2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

uitstekend materiaal waardeloze site van GARDENIA waardeloze firma Wishpel webshob

de site tbv de slangkoppelingen is waardeloos 1e gaarne de door voer diameter van de koppeling vermelden 2e daaronder de slangdiameters vermelden 3e plaatjes met de maten er bij (doorvoer diameter) mijn bestelling kon retour gestuurd worden moest ik zelf betalen 6,95 euro omdat de site zeer onduidelijk is bij een andere shop kon men 3 van de 4 artikelen exact vinden en voor mij bestellen gelukkig kon met bij de shop alle 4 artikelen vinden en bestellen binnen 4 dagen ontvangen !!!! ik dacht rechtstreeks bij Gardena te bestellen maar het werd een firma """" WISHPEL"" te Helevoetsluis zeer slechte klachtendienst advies : LAAT EENS EENS EEN PARTNER DE KOPPELINGEN MET EEN GROTERE DOORVOEROPENING SELECTEREN !!!!!!!!!!! mijn tel . 0517 852681 met de groeten uit Friesland

Pluspunten

Goed geprijsd en snel geleverd

Pluspunten

Klantgerichte oplossing bij uitblijven levering.

Status online bestelling loopt via de bezorgdienst. Heel vervelend als levering uitblijft en je dat niet vooraf weet. Daarover info ontvangen is gewenst.

Pluspunten

Snelle levering, goede terugkoppeling als iets niet voorradig is. Voordelig. Telefonisch goed te bereiken.

Pluspunten

Snel en netjes

Geen idee

Pluspunten

Hele klantgerichte service. Ik had een verkeerd product besteld, maar kon dit direct telefonisch annuleren + had in zeer korte tijd mijn geld terug. De producten zijn van hoogwaardige kwaliteit, dus ik ben zeer tevreden!

Pluspunten

Deze firma kon mij niet aan het onderdeel helpen dat ik zocht , maar heeft mij wel door verwezen naar firma Kees van der Spek , waar ik wel het onderdeel kon bestellen , een mooie geste om mij door te verwijzen.

Pluspunten

prima levering van het bestelde

??

Pluspunten

Uitstekende telefonisch advies bij aanschaf Gardena artikelen via jullie website.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Klant vriendelijk

De communicatie kan beter zeker alset meer dan 5 duurt

Pluspunten

Snelle levering, prijs/kwaliteit verhouding prima, uitgebreide betalingsmogelijkheden

Pluspunten

Flexibel in afhandeling

Pluspunten

Mijn bestelling van de Gardena bewateringssysteem is perfect uitgevoerd en ook het retour zenden heeft geen enkel probleem opgeleverd. Restitutie van het betaalde bedrag is per omgaande terugbetaald. Bravo!

2 sterren: slechter dan verwacht

Op uw site staat voor de betaling dat de leveringstijd 24 uur is, na de betaling verdwijnt dat en blijkt de leveringstijd niet bekend, na protest krijg ik een mail dat het 3-5 dagen duurt en dat dit op de site moet staan, vervolgens verstrijkt ook die tijd . Er kunnen zich dingen voordoen die dat rechtvaardigen, maar dan zou u dat ook moeten laten weten. Na een dag krijg ik een keurig mailtje met een voorstel voor een duurdere pomp, met verdere uitleg, geheel in orde de pomp wordt ook op tijd afgeleverd, maar niet met de beloofde tuinhandschoenen.

Pluspunten

Goed en snel toppie

Pluspunten

Goede en snelle service handige website

Pluspunten

Punctuele levering. Het goede onderdeel. Aan te bevelen.

Pluspunten

Snel en correct

Ik zou het niet weten

Pluspunten

Goede service en adequate antwoorden van de servicedesk.

Pluspunten

Makkelijk toegankelijk. Snelle service

Pluspunten

Snelle complete levering

Pluspunten

Snelle levering goede kwaliteit

geen

Pluspunten

Goed verzorgd,en goed afgeleverd

Blijf dit zo vast houden

Kreekweg 2

3223 LJ Hellevoetsluis