Goed contact, goed eindresultaat.
Erg blij met het eind resultaat, het is wel een heel proces maar dat is logisch als je iets op maat wil hebben.
Ik had graag een foto van het eind resultaat ontvangen voor de verzending om te checken of alles naar wens was (ik snap dat hierdoor de levering langer duurt, maar wellicht is het fijn voor de mensen die dat willen) ik verwachtte geen problemen aangezien we duidelijk contact hadden over mijn wensen maar toch blijf je nadenken en afvragen tot je het eindresultaat ziet.
Had graag voor deze prijs wel iets extra's verwacht, wellicht een flyer met hoe ik het hetbeste kan ophangen of een ophang pakket (plug, spijker, of iets dergelijks) of bied dat aan als extra bij het bestellen voor een tientje ofzo.
Verzending: werd vertraagd omdat het uit de UK komt, geplande leverdag is daardoor niet gelukt (wat vervelend is als je vrij moet nemen om thuis te zijn om het pakket te ontvangen), bij mij heeft het pakket een aantal dagen zonder status updates of uitleg in Nederland gelegen, waarna ze een nieuwe dag inplande maar uiteindelijk een dag eerder kwamen. Voor mij geen probleem aangezien ik thuis was maar voor anderen kan deze communicatie wel een probleem zijn...
Al met al, heel blij met het eindresultaat, de service en het contact maar miste wel wat extra's zoals hierboven vernoemd.