Prima product

Levering oke

Goede service.

Na bestelling bleek het artikel niet voorradig te zijn, dit zou een week duren, maar na 3 dagen kreeg ik het artikel alsnog binnen. Het betrof een tuindouche, werkt prima, fijne vernevelstraal.

Goed en betrouwbaar

Behulpzame medewerkers die een stapje met doen.

Behulpzame, vriendelijke medewerkers en een overzichtelijke website. Snelle service.

toptoestel toptoestel toptoestel .... 99 % op en top.

Zeeeeer tevreden doch 1 klein puntje voor verbetering vatbaar..... het toestel maait niet dicht genoeg aan/bij boorden. Voor de rest een echte aanrader!

toptoestel toptoestel toptoestel .... 99 % op en top.

De verwachtingen zijn ruimschoots waargemaakt. De beloofde service is er echt!

De verwachtingen zijn ruimschoots waargemaakt. De beloofde service is er echt!

Betrouwbaar

Ik heb een Flymo grasmaaier besteld. De volgende dag is het bezorgd en het werkt naar verwachting heel goed. Ik heb geen klachten.

Goed, degelijk materiaal. Doet wat het behoort te doen

Voor de vakantie heb ik een bewaterings startset gekocht. Bezorging was de volgende netjes binnen het tijdvak bezorgd zodat ik gelijk aan de gang kon met het installeren. Duidelijke uitleg over de installatie. Allen het afstellen van de hoeveelheid bewatering is even pielen. Verbeterpunten: Zou mooi zijn als er een soort van tabelletje bij gedaan zou worden. De timer is jammer genoeg niet in te stellen zodat hij meerdere keren per dag aan gaat.

Later bezorgd dan beloofd

Verder goed geregeld.

Makkelijk te bestellen, snelle levering

Machine werkt prima. Nog maar kort in ons bezit

Snelle levering, goed product en mooie prijs

perfect en snel met vriendelijke mail

prettige website een bestelling gedaan en kort daarna een vriendelijke mail ontvangen dat de bestelling klaar ligt, lijkt mij de ideale webshop toch?

Goede en snelle service

Overzichtelijke website, artikel was makkelijk te vinden. Levering conform toezeggingen.

Snelle levering, super verpakt.

In verband met de verwachte hogere temperaturen nog even snel een sproei computer gekocht voor onze vakantie. Op tijd binnen.

Snelle levering en goed verpakt

Prima Service!

De Broes voor mijn vaderdags cadeau was makkelijk te vinden op de site. Was meteen de volgende dag in huis en kwam heel geleverd in een gerecyclede (plus puntje!!) doos!

Duidelijke informatie en snelle service

Website geeft overzichtelijke en inhoudelijk zinvolle informatie om het drip systeem te kunnen samenstellen. Chapeau!

Super goede service en spullen en apparatuur voor tuin

Klantvriendelijk prima

Klantvriendelijkheid : ok, maar het door geleverde product voldoet (nog?) niet. De pomp blijft leeglopen..... Ik ga het verder uitzoeken.

Ik had niet verwacht dat het product al de volgende geleverd zou worden.Top!

Snelle levering zoals beloofd icm prima prijs

Ik heb een vervangingsmes gekocht voor een Gardena graskanttrimmer. Per toeval eigenlijk want ik was op zoek naar een nieuw apparaat omdat de oude niet lekker meer werkte. Vond hier echter de mogelijk om de messenset te vervangen. Snel in huis en weer helemaal tevreden voor een prima prijs.

Pluspunten

Uitstekende service, bestelling geretourneerd, vlekkeloos afgewikkeld!

Kreekweg 2

3223 LJ Hellevoetsluis