!Groeten,Team Wishpel
Kreekweg 2
3223 LJ Hellevoetsluis