Algemeen antwoord

Ik kreeg een algemeen antwoord voor dummies waar ik niets mee was. Het antwoord geldde niet voor het model van robotmaaier waar het over ging. Nochtans werd het model door mij vermeld in de probleemstelling.

Snel en goed geleverd

Uitstekende service

Goede informatie

Gebruikersvriendelijk

goed ontvangen de volgende dag

Snel geleverd, in eerste instantie deel van de bestelling vergeten te leveren, na een telefoontje alsnog meteen nageleverd

Niet binnen één dag geleverd.

Op de website stond voor 16:00 besteld de volgende dag in huis. Niet dus. Helaas verkeerd voorgelicht.

Een flymo mes 40 cm

Na bestellen een dag telaat en een oude lege doos gekregen. Na het contract formulier ingevuld te hebben niks van ze gehoord. Zeer slechte service

Tot mijn verbazing stond de maaier ruim binnen de afgesproken tijd voor de deur.

Als gepensioneerde steekt een levering via internet niet op een dag. Meestal wordt 4 tot 7 dagen na de bestelling geleverd. Nu een dag eerder dan toegezegd. Goed hoor!

Snelle reactie op vragen via e-mail

Ik liep tegen een probleempje op met een gardens installatie. Er werd zeer snel en terzake kundig gereageerd

VLotte en snelle levering

Het bestellen via de website gaat heel mekkelijk

Na aanloopproblemen nu echt blij met deze machine.

Na de eerste keer maaien niet tevreden. Pas na de derde keer en na twee keer het aanpassen van de maaihoogte echt tevreden. Ook moet je wel “ leren” hoe de machine het best functioneert. Na deze aanloopproblemen ben ik nu echt tevreden.

perfecte shop

Goede shop en snel geleverd

Perfect gekregen wat ik wou

Ok

ik ben heel goed verder geholpen

Ze hebben me Netjes geholpen, tevreden met de machine die we gekocht hebben.

gadena-flymo-daeler.nl

beste bianca, heb alles gisteren ontvangen in postkantoor in mechtem. hiervoor mijn dank een foutje van dhl??? maar alles is in orde gekomen. vriendelijke grt en wens jullie team een prachtig weekend! tevreden klant grt marc.

In eerste instantie ging dat allemaal heel goed. Bestelling keurig netjes aan gekomen maar helaas niet het juiste is geleverd. Nu maar wachten dat er iets gebeurd. Met vriendelijke groet Dick de Jong.

zie boven

geweldig

Bestelling correct geleverd.

Duidelijk op internet te vinden De bestelling is snel en correct

Duidelijk op internet te vinden makkelijk te bestellen snel geleverd

Goede service! Snelle levering!

Goede service en snelle levering! Duidelijke en overzichtelijke webshop! Top materiaal!

perfect

prima gegaan

Mijn bestelling voor een Gardena Telescopische Takkenschaar HighCut Set 360/18V P4A was niet op voorraad maar werd toch met een week geleverd. Super en hij doet het fantatisch.

Mooi assortiment

Breed assortiment en vlotte levering

Kreekweg 2

3223 LJ Hellevoetsluis