goede service & website
Bedankt voor uw mooie recensie en natuurlijk de prachtige 10 als eindoordeel. Graag tot een volgende keer, in de tussentijd veel plezier van uw aankoop. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Uitstekende service en kwaliteit
Beste Rudy, Bedankt voor de recensie en natuurlijk de prachtige 10 als eindscore. Dat horen we graag terug. Veel plezier van uw aankoop en tot ziens. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Ook telefonisch contact was prima.
Bedankt voor de positieve recensie en de topscore. Leuk te horen dat het ook via de telefoon goed verliep, we proberen op alle fronten de service op hoog niveau te houden. Fijn dat dat is gelukt. Heel graag tot een volgende keer, maar in de tussentijd veel plezier van uw aankoop. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Binnen 1 dag bestelling ontvangen. Conform afspraak, incl. een klein bedankje briefje. Bestelling was netjes verpakt.
Beste Martien, Bedankt voor de mooie recensie en de prachtige 10 als eindoordeel. Dat lezen we dan weer heel graag terug. Graag tot een volgende keer! Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Beste Marius, Bedankt voor de fijne recensie met een 10, daar zijn we erg blij mee. Dat vertrouwen, fijn dat we dat hebben weten op te bouwen. Dat is nog wel het leukst om te horen! Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Goede duidelijke site die prettig werkt en service is snel en goed!
Beste Marlou, Wat fijn om te horen dat de site en de service zo in de smaak vielen. Zijn we blij mee. Bedankt voor de mooie recensie en de prachtige 10! Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Uitstekend!,
Beste Anneke, Bedankt voor de mooie recensie. Het is heel lastig om op afstand maten uit te leggen, dus ik ben extra blij dat dat voor u geslaagd is. Graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
snelle verzending en persoonlijke service, zeer klantvriendelijk.
Beste Marijke, Bedankt voor de mooie recensie en helemaal voor de prachtige 10 als eindoordeel. Zijn we erg blij. Graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
goede ervaring weer,alles klopt
Beste Francien, Bedankt voor de mooie recensie en natuurlijk de prachtige 10 als eindoordeel. Heel graag tot weer een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Online bestelling gedaan. Keurige reactie en direct duidelijkheid over wijze van bezorging. Ik werd aan de deur verrast door de prima verpakking: mooi stevig, Zwartjes papier, verpakt op een manier die de doos niet beschadigt. Zonder extra doos en dus besparing op verpakkingsmateriaal. En de schoenen zijn helemaal naar wens!
Beste Margreeth, Bedankt voor uw fijne recensie en natuurlijk de prachtige 10 als eindoordeel. We verpakken inderdaad met een duurzame insteek. Soms in dozen, maar als daar teveel loze ruimte zou ontstaan, dan in ons pakpapier. Leuk dat dat opviel! En natuurlijk veel plezier van de schoenen, maar dat komt vast goed. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Altijd weer een warm welkom in de winkel. Deskundigheid, vriendelijkheid en een fijne klantbelevong is het resultaat.
Bedankt voor uw fijne recensie. Goed om te horen dat de combinatie online bestellen en afhalen in de winkel zo goed is bevallen. Graag tot ziens, misschien kunnen we de verwachting nog overtreffen. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Heerlijke schoen
Beste Bart, Bedankt voor de fijne recensie en de prachtige 10! Met zo'n Magnanni kun je ook eigenlijk bijna niet missen, veel plezier ervan. En graag tot een volgende keer natuurlijk. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Snel verzonden. En de schoenen hebben zelfs een spray gekregen om ze te beschermen tegen de impact van de boze buitenwereld bij de eerste stapjes.
Beste Paul, Ja, we sturen onze kindjes niet zomaar onbeschermd op pad! Bedankt voor de mooie woorden en de prachtige 10. Graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Als ik online schoenen koop bij Zwartjes heb ik ze altijd heel snel in huis. De site is duidelijk en overzichtelijk.
Beste Edmond, Wat fijn dat het zo vlot gaat, horen we heel graag. Bedankt voor de feedback en graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
n.v.t.
Beste Gena, Hopelijk volgende keer nóg beter! Bedankt voor de recensie en graag tot ziens. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Bedankt Oi Ling, voor de mooie recensie en de prachtige 10 als eindoordeel. Graag tot een volgende keer, in de tussentijd, veel plezier van de schoenen. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Dit zijn pas klasse schoenen. Geweldig
Beste Marion, Bedankt voor de mooie recensie. Toch altijd fijn om terug te horen dat we mooie schoenen verkopen. De 10 als eindoordeel maakt ons erg blij, graag tot ziens! Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Zie regel boven.
Met één zin maakt u ons al heel blij, de perfecte 10 erbij is de kroon op ons werk. Bedankt voor uw recensie en graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Goede service; snelle verzending en nette afhandeling
Beste Roel, Bedankt voor uw mooie recensie. We gaan er hard aan werken om u een eventuele volgende keer nog meer te verrassen! Graag tot ziens. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Reeds vele jaren klant bij de firma en ik kan niet 1 slechte ervaring melden, altijd goede service ,altijd oplossing gericht , coulant wanneer dat moet ,zoals ik al zij ,ouderwets goed, ga hier nog vele jaren mee door!
Beste Martin, Bedankt voor uw fijne recensie, we gaan ook heel graag door om u nog heel lang - in goede gezondheid - van mooie schoenen en een goede service te voorzien. Graag tot ziens! Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Voor schoenenliefhebbers is de winkel een feest om te bezoeken. Maar ook op de website is het prima winkelen. Bestellen gaat eenvoudig, de levering is snel.
Beste Anja, Ja, de winkel blijft het mooist! Maar gelukkig is de website een goede tweede, we doen ons best om de winkelervaring ook online door te zetten. Graag tot ziens, live of op de site. Bedankt voor de mooie recensie en de prachtige 10. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Alles verliep naar wens en tot mijn verbazing kreeg ik de bestelling vrij vlot in huis.
Bedankt voor uw fijne recensie en de prachtige 10. We verbazen graag, hopelijk lukt dat een volgende keer weer. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
De schoenen zijn mooi, passen goed en werden netjes en ook nog snel geleverd
Beste Marian, Dat klinkt als een positieve ervaring! Bedankt voor het delen en graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Online besteld en in de winkel afgehaald, aardig personeel
Beste Yoka, Mooi dat het zo goed verliep, dat horen we graag. Bedankt voor de recensie en de prachtige 10, graag tot een volgende keer! Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Zwartjes had precies de kleur Chelsea boots die ik zocht op zijn website. De laarzen waren netjes en degelijk verpakt en kwamen zeer snel mijn kant op. Leuke en nuttige zaken erbij zijn een boekje met onderhoudsadvies en onderhoudsartikelen voor allerlei soorten leren schoenen. Het kaartje met de namen van de winkelmedewerkers uit het filiaal vanwaar de schoenen zijn verzonden maakt het mooi af. Ik heb dus een erg prettige online-ervaring gehad. Zwartjes heeft een uitstekend assortiment schoenen voor casual, casual chic en formele kledingstijlen. Sinds deze aankoop zit Zwartjes bij mijn favorieten! Bovendien scheelt de webshop me een vervelende trein- of autorit naar Amsterdam.
Beste Richard, Bedankt voor de gedetailleerde recensie, wat lezen we dat graag. Die prettige online ervaring, daar is het ons om te doen. Hoewel we heel graag mensen in de winkel zien, begrijpen we goed dat dat niet altijd haalbaar is. We proberen hard om dat gevoel naar online te vertalen. Heel graag tot een volgende keer, schroom niet om ons een keer in Amsterdam te bezoeken, mocht het een keer op uw pad liggen! Hartelijke groet, Corina, team Zwartjes van 1883
Gelderlandplein 219
1082 LX Amsterdam
Schoenwinkel Zwartjes van 1883 - Topkwaliteit schoenen en service Op de Utrechtsestraat in het centrum van Amsterdam en in het overdekte winkelcentrum Gelderlandplein aan de rand van stadsdeel Buitenveldert vindt u schoenhandel Zwartjes van 1883. Dankzij het vakkundige en professionele advies van onze medewerkers draagt u altijd de perfecte schoen op het juiste moment. Geen gelegenheid om zelf langs te komen? De schoenen in onze winkels staan ook allemaal in onze webshop. Ook hier maken we graag het verschil, we zoeken met liefde een bijpassende riem of schoencrème voor u uit of helpen u bij het passen of bestellen van uw schoenen. Neemt u gerust contact op bij vragen.