Pluspunten
Prima service, snel geleverd (binnen 24h). Levering was compleet en goed verpakt. Hartelijk dank hiervoor.
Beste heer/mevrouw,Wat fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is verlopen. Met vriendelijke groet,Team Wishpel
Pluspunten
Overzichtelijk
Verbeterpuntenbij tijdelijk uitverkocht; dit wel op de site zetten.
Goedemorgen, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij doen ons best om onze voorraad up to date te houden. Nog een fijne dag toegewenst! Groeten,Team Wishpel
Pluspunten
Duidelijke site, goede betaalmogelijkheden. Snelle, volgens afspraak, levering.
Goedemorgen. Bedankt voor deze mooie review! Met vriendelijke groet,Team Wishpel
Pluspunten
telefonische bereikbaarheid en vriendelijke medewerkers klantenservice, gunstige aanbieding gardena besproeingspomp
Verbeterpuntenlevertijden op website kloppen niet, verwarrende telefonische en emailinformatie over wanneer dan wel geleverd kan worden, heb daarom geannuleerd en dicht bij huis gehaald in winkel met voorraad , zonder korting.
Beste heer/ mevrouw, Hartelijk dank voor uw feedback. Wij proberen altijd zo duidelijk mogelijk te communiceren over de levertijd van uw bestelling. Doordat de vraag naar pompen extreem hoog is door de aanhoudende droogte heeft de leverancier helaas wat vertraging met leveren van de besproeiingspompen. Hierdoor konden wij de levertijd niet 100% garanderen. Wij betreuren het heel erg dat we u niet naar volle tevredenheid van dienst hebben kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Snelle levering en dat terwijl het product in de reguliere winkels uitverkocht was. Tevens de goedkoopste aanbieder via internet.
Een 10! bedankt hiervoor. Wij doen ons best om u in de toekomst net zo goed te kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
VerbeterpuntenSnellere levering. Ik had een Gardena wand houder besteld, daar hoort mijn insziens ook het staafje bij waar je de roltuinslang over Hern schuift, maar helaas die moet je nog eens appart bestellen. Geen info hierover op de website. Levering duurde ook nog eens lang
Beste heer/ mevrouw, Hartelijk dank voor uw feedback. Wat jammer dat u dit zo heeft ervaren, wij hadden deze opmerking graag eerder ontvangen. Wij leveren onderdelen speciaal voor de particulier. Dit is een extra service van ons. Bij de afbeelding en het product zelf staat de pin niet vermeld als inclusief. Dit is een onderdeel, zoals ook de pin een los onderdeel is. Beide producten zijn los van elkaar te koop in onze webshop. Het onderdeel heeft een levertijd van 3-6 werkdagen dit stond bij ons op de website als ook in de bevestiging van uw bestelling. Ik zie dat de wandhouder binnen 5 werkdagen bij u is bezorgd. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Vlotte levering van een product wat in geen enkele winkel in de buurt te verkrijgen was. Klasse! Ook het gebruik van een gerecycelde doos kan ik waarderen.
VerbeterpuntenGeen.
Bedankt voor dit mooie cijfer. Wij doen ons uiterste best om u in de toekomst net zo goed te kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
goede levering en bij contact direct antwoord
Goedemorgen, Bedankt voor dit mooie cijfer. Daar worden wij erg blij van. Wij doen ons best om de 9 bij uw volgende bestelling in een 10 te veranderen. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Mooie degenlijk producten en ben blij dat ze ook nu zwart oranje designs hebben aangezien dat lichtblauw wel erg jaren 90 aanvoelt
VerbeterpuntenDoorgaan met kleur naar zwart oranje. En heb 2x een tuinschaar gehad waarvan het slotje binnen maand al stuk was. Dus nu overgestapt naar een merk waarbij het slotje te zien is en niet stuk kan
Pluspunten
Prima producten
VerbeterpuntenMeer voorraad zodat sneller geleverd kan worden
Bedankt voor dit mooie cijfer! Met vriendelijke groet,Team Wishpel
Pluspunten
Snelle aflevering
Bedankt voor de 10. Wij doen ons best om u in de toekomst net zo goed te kunnen helpen. Wij zien u graag terug in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
prima produkt correcte levering
Goedemiddag, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij zien u graag terug in een van onze webshops. Groeten,Team Wishpel
Bedankt voor deze mooie cijfer! Wij zullen er alles aan doen om u in de toekomst net zo goed te kunnen helpen. Met vriendelijke groet,Team Wishpel
Pluspunten
uitstekend materiaal waardeloze site van GARDENIA waardeloze firma Wishpel webshob
Verbeterpuntende site tbv de slangkoppelingen is waardeloos 1e gaarne de door voer diameter van de koppeling vermelden 2e daaronder de slangdiameters vermelden 3e plaatjes met de maten er bij (doorvoer diameter) mijn bestelling kon retour gestuurd worden moest ik zelf betalen 6,95 euro omdat de site zeer onduidelijk is bij een andere shop kon men 3 van de 4 artikelen exact vinden en voor mij bestellen gelukkig kon met bij de shop alle 4 artikelen vinden en bestellen binnen 4 dagen ontvangen !!!! ik dacht rechtstreeks bij Gardena te bestellen maar het werd een firma """" WISHPEL"" te Helevoetsluis zeer slechte klachtendienst advies : LAAT EENS EENS EEN PARTNER DE KOPPELINGEN MET EEN GROTERE DOORVOEROPENING SELECTEREN !!!!!!!!!!! mijn tel . 0517 852681 met de groeten uit Friesland
Beste heer/ mevrouw, Vervelend dat u niet de juiste koppeling heeft besteld. Wij zijn goed bereikbaar via telefoon, mail en zelfs via de chat. Twijfelt u of is er iets niet duidelijk dan kan u ons altijd vragen voor advies. Helaas hebben wij verder geen bericht van u ontvangen voorafgaand aan deze beoordeling, dat vinden wij erg jammer. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Goed geprijsd en snel geleverd
Beste heer/mevrouw,Wat leuk om te zien dat u onze webshop met een 10 beoordeeld. Bedankt voor het compliment! Met vriendelijke groet,Team Wishpel
Pluspunten
Klantgerichte oplossing bij uitblijven levering.
VerbeterpuntenStatus online bestelling loopt via de bezorgdienst. Heel vervelend als levering uitblijft en je dat niet vooraf weet. Daarover info ontvangen is gewenst.
Beste heer/mevrouw,Wat fijn om te lezen dat alles goed is verlopen en is opgelost. Wij wensen u nog een fijne dag! Met vriendelijke groet,Team Wishpel
Pluspunten
Snelle levering, goede terugkoppeling als iets niet voorradig is. Voordelig. Telefonisch goed te bereiken.
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor de 8! Wij worden erg blij om te zien dat onze klanten zo tevreden zijn met onze service. Wij zien u graag terug in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Snel en netjes
VerbeterpuntenGeen idee
Bedankt voor de 10! Wij zullen ons best doen om dit cijfer bij uw volgende bestelling te behouden. Nog een fijne dag gewenst. Groeten Team Wishpel
Pluspunten
Hele klantgerichte service. Ik had een verkeerd product besteld, maar kon dit direct telefonisch annuleren + had in zeer korte tijd mijn geld terug. De producten zijn van hoogwaardige kwaliteit, dus ik ben zeer tevreden!
Bedankt voor de 10! Wij worden erg blij om te lezen, dat alles naar tevredenheid is verlopen en alles goed en netjes is opgelost. Nog een fijne dag toegewenst. Groeten, Team Wishpel
Pluspunten
Deze firma kon mij niet aan het onderdeel helpen dat ik zocht , maar heeft mij wel door verwezen naar firma Kees van der Spek , waar ik wel het onderdeel kon bestellen , een mooie geste om mij door te verwijzen.
Beste heer/mevrouw,Wat leuk om te lezen. Bedankt voor het compliment. Met vriendelijke groet,Team Wishpel
Pluspunten
prima levering van het bestelde
Verbeterpunten??
Bedankt voor de 10. Wij doen ons best om alles net zo goed te laten verlopen bij uw toekomstige bestellingen. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Uitstekende telefonisch advies bij aanschaf Gardena artikelen via jullie website.
Beste heer/mevrouw, Fijn dat u zo tevreden bent met onze klantenservice. Wij doen ons best om al onze klanten zo goed mogelijk te adviseren. Wij zien u graag terug in een van onze webshops. Groeten. Team Wishpel!
Pluspunten
Klant vriendelijk
VerbeterpuntenDe communicatie kan beter zeker alset meer dan 5 duurt
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor de positieve beoordeling en de feedback. Wij zullen hier in de toekomst beter op letten. Nog een fijne dag! Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Snelle levering, prijs/kwaliteit verhouding prima, uitgebreide betalingsmogelijkheden
Goedemorgen, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent! Nog een fijne dag toegewenst. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Pluspunten
Flexibel in afhandeling
Beste Adri, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij worden erg blij, om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen. Wij hopen u in de toekomst terug te zien in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Wishpel
Kreekweg 2
3223 LJ Hellevoetsluis