Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Zeer snel klaar en de kwaliteit is perfect
16 June 2024
Ronald
Wilnis
3 March 2024
Wim
Alphen aan den Rijn
Handig dat je het helemaal op maat kunt bestellen en ook kunt afhalen. Vriendelijk geholpen bij afhalen
29 February 2024
Tamara
Hoofddorp
Snel geleverd, Kwaliteit goed. goede prijs
28 February 2024
patrick Roose
nieuwkuijk
Ik werd zelfs gebeld bij twijfel over een opgegeven maat. Op de website zie je niet heel duidelijk welke maat je in het venster tikt. Wellicht een verbeterpuntjes voor de ICT
12 February 2024
Ronald
Amsterdam
Snelle levering, aardig personeel en goeded waar
12 February 2024
Derk
Leeuwarden
Grote bestelling van 30 stuks plexiglas met allemaal verschillende maten. Snel geleverd, alles op de mm nauwkeurig, en past perfect in de toepassing!
18 December 2023
Alexander
OLDEBERKOOP
Prima service prima kwaliteit
11 December 2023
Ellen
Amsterdam
Ik heb 0 feedback ze werken snel prijs is goedkoop. Als ik ooit nog eens een stuk plexiglas nodig heb kom ik terug
5 December 2023
raphael
Amsterdam
Bestelling volgende dag in huis
5 December 2023
Paul
Breda
Bestelling stond de volgende dag al klaar. Tot op de mm gesneden, keurig!
2 December 2023
Arnold
Snelle en professionele service
1 December 2023
Sjo
1 December 2023
Lisa
Amsterdam
Perfect, concurrende prijs. Order echt supersnel klaar. Ik heb 2 afdekplaatjesvoor mijn airco's laten maken. Nu hoef ik alleen het plexiglasplaatje af te nemen. Superbedankt!
15 November 2023
Lin
Amsterdam
s'Morgens vroeg besteld, de volgende dag al geleverd hoe bestaat het beter kan het toch niet. Met vriendelijke Groet Aad Voogd.
25 October 2023
Aad
Vlaardingen
Duidelijk en helder in communicatie, fijne website die het bestellen makkelijk maakt, en super goede prijs/kwaliteit verhouding!
24 September 2023
erik
Groenlo
Online besteld, volgende dag opgehaald. Lekker snel.
20 September 2023
Dave
Beverwijk
Plexiglas is snel en in de opgegeven maten afgeleverd binnen 2 werkdagen
26 July 2023
Jp
Venhuizen
Vlotte levering Precies op maat. Netjes afgeleverd.
Beveelt niet aan
22 July 2023
Selmar
Noordhoek
Precies op maat zoals verwacht!
17 July 2023
Johan
Hoofddorp
Klaas
Oudeschild
Voor mijn school heb ik via internet een plexiglas besteld. Met een gat voor de airco Helaas is die iets te lang. Of ze er, tegen betaling, een halve centimeter af kunnen halen? ' Nee, daar beginnen er niet an'....
Beveelt niet aan
Hans
Beste Hans,
Wij zagen geen materiaal dat niet bij ons gekocht is.
Als je wilt dat er een halve centimeter afgezaagd wordt, moet je bij de leverancier zelf zijn waar het gekocht is.
Met vriendelijke groet,
Plexiglas discounter
Mijn maten door gegeven en een paar dagen later is het al bezorgd. en op de millimeter nauwkeurig .
Willem Zuidema
Emmen
Een snelle en goed verpakte bestelling ontvangen . Prima en duidelijke site ook.
Gert
Almere
Werkelijk heel goed bedrijf voor plexiglas, zelfs na foutje van mijn zijde bij bestellen werdt na een mailtje alles perfect gecorrigeerd. Na enkele uren was mijn bestelling klaar tot op de mm precies, echt super. Top ga zo door mensen.
6 March 2023
Dirk