Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Maatwerk plexiglas besteld, was perfect!
5 April 2022
Rob
Meerssen
Het plexiglas was snel geleverd en netjes verpakt.
A
Schiedam
Binnen een dag een telefoontje wanneer en hoe laat ze ongeveer bezorgen. Goed geregeld!
F
Moerkapelle
Eenvoudig te bestellen via website, op maat gemaakt. Netjes verpakt op afgesproken tijd afgeleverd
Joke
Santpoort-Noord
goede service
Henk
utrecht
's morgens besteld een uur later ligt het klaar om opgehaald te worden
J.M
Landsmeer
Snelle service vanaf bestellen tot ophalen. Tip: optie toevoegen bij het bestellen om de lijsten af te werken.
Janice
Amsterdam
Het was erg fijn om het plexiglas zo snel geleverd te krijgen.
14 February 2022
Jacqueline
Wierden
Plexi platen kwamen goed beschermt aan en er zaten zelfs wat extra platen bij :)
12 February 2022
rob
Dongen
Snelle service, platen waren goed op maat. En heel goed verpakt!
10 February 2022
T
Heemstede
8 February 2022
Hans
Deventer
Overal wezen kijken wel gevonden maar moest zelf op maat zagen / snijden. Dat gaat met plexiglas bijzonder moeilijk. En hier wordt het netjes op thuis geleverd.alle lof kan niet anders zeggen. En de stofkap die ik er van heb gemaakt is bijzonder mooi geworden. Gr Theo Dirksen Langbroek
8 February 2022
Theo
Langbroek
Mijn bestelling werd duidelijk teruggekoppeld en de tijdsplanning klopte zoals men het vooraf had aangegeven. De kwaliteit was goed en ik ben zeer tevreden.
2 February 2022
Peter
Nederweert
De bestelling lag met een dag klaar en was keurig verpakt. Met het plaatsen van de platen ontdekte ik dat alle vier platen 5 mm. te ruim gezaagd waren. Na wat ergernis alles zelf op maat gezaagd, beetje slordig als de maten goed in de bestelling stonden.
31 January 2022
A
Hoofddorp
Bestelling ging snel en afhalen kon meteen de volgende ochtend. Klantvriendelijkheid verdient wat aandacht.
30 January 2022
Diana
Amstelveen
Snelle service en vriendelijk. Gewoon prima!
Jan
Wijnjewoude
De bestelde artikelen(Plexiglas en lijm) kwamen netjes op tijd en goed verpakt binnen. Later kwam ik erachter dat er bij het lijmen van Plexiglas ook antistatisch reinigingsmiddel en microvezeldoekjes nodig zijn. Had ik dat eerder geweten dan had ik het er meteen bij besteld. Nu heb ik deze elders gekocht, want hier zou het veel te duur worden. Dus een advies om aanvullende producten mee te bestellen is wenselijk(en gunstig voor de verkoper!).
Erik
Schaijk
Bestelling was snel geplaatst, goed verpakt en snel verzonden. Minpuntje is verzenden per DHL; bezorger had het gewoon tegen de voordeur gezet.
Willem
Oss
Keurig verpakt. Maar het gaat natuurlijk om de inhoud. Perfect op maat!
Gert
Bennekom
Snelle levering Perfect op maat Goed verpakt
S
Groningen
Levering was goed. Product was keurig verpakt en op de juiste maat
j
amersfoort
gebeld, kon ophalen, stond klaar, goed verpakt prima geregeld.
16 January 2022
Erna
Zwolle
Snelle en correcte levering
14 January 2022
N
S gravenmoer
Goede service, veilige verzending, goede kwaliteit.
12 January 2022
Sas
Heerlen
Product keurig op maat geleverd
12 January 2022
Monique